Θερινές θέσεις εργασίας και εποχική απασχόληση στην Ουάσιγκτον

Ψάχνετε να κάνετε κάποια επιπλέον χρήματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ή της εορταστικής περιόδου; Μια ποικιλία εταιρειών προσλαμβάνει επιπλέον προσωπικό για να επιταχύνει τις πιο δραστήριες εποχές του έτους. Ακολουθούν κάποιες προτάσεις για το πού θα βρείτε μια καλοκαιρινή ή μια εργασία διακοπών στην περιοχή της Ουάσιγκτον. Σημειώστε ότι ορισμένες θέσεις μπορεί να είναι μερικής απασχόλησης και προσωρινές αλλά θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια πιο μακροπρόθεσμη ευκαιρία.

Εστιατόρια και υπηρεσίες τροφίμων - Πολλά εστιατόρια είναι πιο πολυσύχναστα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, όταν οι άνθρωποι τείνουν να ταξιδεύουν περισσότερο και κατά τη διάρκεια των διακοπών για πάρτι και εποχιακούς εορτασμούς.

Τα εστιατόρια έχουν γενικά μεγάλο κύκλο εργασιών και μπορεί συχνά να ψάχνουν να προσλάβουν επιπλέον προσωπικό αναμονής, οικοδέσποινα και υπάλληλους προετοιμασίας φαγητού. Οι επιχειρήσεις γρήγορου φαγητού είναι πάντα απασχολημένες ανταποκρινόμενες στις ανάγκες των οικογενειών που ψωνίζουν. Τα καταστήματα τροφίμων μπορούν να έχουν ανοίγματα θέσεων εργασίας, αφού οι άνθρωποι αγοράζουν αυξημένες ποσότητες φαγητού για οικογενειακές συγκεντρώσεις και πάρτι. Για τοπικές πληροφορίες, ανατρέξτε στον οδηγό για εστιατόρια και δείπνο στην περιοχή Ουάσιγκτον DC . Δείτε επίσης χώρους μεγάλου πάρτι στην Ουάσιγκτον DC και κορυφαία γκουρμέ καταστήματα τροφίμων στην περιοχή Ουάσιγκτον DC.

Λιανικές θέσεις εργασίας - Η περίοδος διακοπών είναι η πιο πολυσύχναστη εποχή του χρόνου για τους λιανοπωλητές. Οι περισσότεροι εργοδότες προσλαμβάνουν επιπλέον προσωπικό με μερική απασχόληση κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών μηνών. Μεγάλες εταιρείες όπως η Walmart, η Target, η Macy's και η Best Buy μπορεί να έχουν τα πιο εποχιακά ανοίγματα, αλλά υπάρχουν πολλές μικρότερες επιχειρήσεις που χρειάζονται πρόσθετη βοήθεια όλο το χρόνο. Αν και πολλοί λιανοπωλητές δέχονται online εφαρμογές, το καλύτερο στοίχημά σας είναι πιθανότατα να περπατήσετε ή να οδηγήσετε γύρω από την περιοχή που είναι πιο βολικό για το σπίτι σας και να κάνετε προσωπική επαφή με τον διαχειριστή καταστημάτων των θέσεων που θέλετε να εργαστείτε.

Πολλά εμπορικά κέντρα μισθώνουν ανθρώπους για να βοηθήσουν να τυλίξουν δώρα στα περίπτερα πληροφοριών τους. Για τοπικές πληροφορίες, δείτε έναν οδηγό για τα εμπορικά κέντρα και τα εμπορικά κέντρα στην Ουάσιγκτον, τη Μέριλαντ και τη Βόρεια Βιρτζίνια

Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Απασχόλησης Νέων - Το πρόγραμμα παρέχει έξι εβδομάδες σημαντικής κατάρτισης για την απασχόληση και την ετοιμότητα για εργασία σε νέους που ζουν στην Ουάσιγκτον DC.

Οι ηλεκτρονικές εφαρμογές είναι διαθέσιμες τον Ιανουάριο στους κατοίκους της περιοχής DC ηλικίας μεταξύ 14 και 21 ετών στο www.summerjobs.dc.gov. Οι αιτήσεις υποβάλλονται σε επεξεργασία με βάση την πρώτη προτεραιότητα. Ο χώρος είναι περιορισμένος, οπότε η νεολαία πρέπει να εφαρμόζεται νωρίς.

Εργασίες ψυχαγωγικού πάρκου - Τα τοπικά πάρκα διασκέδασης και τα υδάτινα πάρκα ανοίγουν την άνοιξη και γεμίζουν θέσεις εργασίας σε όλο το πάρκο, συμπεριλαμβανομένων τροφίμων και ποτών, παιχνιδιών, εμπορευμάτων, βόλτες, εισόδους, υπηρεσίες φιλοξενίας, πρώτων βοηθειών, ασφάλειας και διάφορα άλλα τμήματα. Διακρίνονται οι ηθοποιοί, οι χορευτές, οι τραγουδιστές, οι χαρακτήρες, οι τεχνικοί, οι θεατές, οι σκηνοθέτες, οι επόπτες και πολλά άλλα. Για τοπικές πληροφορίες, ανατρέξτε στο Πάρκο διασκέδασης κοντά στην Ουάσιγκτον DC και τα υδάτινα πάρκα στην περιοχή Washington DC.

Εργασίες παράδοσης - Οι υπηρεσίες παράδοσης πακέτων προσθέτουν προσωπικό κατά την περίοδο των διακοπών για να βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν την αύξηση των παραδόσεων. Η FedEx και η UPS διαθέτουν διαθέσιμες πληροφορίες για την απασχόληση στο διαδίκτυο. Η Amazon.com προσλαμβάνει επιπλέον προσωπικό για την περίοδο των διακοπών. Οι τοπικές ευκαιρίες απασχόλησής τους βασίζονται στην Sterling της Βιρτζίνια.

Κέντρα κήπου και αγροτικές αγορές - Πολλά κέντρα κήπου και αγρότες στην περιοχή της περιοχής κλείνουν τους χειμερινούς μήνες, οπότε πρέπει να προσλαμβάνουν νέο προσωπικό κάθε άνοιξη.

Δείτε έναν οδηγό για τα κέντρα φυτωρίων και κήπων και τις αγορές αγροτών. Ορισμένες από αυτές τις επιχειρήσεις πωλούν εποχιακά είδη και ίσως αναζητούν επιπλέον βοήθεια κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών.

Για ευκαιρίες πλήρους απασχόλησης, δείτε το άρθρο μου σχετικά με τις εκθέσεις εργασίας και τα γεγονότα σταδιοδρομίας στην περιοχή Ουάσιγκτον DC