Ευχαριστιών Ιδέες Δείπνο στο Σαν Ντιέγκο

Είστε ένας κάτοικος του Σαν Ντιέγκο που μένει σπίτι για τις διακοπές των Ευχαριστιών; Ή μήπως είστε ένας από τους τυχερούς επισκέπτες που θα είναι στην τελική πόλη της Αμερικής για τις διακοπές; Στη συνέχεια, διαβάστε για συμβουλές για το πώς μπορείτε να απολαύσετε την γιορτή των Ευχαριστιών σας στο Σαν Ντιέγκο, συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων θέσεων για να πάρετε αυτή τη γαλοπούλα.

Έχετε τρεις κύριες επιλογές για δείπνο των Ευχαριστιών στο Σαν Ντιέγκο: μαγειρέψτε τον εαυτό σας, πηγαίνετε έξω για να φάτε σε ένα από τα εστιατόρια του Σαν Ντιέγκο που είναι ανοιχτά για τις διακοπές ή να πάρετε το γεύμα σας σε ένα τοπικό εστιατόριο ή παντοπωλείο που έχει τέτοιες υπηρεσίες.

Μαγειρέψτε τη δική σας γιορτή των ευχαριστιών του Σαν Ντιέγκο

Εάν το ετοιμάσετε μόνοι σας, βεβαιωθείτε ότι η γαλοπούλα σας είναι μια κορυφαία επιλογή, κατευθύνοντας σε ένα από τα καλύτερα μέρη του San Diego για γαλοπούλα. Το tip Top Meats στο Carlsbad θα σας δώσει μια πρόσφατα σπαρμένη γαλοπούλα κατευθείαν από το Diestel Turkey Ranch. Μπορείτε επίσης να πάρετε γαλοπούλες από τα Tip Top Meats προ-παραγεμισμένα. Αυτές οι γαλοπούλες ξεπουλώνουν γρήγορα, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει ένα, επικοινωνώντας με το Tip Top Meats το συντομότερο δυνατόν για να προετοιμάσετε.

Για όσους θέλουν απλά να αρπάξουν τη γαλοπούλα τους και να πάνε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για την προπαραγγελία, κατευθυνθείτε νότια προς την αγορά Seaside στο Κάρντιφ, η οποία διαθέτει μια εξαιρετική επιλογή παγωμένων γαλοπούλων.

Κορυφαίες επιλογές Catering για τις ευχαριστίες στο Σαν Ντιέγκο

Η αγορά της Θάλασσας εξυπηρετεί επίσης την ημέρα των Ευχαριστιών και διαθέτει πολλές επιλογές μενού. Για άλλες επιλογές τροφοδοσίας, ελέγξτε τη γαλλική γκουρμέ στο Pacific Beach. Μπορεί να έχει "γαλλικά" στο όνομα, αλλά αυτή η εταιρεία φαγητού και τροφοδοσίας κάνει μια εξαιρετική δουλειά με αυτές τις αμερικανικές διακοπές, παρέχοντας Ευχαριστήρια δείπνα κάθε χρόνο πλήρεις με γαλοπούλα, γέμιση, λαχανικά, πατάτες, πίτα κολοκύθας και πολλά άλλα.

Εστιατόρια του Σαν Ντιέγκο για να δειπνήσετε κατά την ημέρα των ευχαριστιών

Για όσους θέλουν να σερβιριστούν το γεύμα ευχαριστιών τους, έχετε τύχη καθώς το Σαν Ντιέγκο έχει πληθώρα γκουρμέ εστιατόριων που συνήθως παραμένουν ανοιχτά την ημέρα των ευχαριστιών. Ακολουθούν ορισμένες κορυφαίες επιλογές (φροντίστε να κάνετε κρατήσεις):

Δωμάτιο θαλάσσης: Υπέροχο φαγητό δίπλα στη θάλασσα.

Στο παρελθόν, το μενού Ευχαριστιών του θαλάσσιου δωματίου έφερε ένα μπιφτέκι μαρμελάδας με μπιφτέκι μαρμελάδας, καθώς και μη παραδοσιακές επιλογές κύριων επιδομάτων όπως αρνί, φιλέτο mignon και χτένια.

Bertrand στο Mister A's: Απολαύστε το δείπνο της γαλοπούλας σας, ενώ παίρνετε τη σαγηνευτική θέα στον ορίζοντα της πόλης του Σαν Ντιέγκο από αυτή την τετριμμένη τοποθεσία στον τελευταίο όροφο.

Dini's by the Sea: Μια καλή επιλογή στο North County (Carlsbad) με ευρύ θέα στον ωκεανό και ένα γεύμα Ευχαριστιών που καταφέρνει να είναι εντυπωσιακό ενώ μένει πιο φιλικό προς τον προϋπολογισμό από τους περισσότερους.

Ένα πικνίκ ευχαριστιών στο Σαν Ντιέγκο

Αν θέλετε να γιορτάσετε πραγματικά την ημέρα των ευχαριστιών σε στυλ του Σαν Ντιέγκο, επιλέξτε ένα πικνίκ ευχαριστιών: συσκευάστε ένα σάντουιτς γαλοπούλας και το κεφάλι σε ένα πικνίκ στην παραλία. Πρωτότυπος? Ναί. Αλλά ίσως να μην νοιάζεστε για να χάσετε ένα δείπνο για καθιστική μέρα αφού κάνετε σέρφινγκ στα κύματα ή ανεβείτε στην άμμο με όλο το επιπλέον χρόνο που θα έχετε από τη στιγμή που δεν θα μαγειρεύετε ένα γεύμα ούτε θα καθαρίζετε την κουζίνα σας. Ή - βάζετε τα χρήματα που εξοικονομούν, μην τρώτε έξω προς μια νέα σανίδα ιστιοσανίδας ... ή το μάθημα σερφάρετε. Ευχαριστιών στο Σαν Ντιέγκο, πράγματι!