Αβαείο του Γουέστμινστερ

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν επισκεφθείτε

Το Αβαείο του Γουέστμινστερ ιδρύθηκε το AD960 ως μοναστήρι των Βενεδικτίνων. Αυτό ήταν όταν οι περισσότεροι Ευρωπαίοι Χριστιανοί ήταν Ρωμαιοκαθολικοί, αλλά μετά τη Μεταρρύθμιση τον 16ο αιώνα δημιουργήθηκε η Εκκλησία της Αγγλίας. Πολλές παραδόσεις παραμένουν στο Αβαείο, αλλά οι υπηρεσίες διεξάγονται στα αγγλικά και όχι στα Λατινικά.

Το Αβαείο του Γουέστμινστερ είναι η εκκλησιαστική εκκλησία του έθνους, αλλά και ο τόπος ταφής και μνημείων για ιστορικά πρόσωπα από τα τελευταία χίλια χρόνια της βρετανικής ιστορίας.

Το Αβαείο του Γουέστμινστερ είναι ακόμα εκκλησία εργασίας και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν τις τακτικές υπηρεσίες (βλ. Παρακάτω: Βλέπε το Αβαείο του Γουέστμινστερ για δωρεάν).

Διεύθυνση

Αβαείο του Γουέστμινστερ
Πλατεία Κοινοβουλίου
Λονδίνο
SW1P 3PA

Πλησιέστεροι Σταθμοί Μετρητών

Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε μια δημοφιλή περιοχή ταινιών Harry Potter στο Λονδίνο .

Ώρες λειτουργίας

Ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα για τους τρέχοντες χρόνους έναρξης.

Περιηγήσεις

Εκδρομές 90 λεπτών που πραγματοποιούνται με πύργο, μόνο στην αγγλική γλώσσα, είναι διαθέσιμες σε άτομα με μικρή επιπλέον χρέωση.

Οι ακουστικές εκδρομές (αγγλική έκδοση που διηγείται ο Jeremy Irons) διαρκούν περίπου μία ώρα και διατίθενται σε άλλες επτά γλώσσες: Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρωσικά, κινεζικά, κινέζικα και ιαπωνικά.

Διατίθενται στο Πληροφοριακό Γραφείο Abbey's κοντά στη Βόρεια Πόρτα.

Φωτογραφία και κινητά τηλέφωνα

Η φωτογραφία και η ταινία (εικόνες ή / και ήχος) οποιουδήποτε είδους δεν επιτρέπονται σε κανένα μέρος του Abbey ανά πάσα στιγμή. Οι επισκέπτες μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες στις Ακρόπολη και το Κολλέγιο Κολέγια μόνο για προσωπική χρήση. Καρτ ποστάλ που δείχνουν το εσωτερικό του Abbey είναι διαθέσιμα για αγορά στο κατάστημα Abbey.

Η χρήση κινητών τηλεφώνων επιτρέπεται στις Ακρόπολη και τον Κήπο του Κολλεγίου. Κρατήστε τα κινητά τηλέφωνα απενεργοποιημένα στην εκκλησία του Abbey.

Επίσημη ιστοσελίδα

www.westminster-abbey.org

Δείτε το Αβαείο του Γουέστμινστερ για δωρεάν

Μπορείτε να δείτε μέσα στο Westminster Abbey δωρεάν. Η Μονή δεν χρεώνει ποτέ τους ανθρώπους που θέλουν να λατρεύουν, αλλά βασίζονται σε εισιτήρια εισόδου από τους επισκέπτες για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων. Το Evensong είναι η πιο όμορφη από τις υπηρεσίες όπου η χορωδία του Abbey τραγουδάει. Οι Χορευτές της Χορωδίας εκπαιδεύονται στη Χορωδία του Γουέστμινστερ Abbey Choir και είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι. Το Evensong είναι στις 5 μ.μ. τις Δευτέρες, τις Τρίτες, τις Πέμπτες και τις Παρασκευές, καθώς και στις 15:00 το Σάββατο και την Κυριακή.

