Καλύτερες θέσεις στο Σιάτλ και το Τακόμα για να πάρουν εκτός πόλης επισκέπτες

Πού να πάρει φίλους και οικογένεια στον ήχο Puget

Το έχουμε βιώσει όλοι. Παρόλο που έχετε ζήσει στο Puget Sound εδώ και χρόνια (ή ίσως ολόκληρη τη ζωή σας) και ποτέ δεν έχετε πρόβλημα να υπολογίσετε τι να κάνετε με το δικό σας χρόνο, έχετε φίλους ή οικογένεια στην πόλη για λίγες μέρες. "Τι πρέπει να κάνουμε όταν είμαστε εδώ;" ρωτούν. Για κάποιον λόγο, είσαι τελείως ασταθής. Λοιπόν, σκεφτείτε αυτό το εύχρηστο φύλλο εξαπατήσει:

Kerry Park

Για τον επισκέπτη έξω από την πόλη για μια ημέρα ή λιγότερο, δεν υπάρχει καλύτερο κτύπημα για το δολάριο σας από την τεράστια θέα της πόλης, Puget Sound και Mt.

Rainier (εάν είστε τυχεροί) από αυτή τη δημοφιλή άποψη στην κορυφή της Βασίλισσας Anne. Συνδυάστε με ένα δείπνο, ποτό ή καφέ σε οποιοδήποτε από τα μεγάλα σημεία του λόφου και ήδη επιδεικνύετε το Σιάτλ στα καλύτερά του.

Alki Beach

Μόνο το καλοκαίρι, πεις; Λοιπόν, προφανώς υπάρχει κάτι περισσότερο να απολαύσετε για την Alki όταν ο ήλιος είναι έξω και το νερό εξακολουθεί να είναι παράφρως κρύο, αλλά αρχίζει να φλερτάρει με τα πόδια σας. Αλλά ακόμα και εκτός εποχής, αυτή είναι μια από τις καλύτερες παραλίες της περιοχής για βόλτα και την υπέροχη θέα της πόλης και των γύρω νησιών. Σκεφτείτε να συνδυάσετε με ένα ταξί από το κέντρο της πόλης. Για τους πιο φιλόδοξους, αντικαταστήστε αυτήν την εκδρομή με την λιγότερο προσιτή παραλία στο Discovery Park.

Pike Place Market

Ένα κλισέ, αλλά για έναν λόγο. Η Αγορά είναι κάτι περισσότερο από απλή περιέργεια, λειτουργεί πραγματικά - και ευδοκιμεί - ως μια πολύβουη δημόσια αγορά. Διασκεδάστε με τους εκτοξευτές ψαριών, αλλά αν αγοράζετε πηγαίνετε για τα ψηλότερα ψάρια.

Πάντα να ρωτάς τι είναι στην εποχή και ποτέ δεν πρέπει να φοβάσαι να μυρίσει τα προϊόντα. Περάστε τη γραμμή στο αρχικό Starbucks (από όπου και αν είναι οι φιλοξενούμενοί σας, έχουν και ένα Starbucks) και δοκιμάστε τη θέση Mee Sumry Pastry.

Boeing Factory Tour

Εάν θέλετε να κατανοήσετε πραγματικά την περιοχή του Σηάτλ, πρέπει να κατανοήσετε τη σχέση μας με την αεροδιαστημική.

Ενώ η Microsoft έχει ίσως εκλείψει η Boeing ως πρεμιέρα του σήματος Seattle, είναι τα Windows πραγματικά πιο συναρπαστικά από τα πιο ενθουσιώδη επιβατικά αεροσκάφη στον κόσμο; Πάρτε μια εκδρομή μέχρι Everett και εισάγετε το μεγαλύτερο κτίριο του κόσμου (κατ 'όγκο) για να δείτε 30.000 απίστευτα ειδικευμένους και αφοσιωμένους τεχνίτες που κατασκευάζουν αύριο αεριωθούμενα. Αν διασκεδάζετε με παιδιά, σκεφτείτε το Μουσείο Πτήσης του Renton.

