Σουβέρ, κατασκήνωση και καταλύματα στη λίμνη Darien

Ένα αληθινό θέρετρο προορισμού, η λίμνη Darien είναι το ίδιο με το τεράστιο campground, το Lodge on the Lake, το αμφιθέατρο του Performing Arts Center και τα εστιατόρια πλήρους εξυπηρέτησης, καθώς πρόκειται για κυλιόμενες σκάλες, θαλάσσιο πάρκο, βόλτες και άλλα πιο χαρακτηριστικά πάρκα χαρακτηριστικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σουβέρ δεν είναι μέχρι την ταχύτητα. Η Ride of Steel είναι μεταξύ των καλύτερων οπουδήποτε. Όμως, η λίμνη Darien προσελκύει πολλούς παραθεριστές και η χαλαρή ατμόσφαιρα είναι αισθητά διαφορετική από πολλά θεματικά πάρκα.

Οι ορδές των οικογενειών που διαρρέουν μετά την εκπομπή Ignite the Night-Colorblast προς το στρατόπεδο επιβεβαιώνουν τη δημοτικότητά του και την ανεξίτηλη του σύνδεση με το πάρκο. Το κάμπινγκ προσφέρει στολισμένες καμπίνες και επιπλωμένα ενοικιαζόμενα RV καθώς και κάμπινγκ. Δεδομένου ότι το κάμπινγκ και τα τέλη του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν την είσοδο στο πάρκο, παραμονή στο χώρο μπορεί να είναι μια καλή συμφωνία (καθώς και πολύ διασκέδαση). Κατά τη διάρκεια των εποχών της άνοιξης και της πτώσης, θα ήταν στην πραγματικότητα φθηνότερη για μια τετραμελή οικογένεια να μείνει όλη τη νύχτα στο campground και να απολαύσει το πάρκο απ 'ό, τι θα ήταν να πληρώσει τα καθημερινά τέλη εισόδου στο πάρκο και μόνο. Το ξενοδοχείο, με τα ρουστίκ θέρετρα και τα ευρύχωρα δωμάτια, είναι αρκετά άνετα. Ένα όμορφο μονοπάτι κατά μήκος της λίμνης μεταφέρει τους επισκέπτες στο πάρκο.

Δεν είναι περίεργο ορδές των επισκεπτών να παρακολουθήσουν την εκπομπή Laserblast. Με το πυροτέχνημα, το συγχρονισμένο soundtrack και τις κραυγές στο Μπάφαλο, τον Καναδά και τις ΗΠΑ, η έξυπνη 25λεπτη παράσταση είναι συναρπαστική και ένας εξαιρετικός τρόπος να τερματίσετε μια μέρα στο πάρκο.

Η λίμνη Darien ήταν μέρος της αλυσίδας ψυχαγωγικών πάρκων Six Flags . Πώλησε το πάρκο της Νέας Υόρκης το 2006. Τώρα λειτουργεί από μια ανεξάρτητη εταιρεία.

Τα βόλτα του πάρκου

Το Supercoaster του Ride of Steel (το οποίο ήταν γνωστό ως Superman: Ride of Steel στις ημέρες των Six Flags) είναι πραγματικά παγκόσμιας κλάσης. Είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το Superman Ride of Steel στο Six Flags America στο Maryland .

Οι δύο μηχανές συγκίνησης κάνουν την περικοπή για τις καλύτερες χαλύβδινες ρόδες της χώρας .

Το Orange County Choppers MotoCoaster είναι ένα διασκεδαστικό, ξεκίνημα περιπέτεια που εκρήγνυται αναβάτες από 0 έως 30 mph σε απλά δευτερόλεπτα. Τα άλλα σουβέρ του Darien Lake είναι λιγότερο αξιοσημείωτα. Το Predator είναι ένα κοφτό ξύλο που αποδίδει μια σκληρή βόλτα και δεν είναι τραχύ με καλό τρόπο. Το ανασταλμένο βρόχο Mind Eraser και το λεωφορείο Boomerang Coast-to-Coaster είναι off-the-shelf βόλτες που βρέθηκαν σε πολλά πάρκα (μερικά ακόμη και φέρουν τα ίδια ονόματα). Το Viper είναι ένα παλαιότερο θησαυροφυλάκιο που δεν έχει γεράσει όλα καλά.

