Πώς να υπολογίσετε πόσα αέρια χρειάζεστε για το ταξίδι σας

Πώς να πάρετε αυτό που πρέπει να ξέρετε για να υπολογίσετε το κόστος αερίου

Το καλοκαίρι είναι οδικώς!

Ωστόσο, πριν πάρετε τον καλοκαιρινό κινητήρα, αξίζει τον κόπο να υπολογίσετε πόσο φυσικό αέριο θα χρησιμοποιήσετε στο οδικό σας ταξίδι και, συνεπώς, πόσα χρήματα θα χρειαστεί να δαπανήσετε για αυτό το απαραίτητο.

Ευτυχώς, είναι εύκολο να καταλάβεις ποια θα είναι τα χιλιόμετρα αερίου σου. Τα χιλιόμετρα αερίου είναι μίλια ανά γαλόνι, ή πόσες μίλια μπορείτε να οδηγήσετε σε ένα γαλόνι αερίου.

Θέλετε να μάθετε πόσο κοστίζει το φυσικό αέριο σας και το συνολικό ποσό που θα ξοδέψετε για το φυσικό αέριο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού;

Ενώ αυτό είναι λίγο πιο περίπλοκο, είναι ακόμα εύκολο να το καταλάβεις. Μπορείτε να πάρετε οδηγίες για να κάνετε αυτό εδώ: Πώς να υπολογίσει το κόστος του φυσικού αερίου για ένα ταξίδι "

Πόσο αέριο θα χρειαστώ για το ταξίδι μου;

Ας αρχίσουμε.

Βήμα 1: Όταν γεμίσετε το αυτοκίνητό σας, αφιερώστε λίγο χρόνο για να καταγράψετε την μέτρηση του χιλιομετρητή σας ή για να ρυθμίσετε το μετρητή ταξιδιού στο μηδέν (πιέστε το μικρό κουμπί κάτω από το χιλιομετρητή - διαβάστε το εγχειρίδιο του ιδιοκτήτη αν έχετε ένα νεότερο αυτοκίνητο με ηλεκτρονική κονσόλα). Ή απλά Google το αυτοκίνητό σας για να βρείτε οδηγίες για το πώς να το κάνουμε.

Βήμα 2: Στη συνέχεια, θέλετε να οδηγείτε μέχρι να είστε αρκετά κοντά για να αδειάσετε ότι πρέπει να γεμίσετε ξανά. Προσπαθήστε να το αφήσετε όσο το δυνατόν αργότερα για να αποκτήσετε πιο ακριβή ανάγνωση.

Βήμα 3: Αφού το κάνετε αυτό, κατευθυνθείτε προς ένα βενζινάδικο, αλλά πριν γεμίσετε τη δεξαμενή σας με αέριο, σημειώστε την ανάγνωση του χιλιομέτρου.

Βήμα 4: Αφαιρέστε τον αριθμό από την πρώτη μέτρηση του χιλιομέτρου που γράψατε.

Με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίζετε πόσο φυσικό αέριο περάσατε στο ταξίδι σας.

Βήμα 5: Διαχωρίστε το προκύπτον σχήμα από τον αριθμό γαλλόνων που μόλις αγοράσατε για να φτάσετε στο MPG σας. Και αυτό είναι μόνο που πρέπει να ξέρετε! Είναι τόσο εύκολο να βρείτε ποιο είναι το MPG σας (Miles Per Gallon, ή χιλιόμετρα αερίου).

Βήμα 6: Τώρα, μπορείτε να υπολογίσετε πόσα μίλια πιθανότατα θα ταξιδέψετε στο οδικό σας ταξίδι χρησιμοποιώντας τους Χάρτες Google.

Μόλις έχετε αυτόν τον αριθμό, μπορείτε να το διαιρέσετε με τον αριθμό που υπολογίσατε στο βήμα πέντε. Αυτός ο αριθμός τώρα σας λέει πόσα γαλόνια αερίου θα χρησιμοποιήσετε στο οδικό σας ταξίδι.

Αν λάβετε μια γρήγορη ματιά στο μέσο κόστος του φυσικού αερίου σε όλη τη χώρα, μπορείτε να το πολλαπλασιάσετε με τον αριθμό γαλλικών που αναμένετε να χρησιμοποιήσετε και τώρα έχετε μια συνοπτική εκτίμηση για το πόσα χρήματα χρειάζεστε για τον προϋπολογισμό του φυσικού αερίου σε αυτό το ταξίδι .

Συμβουλές και τεχνάσματα για ένα επιτυχημένο οδικό ταξίδι

Τώρα που έχετε τον προϋπολογισμό του φυσικού αερίου υπό έλεγχο, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να υπολογίζετε όλα τα άλλα που πρόκειται να εξασφαλίσετε ότι έχετε ένα επιτυχημένο οδικό ταξίδι.

Πρώτον, προτείνω πραγματικά την επιλογή των σύντροφων του ταξιδιού σας προσεκτικά. Ποτέ ποτέ δεν γνωρίζετε ένα άτομο μέχρι να ταξιδέψετε μαζί του, οπότε αν δεν γνωρίζετε πολύ καλά τους φίλους σας με το ταξίδι, προετοιμαστείτε για κάποια σύγκρουση. Είναι καλύτερο να συζητήσετε με όλους τους άλλους πριν φύγετε για να ελέγξετε τις προσδοκίες των πάντων. Δεν θέλετε να έχετε οποιαδήποτε επιχειρήματα στο δρόμο γιατί κάποιος πρέπει να κάνει όλη την οδήγηση γιατί κανείς άλλος δεν το θέλει.

Σας συνιστώ επίσης να κατεβάσετε τους Χάρτες ΕΔΩ πριν από το ταξίδι σας. Αυτοί οι χάρτες λειτουργούν εκτός σύνδεσης και μπορείτε επίσης να λάβετε οδηγίες εκτός σύνδεσης. Αυτό είναι ανεκτίμητο αν ταξιδεύετε σε μεγάλα μέρη της χώρας, όπου συχνά δεν θα έχετε δεδομένα ή κάλυψη κυττάρων.

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.