Οι 8 Δόσεις Ομιλίας Διανυκτέρευσης

Εάν σταθμεύετε όλη τη νύχτα, πρέπει να ακολουθείτε αυτούς τους κανόνες

Συμβαίνει σε όλους όσους ταξιδεύουν τελικά: είναι αργά, είστε κουρασμένοι ή τα παιδιά είναι μίζεροι, οπότε τραβάτε την πλευρά του δρόμου προσπαθώντας να καταλάβετε τι να κάνετε. Εάν είστε RVer, ευτυχώς, είτε οδηγείτε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου είτε τραβάτε ένα πίσω σας. Αν αποφασίσετε να τραβήξετε για τη νύχτα και να παρκάρετε το RV σας κάπου, θα πρέπει να τηρείτε την εθιμοτυπία στάθμευσης ολονυκτίου.

Ευτυχώς, οι φίλοι του Family Motor Coach Association (FMCA) συνεργάστηκαν με πολλές από τις RV και ταξιδιωτικές κοινότητες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες για να καταλήξουν στις αρχές της ολονύκτιας στάθμευσης RV.

Ας τα δούμε και τι σημαίνει για την επόμενη φορά που θα πρέπει να σταθμεύσετε όλη τη νύχτα πριν την πραγματοποιήσετε στο campground ή στο πάρκο RV.

Η καλή πολιτική γειτονιάς του RVers

Το FMCA έχει δημοσιεύσει αυτά τα δόγματα ως τον κώδικα δεοντολογίας που πρέπει να ακολουθήσετε κατά τη διάρκεια της ολονύκτιας στάσης κατά τη διάρκεια της πτήσης:

  1. Μείνετε μόνο μία νύχτα.
  2. Λάβετε την άδεια από ένα εξειδικευμένο άτομο.
  3. Τηρείτε τους δημοσιευμένους κανονισμούς.
  4. Δεν υπάρχουν τέντες, καρέκλες ή σχάρες ψησταριές έξω από το RV σας.
  5. Μην χρησιμοποιείτε υδραυλικές υποδοχές σε μαλακές επιφάνειες (συμπεριλαμβανομένης της άσφαλτου).
  6. Να αφήνετε πάντα μια περιοχή καθαρότερη από ό, τι το βρήκατε.
  7. Αγοράστε φυσικό αέριο, τροφή ή προμήθειες ως μορφή ευχαριστίας, όταν είναι εφικτό.
  8. Να είσαι ασφαλής. Πάντα να είστε ενήμεροι για το περιβάλλον σας και να το αφήσετε αν αισθάνεστε ανασφαλείς.

Αυτοί οι κανόνες ισχύουν για όσους αναζητούν θέσεις ξηρού κάμπινγκ. Ξηρό κάμπινγκ μέρη είναι οποιαδήποτε περιοχή γύρω από σας που σας επιτρέπει να σταθμεύσετε RV σας ή ρυμουλκούμενο κατά τη διάρκεια της νύχτας, χωρίς καμία αναρτήσεις γάντζο ή πολυτέλειες που συνδέονται με ένα πάρκο RV. Αυτά περιλαμβάνουν τις χαρτοπαικτικές λέσχες, το Home Depots και άλλα μέρη που επιτρέπουν προσωρινό parking για RVs.

Είναι σημαντικό, πριν να σταθμεύσετε, να λάβετε άδεια από έναν διαχειριστή ή τον ιδιοκτήτη της ιδιοκτησίας προτού το κάνετε. Όχι όλοι οι χώροι στάθμευσης επιτρέπουν στους RVs να σταθμεύουν εκεί και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε όταν σταθμεύετε μια μέρα στην άλλη. Εάν δεν λάβετε άδεια, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας ρυμουλκούμενη επειδή βρίσκεστε σε ιδιωτική ιδιοκτησία.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, φροντίστε να αποφύγετε τους θορύβους που θα προκαλούσαν διαταραχή γύρω σας. Αυτό περιλαμβάνει τη μη χρήση των τεντών σας, των γρύλων και την τοποθέτηση μιας περιοχής όπως θα κάνατε αν βρίσκεστε σε ένα πάρκο RV. Στην πραγματικότητα, δεν θέλετε να ρυθμίσετε τίποτα έξω από το RV ή το ρυμουλκούμενο σας για τη νύχτα αν είναι δυνατόν. Ποτέ μην ξεκινήσετε ποτέ να ψήνετε, να πυροδοτείτε τη γεννήτρια ή να διασκεδάσετε έξω από τον RV όταν σταθμεύετε με αυτόν τον τρόπο.

Όταν σταθμεύετε όλη τη νύχτα, αγοράζετε πάντα κάτι από τη θέση όπου σταθμεύετε. Εάν πρόκειται για μια Walmart, ίσως είναι μια καλή στιγμή για να αποθηκεύσετε ποτά ή σνακ. Εάν σε ένα κατάστημα βελτίωσης στο σπίτι, ίσως χρειάζεστε κάτι για το RV σας. Σκεφτείτε έξω από το κουτί εάν πρέπει, αλλά πάντα να κάνετε μια αγορά. Αν δεν σταθμεύετε κάπου από όπου μπορείτε να αγοράσετε κάτι, βρείτε έναν τρόπο να πείτε ευχαριστώ αφήνοντας αναλώσιμα, βοηθώντας την τοπική κοινότητα ή αφήνοντας απλώς μια ευχαριστία.

Γιατί να ακολουθήσετε τη διανυκτέρευση RV εθιμοτυπίας;

Η οκτάχρονη εθιμοτυπία στάθμευσης αυτοκινήτων είναι απαραίτητη για να γνωρίζουν και να ακολουθούν όλα τα RVers. Κάνοντας ό, τι θέλετε όταν παρκάρετε οπουδήποτε νομίζετε ότι είναι εντάξει, προκαλείτε περισσότερο κακό παρά καλό στο περιβάλλον και στις κοινότητες που σας ταξιδεύουν για τη νύχτα. Ακολουθώντας τους παραπάνω κανόνες, διασφαλίζετε ότι οι κοινότητες και οι επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να βοηθούν το αναγκασμένο RVer που χρειάζεται σε μια νύχτα.