Το απογευματινό τσάι του τσαγιού στο τσάι του Λονδίνου

Η βεράντα τσαγιού βρίσκεται στον τελευταίο όροφο ενός πολυκαταστήματος της Οξφόρδης , αλλά αισθάνεται σαν μια όμορφα φιλόξενη αγγλική αίθουσα τσαγιού.

Σε μια πόλη που λατρεύει τον καφέ αυτές τις μέρες, είναι υπέροχο να βρείτε μια αίθουσα τσαγιού που είναι μοντέρνα και σερβίρει μια μεγάλη επιλογή από το αγαπημένο ποτό του έθνους.

Το Tea Terrace είναι ένα εστιατόριο που λειτουργεί όλη την ημέρα και είναι ανοιχτό όλη την εβδομάδα και υπάρχει επίσης ένα εκτεταμένο γεύμα χωρίς γλουτένη. Μπορείτε να επιλέξετε να επισκεφθείτε το απογευματινό τσάι, καθώς η ειδικότητα εδώ είναι νόστιμα βουτυρογάλανα.

Πληροφορίες για το απόγευμα τσάι

Τόπος: Η βεράντα τσαγιού
5ος όροφος, House of Fraser
318 Oxford Street
Λονδίνο
W1C 1HF

Ημέρες και ώρες: Το απογευματινό τσάι σερβίρεται καθημερινά, ελέγξτε την ιστοσελίδα για τις τρέχουσες ώρες.

Κωδικός ενδυμασίας : Κανένας κώδικας ένδυσης

Κρατήσεις: Κλήση ή επίσκεψη στην ιστοσελίδα τους

Για περισσότερες αναφορές για απογευματινό τσάι, δείτε: Best Afternoon Tea στο Λονδίνο .

Δείτε περισσότερες προτάσεις για το απογευματινό τσάι στο Λονδίνο με τα παιδιά .

Ο χώρος

Το εστιατόριο Tea Terrace βρίσκεται δίπλα στο τμήμα παιδικών ενδυμάτων, οπότε είναι δημοφιλές στις οικογένειες. Η πρώτη σκέψη που είδε το εστιατόριο ήταν η "Alice in Wonderland" με τις φωτεινές καρέκλες και τις ιδιόρρυθμες πινελιές όπως οι αποχρώσεις του κουταλακιού.

Αυτό το σύγχρονο παίρνει κάτι παραδοσιακό, έτσι υπάρχουν λαμπερά ροζ και μπλε πολυκατοικίες Queen Anne στυλ καναπέδες και καναπέδες. Το κάθισμα είναι βινύλιο, ώστε να μπορεί να ζεσταθεί σε μια ηλιόλουστη μέρα.

Royal Albert Κίνα

Η βεράντα τσαγιού χρησιμοποιεί πορσελάνη από το Royal Albert λόγω του πεμπτουσιακού αγγλικού σχεδιασμού του - τον κήπο της χώρας και το εθνικό λουλούδι, το τριαντάφυλλο.

Όλα τα προϊόντα Royal Albert που χρησιμοποιούνται στο The Tea Terrace είναι διαθέσιμα για αγορά είτε από το The Tea Terrace είτε από το Royal Albert Department στον 4ο όροφο. Το πανέμορφο floral design του αισθάνθηκε πολύ κομψό και κατάλληλο για το περιβάλλον.

Επιλογή τσαγιού

Η επιλογή του τσαγιού είναι πλήρης και αυτό είναι ένα ποιοτικό τσάι ολόκληρου του φύλλου αν και σερβίρεται σε τσάντες τσαγιού αντί να χαλαρώνει στο δοχείο.

Καθώς κάθε κατσαρόλα σας δίνει 3 ή 4 φλιτζάνια, το ανάποδο που έχει μια τσάντα τσαγιού είναι ότι μπορεί να αφαιρεθεί για να σταματήσει το τσάι και το κάθε φλιτζάνι μπορεί να δοκιμάσει τόσο καλό όσο το πρώτο.

Τα τσάγια Tregothnan είναι τα μοναδικά τσάγια που παράγονται στην Αγγλία - από τους Βοτανικούς Κήπους Tregothnan κοντά στο Truro στην Κορνουάλη. Η βεράντα τσαγιού έχει επιλέξει μια σειρά καφέ χωρίς φυτικά τσάι για τα οφέλη για την υγεία, καθώς και τις γεύσεις.

