Ψάχνετε για θεματικά πάρκα Six Flags;

Πάρτε Fix Coaster σας

Το Six Flags είναι συνώνυμο με σουβέρ και ενθουσιασμό. Το Bugs Bunny και η συμμορία του Looney Tunes είναι στη διάθεσή σας (μαζί με το Justice League), ενώ τα μικρά παιδιά θα βρουν βόλτες, εκθέσεις και άλλα αξιοθέατα που θα τους ταιριάζουν μόνο. Αλλά η αλυσίδα θεματικού πάρκου είναι γνωστή για τις άγριες μηχανές της.

Και από άγρια, μιλώ για μερικές από τις πιο ακραίες βόλτες στον πλανήτη. Πάρτε Kingda Ka σε Six Flags Great Adventure στο Νιου Τζέρσεϊ, για παράδειγμα.

Στα 456 πόδια ύψος και 128 mph, παίρνει σίγουρα την προσοχή των αναβατών. (Αν είστε περίεργοι πώς το mega-thriller στοιβάζεται σε άλλες βόλτες, ελέγξτε τις κατακλίσεις μου από τα 10 ταχύτερα κυλιόμενες σκούπες στον κόσμο και τα 10 ψηλότερα κυλινδρικά σφαιρίδια στον κόσμο . Το Kingda Ka είναι μόνο ένα από τα δεκάδες τρελά σουβέρ που περιμένουν συγκίνηση αιτούντες άσυλο.

Πιο πρόσφατα, η Six Flags εισήγαγε εκλεπτυσμένες, ιστορίες με σκούρα βόλτα σε ορισμένα από τα πάρκα της. Με τα ωραία οχήματα βάσης κίνησης, τα 3-D εντυπωσιακά μέσα και το διαδραστικό παιχνίδι, τα θαυμάσια αξιοθέατα του E-Ticket συγκρίνουν ευνοϊκά τις διαδρομές που βρίσκονται στα πάρκα Disney και Universal. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην κριτική μου για το Justice League: Μάχη για τη Μητρόπολη .

Το 2016, Six Flags ήταν από τους πρώτους που εισήγαγαν εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας στο πλοίο των κυλίνδρων. Συνδυάζοντας τις πραγματικές συγκινήσεις με μια επικάλυψη VR, τα πάρκα είναι σε θέση να προσφέρουν διαφορετικές εμπειρίες.

Διαβάστε περισσότερα στο χαρακτηριστικό μου, τα πακέτα εικονικής πραγματικότητας που κυκλοφορούν στο Six Flags .

Τα δημοφιλή πάρκα μπορούν να γίνουν πολύ γεμάτα. Στις ιδιαίτερα πολυάσχολες μέρες, ίσως θελήσετε να εξετάσετε την αγορά της αναβάθμισης πριμοδότησης για το skip-the-lines. Για να σας βοηθήσω να προσδιορίσετε αν θέλετε να λάβετε τα πρόσθετα περάσματα, διαβάστε τη λειτουργία μου, " Is Six Flags" Το Flash Pass αξίζει το κόστος;

"

Αν ψάχνετε για πάρκα, οι τοποθεσίες Six Flags διευθετούνται παρακάτω από τις ΗΠΑ. Ο Καναδάς και το Μεξικό ακολουθούν στο τέλος της λίστας.

ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

Έξι Σημαίες Discovery Βασίλειο
Vallejo (κοντά στο Σαν Φρανσίσκο)

Πρόκειται για ένα υβριδικό ζωολογικό κήπο / ωκεανήριο / πάρκο ψυχαγωγίας. Ανάμεσα στα κυριώτερα σημεία είναι το υβριδικό ξύλινο ατσάλινο καράβι , ο Τζόκερ, το ξεκίνημα του καράβι, το V2: Vertical Velocity και το απεριόριστο καράβι, η Μέδουσα. Σημειώστε ότι το πάρκο ήταν γνωστό ως Marine World.

Έξι Σημαίες Magic Mountain
Βαλένσια (κοντά στο Λος Άντζελες)

Το πρωτοποριακό πάρκο ψυχαγωγίας έχει ένα απίστευτο οπλοστάσιο (ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως) κυλίνδρων. Χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το Twisted Colossus , το αεροπλάνο, το Tatsu και τη Νέα Επανάσταση - αν και υπάρχουν πολλές άλλες δοκιμές. Το Magic Mountain προσφέρει επίσης ένα συνεργαζόμενο πάρκο νερού, το Hurricane Harbour , το οποίο απαιτεί επιπλέον χρέωση

ΓΕΩΡΓΙΑ

Έξι σημαίες πάνω από τη Γεωργία
Austell (κοντά στην Ατλάντα)

Μεταξύ των standout σουγλωττών του είναι ένα καλά θεωρημένο υπερκορεσμένο, Goliath, Superman: Ultimate Flight, ένα αεροπλάνο που πετάει και Dare Devil Dive, το οποίο προσφέρει εμπειρία VR. Το θαλάσσιο πάρκο, Hurricane Harbour, περιλαμβάνεται στην είσοδο.

