Χαλαρώστε στο Strandskog Nude Beach Κοντά στο Όσλο της Νορβηγίας

Η παραλία Strandskog είναι μια επίσημη γυμνή παραλία που βρίσκεται στο Bunnefjorden της Νορβηγίας, νότια του Όσλο. Το Bunnefjorden είναι το κεντρικό τμήμα του Oslofjord στη νοτιοανατολική Νορβηγία, που βρίσκεται ανατολικά της χερσονήσου Nesodden. Επειδή η κολύμβηση και η περίοδος μαυρίσματος στη Νορβηγία είναι πολύ σύντομη, προκαλούμενη από χαμηλές θερμοκρασίες, συνιστάται στους ταξιδιώτες να προγραμματίσουν να αξιοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τον ήλιο.

Θεωρείται μία από τις καλύτερες γυμνές παραλίες στη Νορβηγία , το Strandskog είναι μια από τις μικρότερες γυμνές παραλίες και είναι μια ωραία, μερικώς αμμώδης παραλία με μεγάλη ιδιωτικότητα.

Τα ενδύματα είναι προαιρετικά εδώ και θεωρούνται μια παραλία "C / O" ή "ελεύθερη". "Δεδομένου ότι πρόκειται για μία από τις επίσημες νορβηγικές γυμνές παραλίες , υπάρχουν διαθέσιμες δημόσιες παραλίες, όπως τουαλέτες και δωρεάν πόσιμο νερό. γυμνές παραλίες για να εξερευνήσετε όπου υπάρχει μια χαλαρή στάση απέναντι στο γυμνό, όπως Huk nude beach, γυμνή παραλία Kollevågen και γυμνή παραλία Mauren.

Οδηγίες για την παραλία Strandskog

Strandskog γυμνή παραλία είναι εύκολο να βρεθεί. Για να οδηγήσετε στη γυμνή παραλία από το Όσλο , οι ταξιδιώτες πρέπει να πάνε νότια στο E18 μέχρι να φτάσουν κοντά στην πόλη Lian. Στη συνέχεια, θα πρέπει να αναζητήσετε μια σωστή στροφή προς Ljansbrukveien, πάτε 1,6 χλμ. (1 μίλια), και στρίψτε δεξιά στο Ingierstrandveien / Fv126. Τέλος, οι ταξιδιώτες θα πάνε 5 χλμ (3,5 μίλια) λίγο πριν το σπίτι αριθμό 98. Υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης διαθέσιμα, κοντά στο Strandskog γυμνή παραλία.

Χρησιμοποιώντας το λεωφορείο, οι ταξιδιώτες μπορούν να φτάσουν στην παραλία Strandskog γυμνές με το χτύπημα στη γραμμή λεωφορείων 907 από το σταθμό Kolbotn στο Όσλο μέχρι το σταθμό Prosted bust.

Εκεί, μπορούν να περπατήσουν 250 μ. Νότια μέχρι τον προορισμό τους.

Απολαύστε την παραλία σαν ένα τοπικό

Ενώ αυτή η γυμνή παραλία είναι γνωστό ότι είναι λιγότερο τουριστική, υπάρχουν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους οι ντόπιοι εξερευνούν το σκανδιναβικό καλοκαίρι. Οι Νορβηγοί τείνουν να απολαμβάνουν την παραλία όσο το δυνατόν περισσότερο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, προκειμένου να απολαύσουν τον ήλιο και να απολαύσουν τον ζεστό καιρό ενώ διαρκεί.

Η μαυρίσματος είναι επίσης ένα άθλημα, ωστόσο, χρησιμοποιούν αντιηλιακή λοσιόν για το ευαίσθητο δέρμα. Παρόμοιοι με τους Νορβηγούς, οι Σουηδοί έχουν μια μεγάλη φιλελεύθερη προοπτική προς το γυμνό και τείνουν να κάνουν ηλιοθεραπεία χωρίς τόπλες ενώ βρίσκονται σε διακοπές. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με μια έρευνα του 2014 από την Expedia, περισσότερα από το ένα τέταρτο των Σουηδών γυναικών το έχουν κάνει.

Bike, Hike και Bite στο πάρκο Svartskog

Σε κοντινή απόσταση, οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν το πάρκο Svartskog, το οποίο είναι ένα φανταστικό μέρος για ένα περίπατο, πεζοπορία ή ποδηλασία. Η φυσική θέα του τοπίου, του νερού και του ορίζοντα είναι ιδανική για τους παραθαλάσσιους που ψάχνουν για ωραία θέα και ασκούν την ημέρα ή το βράδυ. Το πάρκο, που βρίσκεται στο 1420 Svartskog της Νορβηγίας, βρίσκεται μεταξύ Bunnefjorden και Gjersjøen στο δήμο Oppegård, Akershus. Το πάρκο διαθέτει διάφορα αγροτικά εδάφη, μεγάλα χωράφια και δρυς δάση. Σε αυτόν τον τομέα, οι ταξιδιώτες μπορούν να ανακαλύψουν μια μεγάλη ποικιλία φυτών και λιμνών, οι οποίες μπορούν επίσης να προσεγγιστούν στον επαρχιακό δρόμο 126 μέσω χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων.

Σε κοντινή απόσταση, οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να απολαύσουν τη μικροσκοπική και γοητευτική καφετέρια και το παντοπωλείο Svartskog Kolonial, το οποίο διαθέτει μια σειρά από σπιτικά γεύματα από σούπες μέχρι κέικ. Το εστιατόριο βρίσκεται στο Roald Amundsens vei 172, Kolbotn 1420, Νορβηγία.