Έξι Σημαίες Μεγάλη Περιπέτεια

Μία από τις ιδιότητες υπογραφής Six Flags , η Great Adventure έχει γενικά περισσότερους επισκέπτες να κάνει κλικ στα turnstiles της από οποιοδήποτε άλλο πάρκο της αλυσίδας. Μεταξύ των λόγων για την επιτυχία του: Η προνομιακή του θέση το τοποθετεί σε κοντινή απόσταση από την πολυσύχναστη περιοχή της Νέας Υόρκης / Νιου Τζέρσεϊ / Πενσυλβάνια και διαθέτει κάποιες καστανιές (και μια ολόκληρη δέσμη).

Το 2005, πήρε το στέμμα για την ψηλότερη, πιο γρήγορη μηχανή συγκίνησης στον κόσμο, όταν έκανε το ντεμπούτο του στο Rocket Coaster Kingda Ka .

Συμπεριλαμβάνεται επίσης στην εντυπωσιακή συλλογή του: το υπέροχο υπερκατασκευαστή, το Nitro , το αεροπλάνο, το Superman Ultimate Flight και το απεριόριστο coaster, Bizarro. Το 2006, το Six Flags Great Adventure εξαπέλυσε το El Toro , ένα ξύλινο καράβι νέας ηλικίας που είναι από τους καλύτερους οπουδήποτε.

Μια άλλη ακραία συγκίνηση είναι η Zumanjaro: Drop of Doom. Η ρεκόρ (και ίσως, παντελόνι-wetting) ελεύθερη πτώση βόλτα πύργος χρησιμοποιεί Kinda Ka 456-πόδι-ψηλό πύργο για να ρίξετε τους γενναίους αναβάτες.

Αλλά το πάρκο είναι κάτι περισσότερο από μια σειρά από συγκινήσεις συγκινήσεις. Τα τελευταία χρόνια, έχει προσθέσει κάποια εκτεταμένη θεματολογία και δημιούργησε περίτεχνα εκθέματα και αξιοθέατα που απευθύνονται περισσότερο σε οικογένειες με μικρότερα παιδιά. Το Golden Kingdom που περιβάλλει το Kingda Ka, για παράδειγμα, προσφέρει μια θεαματική παράσταση με θέμα τη ζούγκλα και το Jungleland του Balin, μια περιοχή γεμάτη διαδρομές γεμάτη βόλτες, μια διαδραστική δομή παιχνιδιού και μια περιοχή ψεκασμού. Άλλες περιοχές προορισμένες για παιδιά περιλαμβάνουν το Looney Tunes Seaport, το Plaza del Carnaval και το Bugs Bunny National Park.

Το Six Flags Wild Safari, το οποίο περιλαμβάνεται στο κόστος εισδοχής στο πάρκο, προσφέρει ένα εντυπωσιακό ζωικό οικοσύστημα που οι επισκέπτες δοκιμάζουν σε ένα μεγάλο υπαίθριο λεωφορείο. Το υδάτινο πάρκο Hurricane Harbour (ξεχωριστή είσοδος) διαθέτει αρκετές ομπρέλες και βόλτες για να γεμίσει μια ολόκληρη μέρα διασκέδασης.

Με περίπου 3 εκατομμύρια επισκέπτες που επισκέπτονται το εποχιακό πάρκο κάθε εποχή, οι γραμμές μπορούν να γίνουν υπερβολικές.

Αν έχετε τους πόρους και σχεδιάζετε να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ίσως θελήσετε να αγοράσετε τον αναμεταδότη κράτησης Flash Pass . Εάν θέλετε πραγματικά να απολαύσετε, το πάρκο προσφέρει επίσης ένα πέρασμα VIP skip-all-the-lines καθώς και ξεναγήσεις.

Τοποθεσία και πληροφορίες εισόδου

Τζάκσον, Νιου Τζέρσεϋ

Από το Νιου Τζέρσεϊ και τη Νέα Υόρκη: NJ Turnpike στην έξοδο 7Α, I-195 Ε στην έξοδο 16Α.
Εναλλακτική διαδρομή: Κήπος Parkway σε έξοδο 98, I-195 W για έξοδο 16. Ένα μίλι δυτικά της Rte. 537 έως Έξι Σημαίες.

Από τη Φιλαδέλφεια: Γέφυρα Μπεν Φρανκλίν προς τη διαδρομή 38 Ε. Ν. Ν. Στριππής Ν έως την έξοδο 7Α έως Ι-195 Ε για έξοδο 16Α.
Εναλλακτική διαδρομή: Διαδρομή 295 Ν έως Ι-195 Ε έως Έξοδος 16Α.

Το υδάτινο πάρκο Hurricane Harbour απαιτεί ξεχωριστή είσοδο από το θεματικό πάρκο. Διατίθενται σύνθετα περάσματα. Η μειωμένη τιμή για τα παιδιά (κάτω των 54 ετών), 3 και κάτω είναι δωρεάν, ενώ τα εισιτήρια με έκπτωση είναι συχνά διαθέσιμα στο διαδικτυακό τόπο της Six Flags Great Adventure. θεματικό πάρκο.

Με επιπλέον χρέωση, το πάρκο προσφέρει το πρόγραμμα "go-to-the-the-line". VIP περιηγήσεις διαθέσιμες με επιπλέον χρέωση (η οποία είναι αρκετά υψηλή).

Τι να φάτε;

Δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερα αξιοσημείωτο για τις επιλογές φαγητού της Great Adventure.

Αντ 'αυτού, το πάρκο προσφέρει τη συνήθη ποικιλία φαγητού, όπως μπιφτέκι, πατάτες και πίτσα. Τα εστιατόρια αλυσίδας περιλαμβάνουν τα Panda Express, Johnny Rockets και το Water Ice της Rita.

Ειδικά γεγονότα

Προτεινόμενα γεγονότα περιλαμβάνουν το Halloween-themed Fright Fest και τις διακοπές με θέμα τα Χριστούγεννα στο πάρκο.