Πού να ζήσετε στην περιοχή St. Louis

Αν είστε νέος στο Σαιντ Λούις, η αναζήτηση ενός σπιτιού ή ενός διαμερίσματος μπορεί να αισθάνεται λίγο συντριπτική. Ειδικά αν δεν έχετε ιδέα ποιο μέρος της περιοχής είναι κατάλληλο για εσάς. Σε έναν χάρτη, όλοι οι τομείς φαίνονται σχεδόν ίδιοι, αλλά φυσικά, ο καθένας έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

Ακολουθεί μια περίληψη των διαφόρων περιφερειών και γειτονιών της μητροπολιτικής περιοχής για να διευκολυνθεί η αναζήτηση σας και να σας βοηθήσει να εστιάσετε την αναζήτησή σας σε περιοχές που είναι πιο πιθανό να ταιριάζουν στην προσωπικότητά σας.

Στο κέντρο του Σαιντ Λούις

Το Downtown είναι προφανώς σπίτι σε ορόσημα όπως το Busch Stadium και το Gateway Arch , αλλά έχει επίσης υποστεί μια αρκετά αναβίωση, τόσο εμπορικά όσο και κατοικημένη. Η Washington Avenue είναι πλέον μια δημοφιλής περιοχή ψυχαγωγίας και αγορών . Πηγαίνοντας χέρι-χέρι με αυτό και άλλα makeovers στο κέντρο της πόλης ήταν μια πρήξιμο στο πατάρι που ζουν. Τα περισσότερα σοφίτες βρίσκονται σε δρόμους που εκτείνονται παράλληλα με την Ουάσινγκτον (Locust, Olive, Pine) και βρίσκονται σε απόσταση 20 τετραγώνων από την πρωτεύουσα. Και πάλι, το κόστος ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό, αλλά οι περισσότερες σοφίτες προσανατολίζονται σε νέους αστικούς πληθυσμούς, αν και προσελκύουν επίσης το μερίδιό τους από στελέχη επιχειρήσεων, άδειες μητέρες, ακόμη και οικογένειες.

Γειτονιές της πόλης

Έξω από το κέντρο της πόλης, αλλά ακόμα μέσα στην πόλη του Σαιντ Λούις, υπάρχουν δεκάδες γειτονιές που πρέπει να εξετάσετε. Μια γειτονιά που μπορεί να είναι παράδεισος για ένα άτομο μπορεί να είναι εντελώς απαράδεκτη σε άλλη. Ένα καλό εργαλείο για να ξεχωρίσετε τα γενικά χαρακτηριστικά είναι η ενότητα "Χάρτες και δεδομένα" του δικτυακού τόπου του Κοινοτικού Δικτύου Κοινοτικών Πληροφοριών (CIN).

Ξεκινήστε κοιτάζοντας τον χάρτη σε όλη την πόλη. Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να βλέπετε την πόλη ως σύνολο, έγχρωμη με βάση τις κατηγορίες όπως οι άνθρωποι, το περιβάλλον / υγεία, η στέγαση, η εκπαίδευση και η οικονομική. Για παράδειγμα, αν ψάχνετε για μια γειτονιά με πολλές νέες οικογένειες και παιδιά, μπορείτε να δείτε ποια μέρη της Αγίας

Ο Louis έχει τις υψηλότερες συγκεντρώσεις παιδιών.

Αν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη γειτονιά της πόλης, επισκεφθείτε τον οδηγό γειτονιάς της πόλης. Κάθε περιοχή γειτονιάς παρέχει μια γενική εικόνα της γειτονιάς, καθώς και κατάλογοι πάρκων, σχολείων και τόπων λατρείας, δημογραφικών πληροφοριών και συνδέσμων με τοπικούς οργανισμούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους. Ένα άλλο εργαλείο είναι το πρόγραμμα αναφοράς εγκλημάτων από το αστυνομικό τμήμα της Σαιντ Λούις. Εμφανίζει τα εγκλήματα που διαπράττονται σε μια γειτονιά κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε χρονικής περιόδου καθορίζετε. Ο ιστότοπος είναι πολύ διαδραστικός, επιτρέποντας στους χρήστες να προσεγγίζουν το επίπεδο του δρόμου, καθώς και να εναλλάσσουν και να κλείνουν κάθε τύπο εγκλήματος.

Σεντ Λούις Κομητεία

Περιβάλλεται από την πόλη είναι το St. Louis County. Η Σαιντ Λούις και η κομητεία είναι εντελώς ξεχωριστές πολιτικές μονάδες και απαιτούν ξεχωριστά εργαλεία για έρευνα. Η ίδια η κομητεία αποτελείται από περισσότερους από 90 δήμους. Ευτυχώς, μπορείτε να αδυνατίσετε τις επιλογές σας επιλέγοντας μια γενική περιοχή του νομού και στη συνέχεια να εστιάσετε στις μεμονωμένες πόλεις της περιοχής. Σε γενικές γραμμές, οι ντόπιοι διαιρούν το νομό σε North County, West County και South County. Το North County περιλαμβάνει κοινότητες όπως το Florissant, το Hazelwood και την ισπανική λίμνη. Τα δημοφιλή προάστια του West County είναι το Des Peres, το Ballwin και το Manchester.

Στο South County, καλές επιλογές περιλαμβάνουν Mehlville, Lemay και Affton.

Περιμετρικά κομητείες

Εάν ενδιαφέρεστε να ζήσετε λίγο πιο μακριά, οι επιλογές σας αυξάνονται σημαντικά. Στην πλευρά του ποταμού του Μισσούρι, τόσο οι κομητείες του Σαιντ Τσαρλς όσο και του Τζέφερσον ανέρχονται με νέες εξελίξεις στο σπίτι. Ομοίως, από την πλευρά του Ιλλινόις, οι πόλεις Madison, Monroe και St. Clair αναπτύσσονται όλο και πιο γρήγορα, αλλά έχουν και καταπληκτικές κοινότητες. Τα κυριότερα οφέλη από όλες αυτές τις κομητείες είναι οι χαμηλές τιμές κατοικιών και η διαθεσιμότητα μεγαλύτερων οικοπέδων. Το κύριο μειονέκτημα είναι η απόσταση από το καθένα στο κέντρο της πόλης εάν η μετακίνηση στην πόλη είναι κάτι που θα πρέπει να κάνετε σε τακτική βάση.