ILLINOIS

Έξι Σημαίες Μεγάλη Αμερική
Gurnee (κοντά στο Σικάγο και το Μιλγουόκι)

Το τρελλό πάρκο προσφέρει ένα από τα ψηλότερα και ταχύτερα ξύλινα σουβέρ του κόσμου, το Goliath , το άγριο "πτέρυγα" του αεροσκάφους, το X-Flight και το άγριο "impulse" coaster Vertical Velocit. Ελέγξτε τις 9 καλύτερες διαδρομές στο Six Flags Great America . Το υδάτινο πάρκο, Hurricane Harbour , είναι δίπλα στο ξηρό πάρκο και απαιτεί ξεχωριστή είσοδο.

MARYLAND

Έξι σημαίες Αμερική
Mitchellville (κοντά στην Ουάσιγκτον, DC)

Το 200-πόδι Superman: Ride of χάλυβα hypercoaster είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία με το The Wild One, μια υπέροχη, παλιά ξύλινη περιπέτεια. Το θαλάσσιο πάρκο, Hurricane Harbour, περιλαμβάνεται στην είσοδο.

ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗ

Έξι σημαίες Νέα Αγγλία
Agawam (κοντά στο Springfield και Hartford, CT)

Η μεγάλη συλλογή σου από σουβέρ περιλαμβάνει την Superman The Ride , την επιλογή μου για ένα από τα καλύτερα χαλύβδινα κυλίνδρους και το υβριδικό ξύλινο χαλύβδινο coaster, Wicked Cyclone.

Προσφέρει επίσης μια από τις ψηλότερες βόλτες στον κόσμο, το New England SkyScreamer. Το πλήρως εξοπλισμένο πάρκο νερού, Hurricane Harbour, περιλαμβάνεται στην είσοδο.

Μισσούρι

Έξι Σημαίες Σαιντ Λούις
Eureka (κοντά στο St. Louis)

Το St. Louis Six Flags είναι ένα από τα πάρκα που προσφέρουν το Justice League: Μάχη για τη Metropolis. Οι σουβέρ περιλαμβάνουν το ηλεκτρομαγνητικό τρενάκι, τον κ. Freeze: Reverse Blast και το ξύλινο καράβι, Screamin 'Eagle. Το υδάτινο πάρκο, Hurricane Harbour , περιλαμβάνεται στην είσοδο.

NEW JERSEY

Έξι Σημαίες Μεγάλη Περιπέτεια
Jackson (νότιο τμήμα του κράτους, κοντά στην ακτή)

Ένα από τα πιο δημοφιλή πάρκα της αλυσίδας, το Great Adventure είναι το σπίτι του Kingda Ka, το υπέροχο ξύλινο καράβι, το El Toro , και το υπέροχο υπερκατασκευαστή, το Nitro . Το τεράστιο συγκρότημα Six Flags περιλαμβάνει επίσης μια εμπειρία Wild Safari με ζωντανά ζώα.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ
Κουίνσμπερι (κοντά στη λίμνη Γιώργος)

Ανάμεσά τους είναι το θαυμάσιο (και υποτιμημένο) ξύλινο καράβι, The Comet. Προσφέρει επίσης ένα VR coaster, Steamin 'Demon. Το υπαίθριο πάρκο νερού, το Splashwater Kingdom, περιλαμβάνεται στην είσοδο. Δίπλα στο πάρκο είναι το Six Flags Great Escape Lodge εσωτερικού χώρου νερού , το οποίο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο.

TEXAS

Έξι σημαίες Fiesta του Τέξας
Σαν Αντόνιο

Το μεγάλο Superman Krypton Coaster διαθέτει εμπειρία VR. Το Iron Rattler είναι ένα θαυμάσιο υβριδικό ξύλινο χαλύβδινο παρκ. Batman: Η βόλτα είναι μια πολύ γνωστή Free Spin, τέταρτη διάσταση, πτέρυγα πτέρυγα. Το White Water Water Water Park περιλαμβάνεται στην είσοδο.

Έξι Σημαίες Πάνω από το Τέξας
Arlington (κοντά στο Ντάλας)

Το αυθεντικό πάρκο Six Flags προσφέρει μερικά μεγάλα σουβέρ, όπως το περίφημο ξύλινο / ατσάλινο υβριδικό καράβι, το New Texas Giant και το ύψος των 255 ποδιών, το Titan. Προσφέρει επίσης το Justice League: μάχη για τη μητρόπολη.

ΚΑΝΑΔΑΣ

La Ronde
Μόντρεαλ

Ο μεγάλος υπερκινητήρας, Goliath, προσφέρει μια εμπειρία VR. Το πάρκο διαθέτει επίσης το αναρτημένο τρένο, Vampire.

ΜΕΞΙΚΟ

Έξι Σημαίες Μεξικό
Πόλη του Μεξικό

Μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας του Μεξικού. Περιλαμβάνει το ανεστραμμένο καράβι, το Batman The Ride.