Φωτιάζει τον κόλπο 2017 στο κρατικό πάρκο Sandy Point

Χριστουγεννιάτικα φώτα στον κόλπο Chesapeake

Η οδήγηση μέσω του "Φώτα στον κόλπο" στο πάρκο Sandy Point State Park έχει γίνει μια παράδοση για πολλές οικογένειες την τελευταία δεκαετία. Η οθόνη Lights on the Bay είναι μια γραφική κίνηση κατά μήκος της ακτής του κόλπου Chesapeake με πάνω από 60 θεαματικές κινούμενες και ακίνητες οθόνες που φωτίζουν το δρόμο. Το φως των Χριστουγέννων προβάλλεται με τη χορηγία του ιατρικού κέντρου Anne Arundel. Εκτός από τις δημοφιλείς κλασικές εκθέσεις διακοπών, οι επισκέπτες απολαμβάνουν ένα αποικιακό χωριό εμπνευσμένο από την ιστορική Annapolis και έναν από τους midshipmen της USNA που ρίχνει τα καπέλα τους στον αέρα.

Οι επισκέπτες αντιμετωπίζονται επίσης σε σκηνές από το χωριό North Pole και Enchanted Fairy Tales.

Δείτε φωτογραφίες των φώτων στον κόλπο

Ημερομηνίες και ώρες

2017 Ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν, 5-10 μ.μ.

Τοποθεσία

Sandy Point State Park - Διαδρομή 50, στην έξοδο 32, κοντά στη Γέφυρα του Κόλπου της Αννάπολης, Μέριλαντ. (410) 481-3161. Από την Ουάσινγκτον, DC: Ακολουθήστε τη διαδρομή 50 East για να φύγετε από το 32. Ακολουθήστε τις πινακίδες για Sandy Point State Park. Από τη Βαλτιμόρη: Ακολουθήστε το I-695 για έξοδο 4 για τη διαδρομή 97 Νότου προς την Αννάπολη. Έξοδος από τη διαδρομή 97 στη διαδρομή 50 Ανατολή. Πάρτε την έξοδο 32. Ακολουθήστε τις πινακίδες για Sandy Point State Park-λίγο πριν την γέφυρα Chesapeake Bay. Από την ανατολική ακτή: Ακολουθήστε τη διαδρομή 301 Νότια προς τη διαδρομή 50 δυτικά. Περάστε τη γέφυρα του Chesapeake Bay προς την έξοδο 32. Ακολουθήστε τις πινακίδες για Sandy Point State Park.

Αδεια

$ 15 ανά αυτοκίνητο. Ορισμένες επιχειρήσεις και εκδόσεις περιοχών προσφέρουν εκπτωτικά κουπόνια αξίας 2 δολάρια, όπως τα Baltimore Sun, Pennysaver, η εφημερίδα The Capital, οι δημόσιες βιβλιοθήκες της Anne Arundel County, οι Graul's Markets, η Annapolis Subaru και το Red Hot & Blue Restaurant.

Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν από Δευτέρα έως Πέμπτη, εκτός από τις αργίες.

Ειδικά Εκδηλώσεις και Εκπτώσεις

Δείτε περισσότερα για τα Χριστούγεννα στην Αννάπολη