Ζωοτεχνικές συναυλίες μουσικής Zoo

Κάθε καλοκαίρι, η πόλη του Albuquerque συγκεντρώνει μεγάλη διασκέδαση που εκμεταλλεύεται τον εντυπωσιακό καιρό μας. Οι συναυλίες του Zoo Music της πόλης είναι ένα από τα πιο δημοφιλή του προγράμματα, συγκεντρώνοντας οικογένειες τα βράδια της Παρασκευής για υπέροχη διασκέδαση στο γαλήνιο πάρκο του ζωολογικού κήπου.

Οι ημερομηνίες μουσικής του Zoo Music για το 2016 είναι από τις 10 Ιουνίου έως τις 5 Αυγούστου.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, η πόλη έχει τέσσερις διαφορετικές συναυλίες σε σημεία γύρω από την πόλη, τη σειρά ελεύθερων συναυλιών Summerfest .

Στους Βοτανικούς Κήπους, οι συναυλίες του Summer Nights τα βράδια της Πέμπτης προσφέρουν έναν τρόπο χαμηλού κόστους για όλη την οικογένεια να απολαμβάνει ζωντανή μουσική ψυχαγωγία.

Την Παρασκευή βράδυ, οι συναυλίες του Zoo Music διαθέτουν ταλέντο σε διάφορα είδη, οπότε είναι εύκολο να βρείτε μια νύχτα που μπορείτε να βγείτε και να απολαύσετε τους ζωντανούς ήχους. Υπάρχει κάτι καλύτερο από ζωντανή μουσική έξω από μια καλοκαιρινή νύχτα; Οι συναυλίες του Zoo Music, όπως και οι συναυλίες των Summer Nights, είναι αμειβόμενες συναντήσεις, αλλά είναι τόσο λογικές τιμές, δεν είναι ασυνήθιστο οι οικογένειες να πάνε σε αρκετές από κάθε καλοκαίρι.

Η μουσική συναυλιών περιλαμβάνει λατινικά, ποπ, ροκ, μπλουζ και συχνά μια κελτική γεύση. Μερικές πράξεις επιστρέφουν χρόνο με το χρόνο. Οι συναυλίες είναι όλων των ηλικιών υποθέσεων, με τα παιδιά να απολαμβάνουν επισκέψεις στα ζώα πριν ξεκινήσει η μουσική.

Οι πύλες ανοίγουν στις 6 μ.μ. και η συναυλία αρχίζει στις 7:30 μ.μ., που σας δίνει χρόνο να επισκεφθείτε τα ζώα ζωολογικών κήπων πριν αρχίσει η μουσική.

2016 Πρόγραμμα Συναυλιών:

Τι να περιμένεις

Πάρτε τα εισιτήριά σας

Η είσοδος είναι $ 10 για ενήλικες, $ 5 για ηλικιωμένους 65+, $ 3 για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών. Τα παιδιά δύο και νεότερα γίνονται δεκτά χωρίς χρέωση. Τα εισιτήρια των μελών της BioPark είναι μισή τιμή.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν σε οποιοδήποτε ταμείο BioPark από τις 9 π.μ. - 4:30 μ.μ. καθημερινά. Μπορούν επίσης να αγοραστούν στην πόρτα σε βραδιές συναυλιών, από τις 6 μ.μ.

Είναι επίσης εύκολο να αγοράσετε εισιτήρια online. Θα παραδοθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δεν υπάρχει online χρέωση για την αγορά εισιτηρίων με αυτό τον τρόπο.