Φτάνοντας στο Σίδνεϊ

Από το αεροδρόμιο προς την πόλη

Εάν φτάσετε στο Σίδνεϊ σε αεροπορική εταιρεία στο εξωτερικό, θα προσγειωθείτε στο διεθνή τερματικό σταθμό του Σίδνεϊ του αεροδρομίου Kingsford Smith στο Mascot στο νότιο Σίδνεϊ.

Θα χρειαστεί να περάσετε από τα συνήθη στάδια άφιξης, όπως η μετανάστευση και τα έθιμα. (Θα πρέπει να υπάρχουν ελεύθερα καροτσάκια μετά τον έλεγχο Passport για τις αποσκευές σας.)

Επιλογές μεταφοράς

Εάν έχετε ένα λεωφορείο που παρέχεται από το ξενοδοχείο Σίδνεϊ σας, το μόνο που χρειάζεστε είναι να το εντοπίσετε και να το πάρετε.

Μερικά από τα ξενοδοχεία με δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από / προς το αεροδρόμιο είναι το Stamford Plaza, το Holiday Inn , το Mercure Hotel, το Ibis Hotel και το αεροδρόμιο Sydney International Inn.

Διαφορετικά, έχετε πολλές επιλογές:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αναφερόμενα έξοδα μεταφορών υπόκεινται σε αλλαγές και θα πρέπει να θεωρούνται το ελάχιστο που θα πρέπει να πληρώσετε.

Όπου είναι το Κεντρικό

Το Central χρησιμοποιείται εδώ μόνο για τη σύγκριση του κόστους και των χρόνων ταξιδιού. Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός βρίσκεται στο νότιο άκρο του κέντρου της πόλης του Σίδνεϊ, μεταξύ της οδού Γιώργος και της Ελισάβετ

Το τρένο του αεροδρομίου σταματά στο Central, αλλά με τα λεωφορεία του λεωφορείου, θα πρέπει να μπορείτε να ρωτήσετε αν μπορούν να σας απολύσουν από το ξενοδοχείο σας, ειδικά αν βρίσκεται στο κέντρο ή στο δρόμο προς το κέντρο του Σίδνεϊ.

Δημόσια συγκοινωνία

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, θα βρείτε ότι μπορείτε να φτάσετε οπουδήποτε στο Σίδνεϊ στις δημόσιες συγκοινωνίες (που περιλαμβάνουν τρένα, λεωφορεία, πορθμεία), ιδιωτικά ή μη κρατικά λεωφορεία ή ταξί.

Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε ένα ταξί , μπορείτε να τηλεφωνήσετε για ένα.

Δεν χρειάζεται να καλέσετε τον κωδικό περιοχής 02 εάν τηλεφωνείτε από την περιοχή του Σίδνεϊ.

Εάν περιμένετε να ταξιδέψετε με ταξί κατά τη διάρκεια πολυάσχολων περιόδων, όπως όταν οι άνθρωποι πρόκειται να εργάζονται το πρωί ή να επιστρέψουν στο σπίτι το βράδυ, ίσως είναι καλύτερο να προκρατήσετε την καμπίνα σας ακόμη και την προηγούμενη ημέρα.

Επιτρέψτε για πιο αργούς χρόνους ταξιδιού κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων απασχολησιμότητας