Βορειοδυτικά ταξίδια

Ενώ τόσο το Tacoma όσο και το Σιάτλ έχουν υπέροχους ζωολογικούς κήπους, ούτε είναι πολύ διαφορετικό από τον μέσο όρο της πόλης της πόλης. Αλλά το Northwest Trek του Eatonville κοντά στο Tacoma είναι μοναδικό. Ένα καταπληκτικό πάρκο άγριας φύσης 435 στρεμμάτων με δεκάδες ζώα, όπως γκριλ, πρόβατα bighorn, cougars, lose, elk, caribou, φαλακρός αετός και περισσότερα αμερικανικά φαβορί. Αν ο ήχος των grizzlies σας φοβάται, μην ανησυχείτε, στην 35χρονη ιστορία του πάρκου, έχουν καταναλώσει ακριβώς μηδέν επισκέπτες.

Mount Si

Το Mount Si είναι ίσως η ιδανική μέρα για πεζοπορία. Μόνο μερικά λεπτά από την πόλη, βρίσκεστε πολύ στην έρημο και αντιμετωπίζετε μια δύσκολη ανηφορική ανάβαση. Ξαπλώνει μέσα από τα δέντρα στο δρόμο προς τα πάνω μόνο υπαινιγμό για την υπόσχεση του τι πρόκειται να έρθει, και μετά από περίπου δύο ώρες φτάνετε στο "άχυρα". Η βάση του άχυρου είναι το τυπικό σημείο στάσης και προσφέρει υπέροχη θέα των καταρρακτών, των Ολυμπιακών Αγώνων και όλων των σημείων μεταξύ τους.

Οι περιπετειώδεις μπορούν να ανακατευτούν το βραχώδες άχυρο με την αληθινή κορυφή του βουνού, ενώ το πιο μαλακό μπορεί απλά να απολαύσει ένα άξιο μεσημεριανό γεύμα.

Βοτανικός Κήπος Bellevue

Στις επισκέψεις στο Σιάτλ, η Bellevue παραβλέπεται συχνά. Σίγουρα θεωρείται ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζήσει στην Αμερική, αλλά δεν διαθέτει κανένα από τα περίφημα ορόσημα, ιστορικές βιομηχανίες ή σημαντικά πολιτιστικά ιδρύματα των γειτόνων του. Αλλά το Βοτανικό Κήπο της Bellevue πετάει κάτω από το ραντάρ ως πιθανώς το καλύτερο δωρεάν πράγμα που πρέπει να κάνετε σε ολόκληρη την περιοχή. Είτε γνωρίζετε τα ονόματα των φυτών είτε όχι, είναι μια πανέμορφη βόλτα, είτε μόνος είτε με αυτόν τον ιδιαίτερο. Απλά κρατήστε αυτό μεταξύ σας και εμένα.

SAM Ολυμπιακό Πάρκο Γλυπτικής

Γιατί δεν είναι η ίδια η SAM, ίσως να ρωτήσετε; Το SAM είναι ένας τοπικός θησαυρός, αλλά παίρνει σοβαρά υπόψη του τις μεγαλύτερες συλλογές των παλαιότερων πόλεων και μπορεί να υποκλέψει τους επισκέπτες σας έξω από την πόλη.

Ωστόσο, το Ολυμπιακό Πάρκο Γλυπτικής μας είναι πραγματικά μοναδικό και δωρεάν. Μοναδικά τοποθετημένο ενάντια στο νερό και πάνω σε σημαντικές αρτηριακές και σιδηροδρομικές γραμμές, το πάρκο καταφέρνει να είναι τόσο εντυπωσιακά ήρεμα και σταθερά συναρπαστικό. Μερικά από τα γλυπτά μπορεί να δει κανείς εκατοντάδες ναυπηγεία μακριά. Άλλα κομμάτια γλιστρούν πάνω σας, προκαλώντας μια αίσθηση αν προσωπική ανακάλυψη. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα για τα παιδιά είναι η τεράστια διατομή ενός πραγματικού κομματιού νοσηλευτών εξήντα ποδιών.

Επεξεργασμένο από τον Kristin Kendle.