Ιούλιος στο Albuquerque

Εκδηλώσεις και αξιοθέατα του Albuquerque τον Ιούλιο

Ο Ιούλιος ξεκινά με ένα άλμα διαφορετικό είδος, με τα πυροτεχνήματα και το σπάσιμο, το τράνταγμα και το ποπ του Ιουλίου του τέταρτου. Μάθετε πού θέλετε να σπινθήρες εκείνη την ημέρα, μαζί με άλλα γεγονότα του Ιουλίου. Ο Ιούλιος στο Albuquerque είναι ένας υπέροχος μήνας για χαλάρωση και λίγο διασκέδαση. Εδώ είναι μερικές κορυφαίες επιλογές.

Τρέχοντα προγράμματα για παιδιά και οικογένειες

Φεστιβάλ και φεστιβάλ του Ιουλίου στην περιοχή του Αλμπικέρκ
Βρείτε εκθέσεις και φεστιβάλ γύρω από το Albuquerque για να απολαύσετε τον Ιούλιο.

Εργαστήρια οικογενειακής τέχνης
Η όλη οικογένεια μπορεί να συμμετάσχει σε αυτή την πρακτική εξερεύνηση της τέχνης. Παρέχονται αναλώσιμα. Λαμβάνει χώρα στο Μουσείο του Albuquerque τα Σάββατα από τις 1 μ.μ. έως τις 2 μ.μ. και είναι ελεύθερη με γενική αποδοχή.

Ιστορίες στον ουρανό
Ο χρόνος ελεύθερης ιστορίας έχει σχεδιαστεί για παιδιά 0-6 ετών, με ευπρόσδεκτες τους γονείς, τους παππούδες και τα μέλη της οικογένειας. Μαζί με τις ιστορίες, τα παιδιά κάνουν χειροτεχνία και παίζουν παιχνίδια. Το δωρεάν πρόγραμμα παρουσιάζεται από το Μουσείο Μπαλόνι .

Ο Σαίξπηρ στην πλατεία
Το Vortex Theatre τρέχει τον Σαίξπηρ στην Plaza κάθε καλοκαίρι. Για το 2015, απολαύστε το The Tempest και το Much Ado About Nothing στο Plaza στο κέντρο της πόλης . Η είσοδος είναι δωρεάν. τα έργα πραγματοποιούνται από την Πέμπτη έως τις Κυριακές.
Για το 2016: 9 Ιουνίου - 3 Ιουλίου

Καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάγνωσης
Οι βιβλιοθήκες του Albuquerque προσφέρουν ένα πρόγραμμα θερινής ανάγνωσης από τις 31 Μαΐου έως τις 25 Ιουλίου. Τα ειδικά προγράμματα περιλαμβάνουν τις ιστορίες, τις βιοτεχνίες και άλλες δραστηριότητες. Παρακολουθώντας την ανάγνωση, οι συμμετέχοντες μπορούν να κερδίσουν βραβεία.


Για το 2016: 4 Ιουνίου - 16 Ιουλίου

Περιήγηση στο λυκόφως του ζωολογικού κήπου
Ο ζωολογικός κήπος σπάει με τους θορύβους των ζώων κάθε μέρα, αλλά τι συμβαίνει μετά το σκοτάδι; Ανακαλύψτε τον εαυτό σας με μια περιήγηση σε λυκόφως. Ακολουθήστε έναν ενημερωμένο οδηγό και ανακαλύψτε τον ζωολογικό κήπο μετά το σκοτάδι. Η προκαταχώριση είναι απαραίτητη. Καλέστε (505) 764-6214 για περισσότερες πληροφορίες ή για εγγραφή.

Πρόκειται για μια βροχή ή λάμψη. Γνωρίστε την είσοδο του ζωολογικού κήπου.
Για το 2016: 12 Ιουλίου

Ισότοπα
Βγείτε στο Isotopes Park για όλο το αμερικανικό παιχνίδι του μπέιζμπολ. Οι ημερομηνίες που αναφέρονται είναι για παιχνίδια εντός έδρας τον Ιούλιο.
Για το 2016: 14-21 Ιουλίου, 26-29

Καλοκαιρινές βραδιές στους Βοτανικούς Κήπους
Απολαύστε τη ζωντανή μουσική, την ψυχαγωγία και τους βοτανικούς κήπους στις καλοκαιρινές βραδιές. Πάρτε ένα πικνίκ ή αγοράστε φαγητό εκεί.
Για το 2016: 7 Ιουλίου, 14, 21, 28

