Καλύτερες ημερομηνίες στο North Jersey

Είτε πρόκειται για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είτε για μια καλή παλιομοδίτικη νύχτα, πιστεύουμε σταθερά ότι αντί για το παραδοσιακό δείπνο για δύο, θα πρέπει να δοκιμάσετε μία από αυτές τις εναλλακτικές ιδέες διασκέδασης.

Για τους τυχοδιώκτες

Πάμε παγοδρομία! Εσείς και η δική σας μπορεί να γλιστρήσει πέρα ​​από τον πάγο και στη συνέχεια να ζεσταθεί με λίγο καυτό κακάο αργότερα. Το Montclair έχει το Clary Anderson Arena, ή δοκιμάστε τον Richard J. Cody Arena στο South Mountain στο West Orange.

Πόσο μια από τις καλύτερες δραστηριότητες εμπιστοσύνης για τη σχέση σας; Αναρρίχηση. Στο ποτάμι; Belay on! Το Gravity Vault στο Chatham ή το Diamond Gymnastics στο Ανατολικό Ανόβερο είναι και οι δύο εξαιρετικές επιλογές, ενώ το New Jersey Rock Gym στο Fairfield έχει μερικές εξαιρετικές αρετές, όπως η νύχτα των κολεγίων, η νύχτα των κυριών και η μέση του σχολείου!

Για άτομα που αναζητούν συγκινήσεις που αναζητούν μια λιγότερο απαιτητική σωματική δραστηριότητα, ένα δωμάτιο περιπέτειας στο Montclair μπορεί να είναι το μόνο πράγμα! Σχεδιάζοντας μόνο από τις γνώσεις, την εμπειρία, τα smarts του δρόμου και τους συναδέλφους, ο στόχος είναι οι συμμετέχοντες να λύσουν αινίγματα για να ξεφύγουν από ένα δωμάτιο μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο.

Για τους λάτρεις της τέχνης

Ένα μουσείο θα μπορούσε να είναι το ιδανικό μέρος για να χαθείτε για το απόγευμα. Ευτυχώς, το Νιου Τζέρσεϊ είναι γεμάτο με το πολιτισμό . Δοκιμάστε το μεγαλύτερο μουσείο του κράτους, το μουσείο του Newark που φιλοξενεί συλλογές αμερικανικής, διακοσμητικής, σύγχρονης, ασιατικής, αφρικανικής και αρχαίας τέχνης στον κόσμο.

Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν το Μουσείο Morris ή το Μουσείο Τέχνης Montclair. Εάν δεν υπάρχει κανένας από αυτούς που χτυπάει την φαντασία σας, το West Orange είναι το σπίτι και το εργαστήριο του Thomas Edison.

Αν κουραστείτε απλά κοιτάζοντας την τέχνη από μακριά και θέλετε να την δημιουργήσετε, το Montclair είναι εκεί που βρίσκεται. Δοκιμάστε τα πιάτα Doin 'όπου μπορείτε να βάψετε το δικό σας κομμάτι κεραμικής.

Στην παλέτα Pinot, μοιραστείτε ένα μπουκάλι κρασί ακολουθώντας τις οδηγίες για να δημιουργήσετε το δικό σας αριστούργημα!

Για όσους αγαπούν τους Κλασικούς

Το μπόουλινγκ μπορεί να είναι διασκεδαστικό ... στο χρόνο ΑΠΑΝΤΗΣΗ σας! Η AMF Wallington Lanes στο Paterson, το Garden Palace στο Clifton ή η Eagle Rock Lanes στο West Orange είναι τα καλύτερα στοιχήματα σας.

Ενώ μπορεί να νομίζετε ότι ο καιρός του χειμώνα είναι πολύ κρύος για μίνι γκολφ, υπάρχει πάντα το Monster Mini Golf. Αυτό το σημείο δεν είναι μόνο σε εσωτερικούς χώρους, αλλά υπάρχουν διάφορες τοποθεσίες σε όλο το Νιου Τζέρσεϋ.

Για τις νύχτες Boogie

Λατρεύετε τη ζωντανή μουσική ; Είναι σίγουρα ένας πολύ καλός τρόπος για να μπορέσετε να μπείτε στο χέρι κάποιου! Το Hat City Kitchen στο West Orange προσφέρει μουσική rock, blues, funk, R & B, soul και zydeco καθώς και φαγητό. Μόνο ο Jakes στο Montclair φιλοξενεί ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο το βράδυ, αλλά αν η τζαζ είναι το πράγμα σας, ένα άλλο σημείο στο Montclair, το Τρομπέτς, είναι το μέρος που πρέπει να γίνει. Μόλις δυο πόλεις, στο Little Falls, το Fine Grind προσφέρει ζωντανή μουσική δύο φορές την εβδομάδα με ανοιχτά μίκτες κάθε Κυριακή το βράδυ.

Αν αισθάνεστε περισσότερο καθημερινή ατμόσφαιρα, το Trend Coffee and Tea House προσφέρει μοναδικά γεγονότα όπως ο χορός της κοιλιάς και τα ανοιχτά μικρόφωνα εκτός από τις ζωντανές μουσικές παραστάσεις.

Και αν κανένα από αυτά δεν αισθάνεται αρκετά ρομαντικό, υπάρχει πάντα το Λευκό Κάστρο .

Μοιραστείτε τις αγαπημένες σας ημερομηνίες στο North Jersey με το Facebook και το Twitter!