Τα άλλα τσάγια κατασκευάζονται από μια βραβευμένη εταιρεία και αυτό που γευστάω ήταν υπέροχο.

Η αναθεώρηση του τσαγιού απογευματινό τσάι

Φτάσαμε στο σημάδι «περιμένετε να καθίσουμε» και συναντήσαμε ένα χαμόγελο από ένα χρήσιμο μέλος του προσωπικού. Όλο το προσωπικό που συναντήσαμε ήταν εξαιρετικό στη δουλειά τους: φιλικό, ευγενικό, ευγενικό και αποτελεσματικό.

Θα μπορούσατε να επιλέξετε να έχετε μόνο τσάι και μια φέτα από σπιτικό κέικ από το Μετρητά τούρτα, ή μια επιλογή από γλυκά, αλλά υπάρχει επίσης ένα παραδοσιακό απογευματινό τσάι και ένα απογευματινό τσάι εορτασμού που προσφέρονται.

Σημειώστε ότι το παραδοσιακό απογευματινό τσάι περιλαμβάνει μια φέτα κέικ μαζί με τα σάντουιτς, τα γλυκά και το τσάι. Το Τσάι απογευματινών εορτασμών έχει ένα ποτήρι Prosecco και κέικ ψιλοκομμένο με λεμόνι (καθώς και τα σάντουιτς, τα ξινά και το τσάι).

Όταν τοποθετείτε την απογευματινή σας παραγγελία τσαγιού, υπάρχουν πολλά προσωπικά στοιχεία, ώστε να είστε έτοιμοι να λάβετε κάποιες αποφάσεις.

Κατ 'αρχάς, επιλέγετε δύο σφραγιστικά σάντουιτς, κάθε ένα με επιλογή για λευκό ή καφέ ψωμί. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε από το μενού scone και υπάρχουν πολλά περισσότερα από απλά ή φρούτα. Παίρνετε δύο scones το καθένα και επέλεξα ένα μήλο και κανέλα scone καθώς και ένα scone φρούτων για γενική σύγκριση.

Και τότε υπάρχει η επιλογή τσαγιού σας. Με τόσες πολλές φυτικές επιλογές Tregothnan χωρίς καφεΐνη επέλεξα το τσάι Manuka που ήταν κατάλληλο για ένα γλυκό γεύμα.

Μας δόθηκε η σούπα ως εκκίνηση, η οποία ήταν ασυνήθιστη, αλλά απείχαμε να γνωρίζουμε πώς μπορεί να γεμίσει ένα γεύμα απόγευμα.

Η εξυπηρέτηση ήταν γρήγορη και λάβαμε μεμονωμένες τσαγιέρες και μια κοινή βάση τριών επιπέδων κέικ.

Τα τριγωνικά σάντουιτς είχαν άφθονο γέμισμα, αλλά τα scones πραγματικά ξεχώρισαν για να είναι εξαιρετικά με αποτέλεσμα να θέλω να επιστρέψω για να δοκιμάσω άλλες ποικιλίες στο μενού. Δεν ξέρω πού αλλού θα μπορούσα να επιλέξω από έξι ποικιλίες scone στο Λονδίνο.

Νομίζω ότι θα πάω για τα γλυκά Cranberry και White Scones επόμενη φορά.

Πήραμε το Τσάι απογευματινών εορτασμών έτσι είχα μια όμορφη φέτα κέικ λεμονιού ψιλοκομμένο, αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ σε ένα ταξίδι στο Counter του κέικ, καθώς τα σπιτικά κέικ από τη φέτα και τα cupcakes φαίνονταν καταπληκτικά.

Επισκέφθηκα με έναν φίλο και είδα πολλές οικογένειες να απολαμβάνουν απογευματινό τσάι. Δεδομένου ότι πρόκειται για εστιατόριο, οι υπόλοιποι επισκέπτες απολάμβαναν μεσημεριανό γεύμα ή λίγο καφέ και χρόνο για να χαλαρώσουν από τα συναρπαστικά ψώνια.

Νομίζω ότι οι επιλογές για το τσάι απογευματινό τσάι είναι σε καλή τιμή και υψηλή ποιότητα. Νομίζω ότι ο χώρος μπορεί να γίνει πιο δημοφιλής με τις οικογένειες και ελπίζω να φέρει την κόρη μου να δοκιμάσει scones εδώ σύντομα.