Χοιρινό και Brew
Πάνω από 50 ανταγωνιστές BBQ από όλες τις ΗΠΑ θα ανταγωνίζονται για την ευκαιρία να πάνε στους υπηκόους που κρατούνται στο Kansas City. Βγείτε και δοκιμάστε μερικά από τα καλύτερα μπάρμπεκιου στο χώρο στάθμευσης του Santa Ana Star Center. Θα υπάρχουν δραστηριότητες για τα παιδιά καθώς και για τους τεχνίτες και τους τεχνίτες. Το χοιρινό και το Brew πραγματοποιούνται τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο.
Για το 2016: 2-4 Ιουλίου

Priscilla, βασίλισσα της έρημος
Το Εθνικό Ισπανόφωνος Πολιτιστικό Κέντρο παρουσιάζει τις Κούκλες σε ένα έργο για δύο βασίλισσες που κάνουν το δρόμο τους μέσα από το Αυστραλιανό Outback.
Για το 2016: Ιούλιος 1-24

Τετάρτη Ιουλίου
Τα γεγονότα του τέταρτου Ιουλίου συμβαίνουν σε όλη την περιοχή του Albuquerque. Μάθετε πού να γιορτάσετε την Ημέρα της Ανεξαρτησίας σας.

4 Ιουλίου παρελάσεις
Βγείτε στην παρέλαση για να δείτε κλασικά αυτοκίνητα, στρατιωτικές οργανώσεις, κλόουν και πολλά άλλα στις παρελάσεις γύρω από την πόλη.

Ελευθερία Τέταρτον
Οι πύλες ανοίγουν στις 3 μ.μ. και τα πυροτεχνήματα ξεκινούν γύρω στις 9:15 στο μπαλόνι Fiesta Park. Στο μεταξύ, υπάρχει μουσική, μια Ζώνη Παιδιών, δραστηριότητες, προμηθευτές τροφίμων και άλλα. Παρέχεται πάρκο και βόλτα. Μην χάσετε τη μεγαλύτερη έκθεση πυροτεχνημάτων στο Νέο Μεξικό.
Για το 2016: 4 Ιουλίου

Ο περίεργος άγριος
Το παιχνίδι έρχεται στο Adobe Theatre. Μια χήρα που έχει απομείνει με εκατομμύρια δολάρια δεσμεύεται σε ένα ιατρείο από την άπληστη οικογένειά της. Οι ασθενείς που συναντά εκεί είναι ευγενικοί και αφοσιωμένοι. Το έργο είναι κυρίως μια κωμωδία.
Για το 2015: 15 Ιουλίου - 7 Αυγούστου

Φεστιβάλ Κρασιού Σάντα Φε
Επισκεφθείτε τους ανθρώπους από τα οινοποιεία του Νέου Μεξικού, δοκιμάστε το κρασί και ακούστε μια υπέροχη μουσική στο El Rancho de las Golondrinas.
Για το 2016: 2 - 3 Ιουλίου

Αγώνες συναυλιών στο Albuquerque
Φέρτε καρέκλες και ένα πικνίκ, ή απλώς φέρετε σνακ, αλλά ακούστε τη Συναυλία Band του Albuquerque και χαλαρώστε στο Μουσείο Μπαλόνι σε καλοκαιρινό βράδυ, όλα χωρίς καμία επιβάρυνση.


Για το 2016: 6 και 20 Ιουλίου

Mariachi Spectacular
Απολαύστε τα αξιοθέατα, τους ήχους και τη ζωντανή μουσική στα πολλά γεγονότα αυτής της ετήσιας γιορτής μουσικής και χορού. Η εκδήλωση περιλαμβάνει εργαστήρια, δημόσιες εκδηλώσεις και μια ειδική Κυριακή Μάζα. Η βιτρίνα στο κέντρο του Civic Plaza είναι μια δωρεάν δημόσια εκπομπή.
Για το 2016: 13 - 16 Ιουλίου

Διεθνή αγορά λαϊκής τέχνης της Σάντα Φε
Περισσότεροι από 150 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο έρχονται να εκθέσουν στη Διεθνή Αγορά Λαϊκής Τέχνης. Ψώνια μέχρι τελικής πτώσης. Το πάρτι ανοίγματος της αγοράς πραγματοποιείται στις 10 Ιουλίου. Το Σάββατο, μπορείτε να εξερευνήσετε τη μουσική στο αίθριο του Μουσείου Λαϊκής Τέχνης, δωρεάν.
Για το 2016: 8 - 10 Ιουλίου

Παιδιά της Εδέμ
Το Ωδείο PLAY παρουσιάζει τα μουσικά παιδιά της Eden, που εκτελούνται στη νοηματική γλώσσα. Δείτε το στο Highland Theatre.
Για το 2016: 27-30 Ιουλίου

