Χριστούγεννα στην Αννάπολη 2017

Χριστουγεννιάτικα Φώτα, Παροχές Σκαφών, Περιηγήσεις με Κεριά, Συναυλίες Διακοπών και άλλα

Η εποχή των Χριστουγέννων είναι μια μεγάλη στιγμή για να επισκεφθείτε την Αννάπολη, την πρωτεύουσα της πολιτείας του Μέριλαντ, και να απολαύσετε μια ποικιλία από εποχιακές δραστηριότητες. Κάντε μια βόλτα κατά μήκος του ιστορικού θαλάσσιου λιμανιού, αγοράστε μοναδικά δώρα, ανακαλύψτε μερικά από τα μουσεία της Αννάπολης και ιστορικά σπίτια του 18ου αιώνα, φτάστε στο πνεύμα της εποχής ενώ παρακολουθείτε την παρέλαση των Χριστουγέννων ελαφρών σκαφών της Αννάπολης ή ακούτε μια συναυλία μουσικής διακοπών. Σημειώστε το ημερολόγιό σας για μερικά από τα καλύτερα γεγονότα της περιοχής.



Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την Αννάπολη, ανατρέξτε στον Οδηγό επισκεπτών της Αννάπολης .

2017 Ημερολόγιο των Χριστουγέννων της Αννάπολης

Φώτα στον κόλπο - 18 Νοεμβρίου 2017 - 1 Ιανουαρίου 2018, 5-10 μ.μ. Αμμώδης Σημείο Πάρκο , Διαδρομή 50, Αννάπολη, Μέριλαντ. (410) 481-3161. Μια ετήσια διαδρομή μέσα από το φως των Χριστουγέννων δείχνουν με τη χορηγία του ιατρικού κέντρου Anne Arundel. Οδηγήστε κατά μήκος της ακτής του κόλπου Chesapeake και δείτε περισσότερες από 60 κινούμενες και ακίνητες οθόνες που φωτίζουν το δρόμο. $ 15 ανά αυτοκίνητο.

Φωτισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Αννάπολης - 26 Νοεμβρίου, 2017, 5-7 μ.μ. House Market, 25 Market St., Dock Anapolis City. Ξεκινήστε την εορταστική περίοδο με τον ετήσιο φωτισμό του δέντρου. Παρακολουθήστε το Santa φτάνουν με άλογο και μεταφορά και απολαύστε χορούς και κάλαντα με την χορηγία της Annapolis Jaycees.

Midnight Madness Holiday Shopping - Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 14 και 21, 2017, 6 μ.μ. - μεσάνυχτα. Το κέντρο της Αννάπολης κατά μήκος της λεωφόρου Maryland, Main και West Streets.

Τα ιστορικά καταστήματα της Αννάπολης παραμένουν ανοιχτά καθυστερημένα για αυτό το κοινοτικό μπλοκ που είναι ανοιχτό σε όλους. Απολαύστε μουσικές παραστάσεις, φαγητό και αναψυκτικά και απολαύστε χαλαρωτικές διακοπές!

Anne Arundel County αγορά αγροτών διακοπών - 2017 ημερομηνία για να ανακοινωθεί. 7 π.μ. μέχρι το μεσημέρι Harry S. Truman Parkway και Riva Road, Annapolis.

Μια ποικιλία προμηθευτών από την κομητεία Anne Arundel θα πωλεί εγχώρια και χειροποίητα τοπικά προϊόντα. Τα διαθέσιμα στοιχεία περιλαμβάνουν στεφάνια, φρέσκα πράσινα, ψητά, καφέ, βότανα, καραμέλες και εποχιακά προϊόντα.

