Τα καλύτερα ετήσια γεγονότα του St. Louis, τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο

Υπάρχει πάντα κάτι που συμβαίνει στο Σαιντ Λούις, ανεξάρτητα από το χρόνο της χρονιάς που βρίσκεστε στην πόλη. Το Gateway City φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία ετήσιων εκδηλώσεων που προσελκύουν τόσο τους επισκέπτες όσο και τους ντόπιους. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα ετήσια γεγονότα στους πρώτους μήνες του έτους.

Ιανουάριος

Loop Carnival Ice - Το Loop Ice Carnival πραγματοποιείται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του MLK στο Delmar Loop. Ξεκινάει με μια χιονοστιβάδα το βράδυ της Παρασκευής, ακολουθούμενη από μια ολόκληρη μέρα ελεύθερης διασκέδασης, συμπεριλαμβανομένης της κατεργασίας με πάγο, παγοδρομίων, αγώνων ιπποδρομιών για σκυλί, θαλάμων παιχνιδιών, ψαριών και άλλων οικογενειακών δραστηριοτήτων.

Cardinals Winter Warm-Up - Οι λάτρεις του baseball στο St. Louis δεν πρέπει να χάσουν την αγαπημένη τους ομάδα το χειμώνα. Κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου των διακοπών MLK, οι Cardinals φιλοξενούν την τριήμερη χειμερινή προθέρμανση στο κέντρο της πόλης St. Louis. Οι φίλοι μπορούν να συναντήσουν τους παίκτες, να λάβουν αυτόγραφα, να παρακολουθήσουν συνεδρίες Q & A, να αγοράσουν ειδικά αναμνηστικά και πολλά άλλα.

Σαλόνι Αυτοκινήτου Σαιντ Λούις - Το Σαλόνι Αυτοκινήτου Σαιντ Λούις πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιανουαρίου στο κέντρο της Αμερικής στο κέντρο του St. Louis. Εκατοντάδες αυτοκίνητα, φορτηγά και άλλα οχήματα εκτίθενται. Οι λάτρεις των αυτοκινήτων μπορούν να δουν τα τελευταία μοντέλα υψηλής τεχνολογίας και πολυτέλειας, καθώς και να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις νέες καινοτομίες των αυτοκινητοβιομηχανιών.

Φεβρουάριος

Ο μεγαλύτερος εορτασμός Mardi Gras του Αγίου Λούις ξεκινά τον Ιανουάριο και μπορεί να επεκταθεί και στον Μάρτιο, αλλά τα πιο δημοφιλή γεγονότα συμβαίνουν συνήθως τον Φεβρουάριο. Ο μεγαλύτερος από αυτούς είναι η Μεγάλη Παρέλαση που πραγματοποιείται πάντα το Σάββατο πριν από το Fat Tuesday. Άλλα διασκεδαστικά γεγονότα περιλαμβάνουν την παρέλαση κατοικίδιων ζώων, το οικογενειακό καρναβάλι και την περιήγηση στο παμπ.

Botanical Garden Orchid Show - Αποδράστε από το κρύο του χειμώνα και απολαύστε την ομορφιά της ετήσιας εκδήλωσης ορχιδέα στον Βοτανικό Κήπο του Μιζούρι. Η εκπομπή ξεκινά από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο. Εκατοντάδες τροπικές ορχιδέες από όλο τον κόσμο εκτίθενται στο Floral Hall της Orthwein.

Μάστερ του ουρανού - Χειμώνας είναι φαλακρός αετός σεζόν στο St.

Περιοχή της Λούης. Κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας του Προέδρου, το Εθνικό Μουσείο Μεγάλων Ποταμών στο Αλτον φιλοξενεί τους Δασκάλους του Ουρανού. Για δύο ημέρες, οι επισκέπτες μπορούν να δουν ζωντανές διαδηλώσεις με αετούς, γεράκια, κουκουβάγιες και άλλα αρπακτικά πουλιά.

Μάρτιος

Οι Παροικίες του Αγίου Πατρικίου - Ο Σαιντ Λούις πανηγυρίζει την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου με δύο μεγάλες παρελάσεις. Η παρέλαση στο Downtown έχει εκατοντάδες μαρκαδόρους, ζώνες, πλωτήρες και μπαλόνια. Πραγματοποιείται το Σάββατο πλησιέστερα στις 17 Μαρτίου. Η παρέλαση του Dogtown πραγματοποιείται στην ιρλανδική γειτονιά του Σαιντ Λούις την ίδια την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

Morpho Mania - Μάρτιος είναι η εποχή του Μαντζο Μανία στο σπίτι της πεταλούδας στο Τσέστερφιλντ. Χιλιάδες πεταλούδες του Μπλε Μορφο γεμίζουν τη θερμοκήπια. Οι επισκέπτες καλούνται να περπατήσουν μέσα και να δουν αυτά τα πολύχρωμα πλάσματα από κοντά.

Το Schlafly Stout και το Oyster Festival - το μεγαλύτερο φεστιβάλ τροφίμων της Schlafly Brewery του έτους είναι το ετήσιο Φεστιβάλ Stout και Oyster το Μάρτιο. Οι ιδιοκτήτες της ζυθοποιίας πετούν σε περισσότερα από 50.000 φρέσκα στρείδια και τους εξυπηρετούν με τοπικό καλαμπόκι.

Θέλετε περισσότερα πράγματα να κάνετε στο St. Louis; Ελέγξτε τα μηνιαία ημερολόγια εκδηλώσεων για κάθε μήνα του έτους.