Zoo Music
Κάθε Παρασκευή στο ζωολογικό κήπο, απολαύστε ζωντανή μουσική - Zoo Music . Οι πύλες ανοίγουν στις 6 μ.μ. και η μουσική ξεκινά στις 7:30 μ.μ.
Για το 2016: 1η, 8, 15, 22 και 29 Ιουλίου

Φεστιβάλ Τζαζ του Νέου Μεξικού
Ακούστε τους θρύλους και απολαύστε τη μουσική, στο Φεστιβάλ Τζαζ του Νέου Μεξικού . Ακούστε τζαζ με το The Klezmatics και το Cathryn McGill Group, τη Lavay Smitha και τους Red Hot Skillet Lickers και πολλά άλλα. Οι δωρεάν και πληρωμένες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε διάφορες τοποθεσίες στο Albuquerque και το Santa Fe. Μην χάσετε τους τζαζ μουσικούς στο Nob Hill Summefest στις 16 Ιουλίου και τα Jazz Brunches γύρω από το Nob Hill στις 17 Ιουλίου.
Για το 2016: 14 Ιουλίου - 31 Ιουλίου

Λεβάντα στο χωριό Φεστιβάλ
Το Φεστιβάλ Λεβάντας στο χωριό θα πραγματοποιηθεί στην αγορά των καλλιεργητών Los Ranchos.
Για το 2016: 16 Ιουλίου

Route 66 Summerfest
Η κεντρική λεωφόρος γεμίζει με πωλητές, μουσική, ψυχαγωγία, παρουσιάσεις αυτοκινήτων, εκδηλώσεις για παιδιά και πολλά άλλα, στο Route 66 Summerfest . Μην χάσετε το Φεστιβάλ Cork & Tap Φεστιβάλ 66, το οποίο διαθέτει τοπικά οινοποιεία, ζυθοποιίες, συγκροτήματα και φαγητό.
Για το 2015: 16 Ιουλίου

Σαββατοκύριακο μισής τιμής στο BioPark
Απολαύστε τους βοτανικούς κήπους, το ενυδρείο ή το ζωολογικό κήπο σε μισή τιμή όλο το σαββατοκύριακο.
Για το 2016: 16 - 17 Ιουλίου

¡Viva Mexico! Εορτασμός
Θα υπάρξουν μουσική, τέχνη, τρόφιμα, τέχνες και βιοτεχνίες και περισσότερο σε αυτή την εορτή του Μεξικού. Βρείτε το στο Los Golondrinas.
Για το 2016: 16 - 17 Ιουλίου

Φεστιβάλ Dragonfly
Μάθετε για τις ποικίλες λιβελλούλες που βρέθηκαν στο Νέο Μεξικό και τις παρακολουθήστε σε μια από τις περιοχές προβολής λίμνης στους βοτανικούς κήπους. Θα μάθετε για τη ζωή ενός dragonfly, από ό, τι τρώει, στον κύκλο ζωής του. Θα υπάρξουν σταθμοί βιοτεχνίας και εμπειρογνώμονες dragonfly για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας. Δωρεάν με τακτική είσοδο.
Για το 2016: 16 Ιουλίου

Τζαζ Brunches στο Nob Hill
Το Φεστιβάλ Τζαζ του Νέου Μεξικού και το Summerfest του Nob Hill έρχονται μαζί για μια συναρπαστική σύνθεση ζωντανής μουσικής τζαζ σε μερικά μεγάλα εστιατόρια Nob Hill.
Για το 2016: 17 Ιουλίου

Φεστιβάλ Μουσικής & Τεχνών Edgewood
Το ετήσιο φεστιβάλ χαρακτηρίζει τη μουσική του Αγίου Νερού και Ουίσκι, του Kitty Jo Creek, του Υψηλού Χωριού, του Zoltan Orkestar και πολλά άλλα. Εκτός από τη μουσική, υπάρχει όλη η οικογενειακή διασκέδαση που μπορεί να προσφέρει το πάρκο άγριας ζωής, από κοντά σε συναντήσεις σε ζώα με εκθέσεις ζώων. Η άγρια ​​φύση West Park είναι γνωστή για τα βραδινά βραδινά της, και θα υπάρχει μία στις 25 Ιουλίου.
Για το 2016: 28 Ιουλίου -31 Ιουλίου

Ημέρα ανακάλυψης καρχαριών
Μάθετε για αυτά τα μυστήρια πλάσματα από τον ωκεανό στο Ενυδρείο BioPark. Θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ.
Για το 2016: 23 Ιουλίου