Τι να δεις

Ακόμη και χωρίς έναν ηχητικό οδηγό ή οδηγούς , θα έλεγα ότι θα μπορούσατε να επισκεφθείτε το Αββαείο του Westminster, καθώς είναι ένα κτίριο εμπνευσμένο από δέος. Ήμουν σκοντάψαμε την πρώτη φορά που μπήκα μέσα: στην αρχιτεκτονική, στην ιστορία, στα αντικείμενα, στα βιτρό, σε όλα!

Κορυφή Συμβουλή: Το προσωπικό του Abbey είναι εξαιρετικά καταρτισμένο και πάντα πρόθυμο να απαντήσει σε ερωτήσεις. Έμαθα πολύ περισσότερο από το να μιλήσω στο προσωπικό της Abbey παρά από οδηγούς.

Προσπαθήστε να δείτε τους διάφορους βρετανούς τάφους βασιλικής κυβέρνησης και την καρέκλα προσκυνητή κοντά στο ιερό του Αγίου.

Ο Edward the Confessor, καθώς και τα επιπλέον εξαρτήματα της Coronation στο Μουσείο Abbey. Η γωνιά του ποιητή έχει τάφους και μνημεία για γνωστούς συγγραφείς όπως ο Geoffrey Chaucer, ο Charles Dickens, ο Rudyard Kipling, ο Thomas Hardy, ο DH Lawrence και ο Alfred Lord Tennyson.

Ο Τάφος του Άγνωστου Πολεμιστή είναι μια συναρπαστική ιστορία ενός σώματος που επέστρεψε από τη Γαλλία μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, μαζί με 100 βαρέλια γαλλικού εδάφους για να τον θάψει. Η μαύρη μαρμάρινη πλάκα προέρχεται από το Βέλγιο και οι χρυσές επιστολές έγιναν από κέλυφος που συλλέχθηκαν στα χωράφια της Γαλλίας. Το μοναδικό μετάλλιο της τιμής του Κογκρέσου που δόθηκε εκτός των ΗΠΑ παρουσιάστηκε στον Άγνωστο Πολεμιστή στις 17 Οκτωβρίου 1921 και αυτό κρέμεται σε ένα πλαίσιο πάνω σε έναν στύλο που βρίσκεται κοντά.

Το College Garden θεωρείται παλαιότερος κήπος στην Αγγλία σε ηλικία σχεδόν 1.000 ετών.

Πάρτε ένα φυλλάδιο στην είσοδο του κήπου για να μάθετε για τη φύτευση. Το College Garden είναι ανοιχτό Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

Οικογένεια Κορυφή Συμβουλή: Τα παιδιά μπορούν να ντυθούν ως μοναχός και να τραβήξουν τη φωτογραφία τους στα μοναστήρια. Πηγαίνετε στο Μουσείο Abbey και ζητήστε να δανειστείτε μια φορεσιά!

Χριστουγεννιάτικη κορυφή Συμβουλή: Το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου έχει μια εκπληκτική σκηνή γέννησης κάθε Χριστούγεννα που ενθουσιάζουν ενήλικες και παιδιά.

Πού θα γευματίσετε τοπικά

Απέναντι από την Μονή είναι η Μεθοδιστική Κεντρική Αίθουσα. Υπάρχει ένα καφενείο στο υπόγειο που δεν είναι τίποτα φανταχτερό (πλαστικές καρέκλες και τραπεζομάντιλα βινυλίου), αλλά εξυπηρετεί αξιοπρεπή ζεστό και κρύο φαγητό σε λογικές τιμές του Λονδίνου. Είναι ένας τεράστιος χώρος τραπεζαρίας και πάντα βρήκα ένα καταφύγιο από τη φασαρία της πλατείας του Κοινοβουλίου.

Το Ανώτατο Δικαστήριο είναι απέναντι και έχει ένα υπέροχο καφενείο στο υπόγειο.