Άλλες βόλτες περιλαμβάνουν το 185-πόδι-ψηλό Blast Off πύργο πτώσης? Ο Γίγαντας Τροχός, ένα 1959, ψηλός ποδηλάτης 165 ποδιών. η βόλτα splashdown, οι ναυαγοσώστες, την ποδηλατική διαδρομή Grizzly Run και τη συνηθισμένη ποικιλία επίπεδων βόλτων με στροφές .

Το παρακείμενο υδάτινο πάρκο, το οποίο περιλαμβάνεται στην είσοδο, έχει μια όμορφη ποικιλία διαφανειών και βόλτες. Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν πισίνα με κύματα, τεμπέληδες ποτάμι, ποδηλασία με το χωνί Tornado, βόλτα στην οικογένεια Big Kahuna, εκδρομές Swirl City (με ποδήλατο) και διαδραστική διαδραστική δομή νερού του λιμνών Hook's Lagoon.

Τι να φάτε;

Σε αντίθεση με πολλά εποχιακά πάρκα, το Darien Lake προσφέρει δύο εστιατόρια.

Το Lakeside Cafe του Beaver Brother είναι ένα πλήρες εστιατόριο με διάφορες επιλογές, όπως μπριζόλες, κοτόπουλο, ζυμαρικά και γεύματα για παιδιά. Είναι ανοικτό για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο και σερβίρει πρωινό σε μπουφέ Η ιταλική κουζίνα της Μαρίας σερβίρει πίτσα, ζυμαρικά και άλλα ιταλικά φαγητά. Άλλες επιλογές για φαγητό περιλαμβάνουν το Anchor Bar του Frank & Teressa, το οποίο διαθέτει φτερά Buffalo, Beef & Beer, το οποίο σερβίρει σάντουιτς και βραστά βόειου κρέατος με ψητό, καθώς και την αλυσίδα γρήγορου φαγητού Subway.

Κέντρο Τεχνών Τέχνης

Βρίσκεται δίπλα στο θεματικό πάρκο, το αμφιθέατρο των 20.000 θέσεων διοργανώνει σημαντικές εθνικές συναυλίες και φεστιβάλ. Τα εισιτήρια για το Performing Arts Center περιλαμβάνουν την είσοδο στο θεματικό πάρκο την ημέρα της συναυλίας. Δείτε το χρονοδιάγραμμα συναυλιών της Darien Lake για περισσότερες πληροφορίες.

Πληροφορίες εισόδου

Τα εισιτήρια στο θεματικό πάρκο περιλαμβάνουν την είσοδο στο SplashTown, το θαλάσσιο πάρκο του ξενοδοχείου.

Το πάρκο προσφέρει μειωμένα ποσοστά για τους ηλικιωμένους (ηλικίας κάτω των 48 ετών) και τους ηλικιωμένους (55+) και προσφέρει μειωμένο συντελεστή για τους επισκέπτες που φτάνουν μετά τις 5 μ.μ .. Παιδιά ηλικίας 2 ετών και κάτω είναι δωρεάν. καθώς και ειδικές προσφορές μπορούν να διατίθενται ηλεκτρονικά στο επίσημο site της Darien Lake.

Τοποθεσία και τηλέφωνο

Το πάρκο βρίσκεται στο Darien Center της Νέας Υόρκης, το οποίο βρίσκεται μεταξύ Μπάφαλο και Ρότσεστερ. Η διεύθυνση είναι 9993 Allegheny Road, Darien Center, NY 14040. Για να φτάσετε με το αυτοκίνητο, πάρτε το NYS Thruway (I90) στο Exit 48A. Πηγαίνετε νότια έξι μίλια στη διαδρομή 77. Αναζητήστε το κόκκινο παλάτι Ride of Steel.

585-599-2211

Διαμονή

Η λίμνη Darien προσφέρει ένα τεράστιο κάμπινγκ με καμπίνες, ξενώνες, RV ενοικιάσεις και 1200 τοποθεσίες για RVs και σκηνές. Το κάμπινγκ περιλαμβάνει ένα καλά αποθηκευμένο γενικό κατάστημα, μια στοά, ένα πλυντήριο και ένα κατάστημα με είδη δώρων. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτες.

Το πάρκο προσφέρει επίσης το ξενοδοχείο Lodge on the Lake, το οποίο περιλαμβάνει standard δωμάτια και σουίτες. Οι ανέσεις περιλαμβάνουν πισίνα και καφετέρια. Οι τιμές στο ξενοδοχείο και το campground περιλαμβάνουν δωρεάν είσοδο στο πάρκο και δωρεάν χώρο στάθμευσης.