Σοκολάτα Binge Φεστιβάλ - 3 Δεκεμβρίου, 2017, μεσημέρι-5 μ.μ. Πρώτο μπλοκ της Δυτικής οδού, Downtown Annapolis. Μια δωδεκάδα τοπικών πωλητών σοκολάτας θα πουλάει σπεσιαλιτέ σοκολάτας, όπως καραμέλες σοκολάτας, κέικ, σοκολάτες, τρούφες, φουντούκια, μπισκότα, καραμέλες, ζεστή σοκολάτα, fondue, μαρτίνι και πολλά άλλα. Απολαύστε τη ζωντανή μουσική, το ψήσιμο marshmallow, την αναπήδηση φεγγαριού στο φεγγάρι, το τεράστιο τρέξιμο της χιονοστιβάδας, την ζεστή σοκολάτα και μια επίσκεψη στο Santa.

Κρατικό Σπίτι Συναυλία Συναυλία - 2 Δεκεμβρίου, 2017, 5-9 μ.μ. 100 State Circle, Annapolis, MD. Ζήστε την ομορφιά του ιστορικού State House της Μέριλαντ, καθώς απολαμβάνετε τους ήχους των χορωδιών και των μουσικών από τη νεολαία με το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο του κράτους.

Η Συναυλία του Messiah του Handel - 2-3 Δεκεμβρίου 2017, Κύριο παρεκκλήσι, Αμερικανική Ναυτική Ακαδημία, Αννάπολη, Μέριλαντ. Απόδοση από την USNA Glee Club, τη χορωδία του Hood College και τη Συμφωνική Ορχήστρα της Αννάπολης. Εκτιμώντας μια μακρόχρονη παράδοση, το USNA Glee Club συμμετέχει στη Συμφωνική Ορχήστρα της Αννάπολης και σε σολίστ της Metropolitan Opera Company για να παρουσιάσει τις επιλογές του αγαπημένου Μεσσία του Handel.

Η κομψή συναυλία που διεξήχθη από τον διευθυντή των χορωδιακών δραστηριοτήτων της USNA μεταδόθηκε σε δημόσιους τηλεοπτικούς σταθμούς σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

Eastport Yacht Club Lights Parade - 9 Δεκεμβρίου, 2017, 6-8 μ.μ., στο Annapolis City Harbour (410) 267-9549. Κάθε χρόνο το δεύτερο Σάββατο του Δεκεμβρίου, η μαγεία γίνεται στα νερά του λιμανιού της Αννάπολης. Δεκάδες βάρκα που φωτίζονται με χιλιάδες χρωματισμένα φώτα και είναι γεμάτα από τρελαμένα γλέντια εμφανίζονται ξαφνικά έξω από το κρύο χειμωνιάτικο βράδυ. Απολαύστε μια παρέλαση των φώτων όταν πάνω από 70 τροφοδοτικά και ιστιοφόρα αναδεικνύουν τις διακοσμήσεις διακοπών τους.

Στρατιωτικό μπολ και παρέλαση - 28 Δεκεμβρίου 2017. Στάδιο μνήμης του Ναυτικού Ναυτικού των ΗΠΑ-Ναυτικού. Το Military Bowl® που παρουσιάζεται από την Northrop Grumman, ωφελώντας την USO, θα ταιριάζει με μια ομάδα από το Atlantic Coast Conference (ACC) εναντίον ενός αντίπαλου από την Αμερικανική Αθλητική Διάσκεψη (AAC) ζωντανά στο ESPN.

Νέο Έτος Annapolis - 31 Δεκεμβρίου 2017. Δαχτυλίδι στο νέο έτος σε μια οικογενειακή εκδήλωση. Ξεκινήστε τη γιορτή στις 3 μ.μ. στα πεδία σφαίρας πίσω από το Μέριλαντ Hall και το Bates Middle School. Οι δραστηριότητες θα περιλαμβάνουν τη ζωγραφική προσώπου, μια πορεία με εμπόδια, αναπήδηση φεγγαριού και μουσική που εκτελείται από ροκ μπάντα των παιδιών. Φροντίστε να μείνετε για τα πυροτεχνήματα 5:30 μ.μ. Ο εορτασμός συνεχίζεται με ζωντανή μουσική και χορό στο Susan Campbell Park και το City Dock στις 8 μ.μ. και οδηγεί σε αντίστροφη μέτρηση για το νέο έτος και τα πυροτεχνήματα στα μεσάνυχτα.