Οδική τροφή - Πραγματική αμερικανική κατανάλωση οδικών εκδρομών

Διασκεδαστικές επιλογές πέρα ​​από τις χρυσές καμάρες

Ένα από τα πιο γοητευτικά μέρη του χρονικού διαστήματος του William Least Heat Moon για τα μαντερά του σε όλη την Αμερική είναι η συνήθεια του συγγραφέα να βαθμολογεί τις καφετέριες και τα εστιατόρια με τον αριθμό των ημερολογίων που ταιριάζουν οι τοίχοι. Όσο περισσότερα ημερολόγια, τόσο πιο κάτω το σπίτι είναι το grub.

Τα fastfood drivethroughs είναι σοβαρά αμέλεια στην ημερολογιακή διακόσμηση, όπως και τα αλυσίδα εστιατορίων με πανοραμικές παγίδες.

Θέλετε να δείτε τον πραγματικό πυρήνα της χώρας στην οποία ταξιδεύετε; Eschew την αλυσίδα στο διακρατικό και χτύπησε Main Street για ένα καφέ. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να εντοπίσετε τα προϊόντα, αλλά αξίζει τον κόπο να πάρετε μια σπιτική τηγανισμένη μπριζόλα με κρεμώδη κρέμα στο West Texas ή ένα χειροποίητο μιλκσέικ σε ένα φαρμακείο της Νότιας Ντακότα.

Γευστικός δρόμος

Για να σας βοηθήσουν στην αναζήτηση του ημερολογίου σας, δοκιμάστε τα τρόφιμα του Michael και του Jane Stern που είναι παλιομοδίτικη Αμερικανός τρώει τη Βίβλο: "Roadfood - ο οδηγός Coast-To-Coast για 500 από τις καλύτερες αρθρώσεις για μπάρμπεκιου, καραβίδες, παγωτά, Much, Much More "(συγκρίνετε τις τιμές παρακάτω). Βρείτε μαργαριτάρια όπως το Clam Shack του Kennebunkport. η οδική κυκλοφορία του Maine με τα πόδια έδωσε μια αχρείαστη αναθεώρηση Stern που μπορείς να βυθίσεις τα δόντια σου: "... οι κυλίνδρους αστακών που φάγαμε ήταν οι καλύτεροι, αληθινά, οι καλύτεροι. ένας ολόκληρος αστακός που συλλέγεται από το κέλυφος σε τεράστια κομμάτια (χωρίς κομμάτια εδώ), τοποθετείται σε ένα νόστιμο τοπικά ψημένο ρολό και στη συνέχεια ψεκάζεται με λιωμένο βούτυρο (ή, αν το επιθυμείτε, με το μαγιονέζα). "

Πάρτε ένα δάγκωμα από αυτόν τον οδηγό οδικής τροφής, πριν να κυλήσετε:

"Roadfood - ο οδηγός Coast-To-Coast για 500 από τις καλύτερες αρθρώσεις για μπάρμπεκιου, αστακομακαρονάδες, αίθουσες παγωτού, γευσιγνώστες αυτοκινητοδρόμων και πολλά, πολλά περισσότερα" - Jane and Michael Stern

Πάρε την όρεξή σου on-line

Αναζητήστε το Roadfood.com του Stern από το κράτος, την πόλη, το είδος τροφίμων, τη λέξη-κλειδί ή τον τύπο εστιατορίου (οτιδήποτε προέρχεται από καταυλισμούς ιχθύων σε ολλανδικά καφενεία της Πενσυλβανίας).

Άλλοι ιστότοποι για τη σάλιο: