Αεροπορικές πτήσεις που πετούν από το Χονγκ Κονγκ

Υπάρχουν πολλές οικονομικές αεροπορικές εταιρείες που πετούν από το Χονγκ Κονγκ και η πόλη έχει γίνει ένα κόμβο για φτηνές περιφερειακές πτήσεις τα τελευταία χρόνια. Η θέση του Χονγκ Κονγκ σημαίνει ότι είναι τέσσερις ώρες ή λιγότερο από την Ταϊλάνδη, την Ταϊβάν, την Καμπότζη, το Μυανμάρ, το Βιετνάμ, τις Φιλιππίνες, τη Σιγκαπούρη και μεγάλο μέρος της Κίνας. Υπάρχουν επίσης δρομολόγια προϋπολογισμού για την Ιαπωνία και την Αυστραλία.

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα των αεροπορικών εταιρειών με έκπτωση στον προϋπολογισμό που πετούν από το Χονγκ Κονγκ και ένα προφίλ των δρομολογίων που εξυπηρετούν.

Όπως πάντα, ισχύουν οι συνήθεις κανόνες κράτησης με αεροπορική εταιρεία προϋπολογισμού. Κάντε κράτηση νωρίς και κόψτε τις αποσκευές. Εάν πετάτε στην Κίνα, αξίζει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ταξιδέψετε μέχρι το αεροδρόμιο Shenzhen . Είναι μόνο μία ώρα μακριά με το τρένο και οι εσωτερικές πτήσεις στην Κίνα είναι πολύ φθηνότερες.

Οι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες για διεθνείς προορισμούς

HK Express - Καλύτερο για τον προϋπολογισμό + σε Παντού
Η μοναδική αεροπορική εταιρία εγχώριων εκπτώσεων του Χονγκ Κονγκ δεν ταιριάζει πάντα με τον ανταγωνισμό στα χαμηλά ποσά των ναύλων, αλλά δεν είναι τελείως καμιά. Φέρνει στο κύριο αεροδρόμιο του Τόκιο, αντί για το ισοδύναμο προϋπολογισμού εκτός πόλης για παράδειγμα. Με περισσότερες από δώδεκα διαδρομές προς την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, τη Μιανμάρ, την Ιαπωνία, την Ταϊβάν, την Κορέα και ακόμη και το Γκουάμ, είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε την έρευνα πτήσης του προϋπολογισμού σας.

Tigerair - Καλύτερο για τη Σιγκαπούρη, την Ταϊλάνδη και την Ινδία
Πολλοί προορισμοί από μία από τις καλύτερες αεροπορικές αεροπορικές εταιρείες στην περιοχή.

Η Tigerair ανταγωνίζεται το Jetstar για τα φθηνότερα εισιτήρια στη Σιγκαπούρη, προσφέροντας επίσης άμεσες συνδέσεις με μισή ντουζίνα προορισμούς της Ταϊλάνδης, τις περισσότερες μεγάλες αυστραλιανές πόλεις και έναν αυξανόμενο αριθμό ινδικών διαδρομών.

Jetstar - Καλύτερο για τη Σιγκαπούρη
Ο αυστραλιανός μεταφορέας προϋπολογισμού έχει πενήντα συνδέσεις με την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ και άλλα σημεία στη Νοτιοανατολική Ασία.

Αλλά είναι καλύτερο για φτηνές πτήσεις προς τη Σιγκαπούρη και άφθονες συνδέσεις προς περιφερειακές αυστραλιανές πόλεις.

Cebu Pacific - Καλύτερο για τις Φιλιππίνες
Τα διαλείμματα Σαββατοκύριακου στις Φιλιππίνες είναι δημοφιλή για το Χονγκ Κονγκ και η επιλογή του προϋπολογισμού είναι Cebu Pacific. Θα βρείτε συνδέσεις με τη Μανίλα, καθώς και τις καλύτερες παραλίες στη χώρα και πτήσεις που συνήθως είναι καλά χρονομετρημένες τις Παρασκευές και επιστρέφουν την Κυριακή το πρωί.

Ροδάκινο - Καλύτερο για την Ιαπωνία
Το εισιτήριό σας στην Οσάκα, και μερικές φορές άλλες ιαπωνικές πόλεις. Εάν μπορείτε να καταστήσετε την ιστοσελίδα του Peach καταπληκτικά σχεδιασμένη, τότε θα επιβραβευτείτε με τις τιμές του προϋπολογισμού στη γη του ανατέλλοντος ήλιου.

Air Asia - Καλύτερο για τη Μαλαισία
Μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές αεροπορικές εταιρείες στην Ασία δεν έχει σπάσει αρκετά το Χονγκ Κονγκ και ο αριθμός των διαθέσιμων διαδρομών τείνει να κυμαίνεται. Συχνά θα βρείτε την Ταϊλάνδη και την Καμπότζη στη λίστα, αλλά οι καλύτερες συνδέσεις της είναι πίσω στην πατρίδα της Μαλαισίας. Πετάει σε πολλές πόλεις της χώρας, από όπου θα βρείτε φθηνές συνδέσεις με την Αυστραλία.

Οι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες προϋπολογισμού για προορισμούς Κίνας

Αερογραμμές Χονγκ Κονγκ - Καλύτερο για το Πεκίνο
Είναι δύσκολο να εξασφαλίσουμε θέσεις για το αεροδρόμιο στο Πεκίνο και ενώ η Hong Kong Airlines δεν είναι αεροπορική εταιρία προϋπολογισμού, προσφέρει συνήθως τις φθηνότερες τιμές.

Οι αεροπορικές εταιρείες του Χονγκ Κονγκ επίσης προσφέρουν δρομολόγια μεγάλης απόστασης, όπως η Νέα Ζηλανδία, η Αυστραλία και ο Καναδάς.

Ανοιξιάτικες Αερογραμμές - Καλύτερη για τη Σαγκάη
Οι μοναδικές αεροπορικές εταιρείες έκπτωσης της Κίνας βασίζονται στη Σαγκάη. Θα βρείτε πολλά φτηνά εισιτήρια μεταξύ του Χονγκ Κονγκ και της Σαγκάης, ειδικά την μεσαία εβδομάδα, και από εκεί δεκάδες συνδέσεις με την υπόλοιπη χώρα. Αναμείνετε μια πραγματική εμπειρία του προϋπολογισμού. από χαοτικές ουρές σε προσωπικό που αγωνίζεται να μιλάει αγγλικά.

Cathay Dragon - Καλύτερο αν έχετε μεγαλύτερο προϋπολογισμό
Μόλις η καλύτερη επιλογή του προϋπολογισμού γύρω, αυτό που ήταν κάποτε Dragonair έχει αναδιαμορφωθεί από Cathay Ειρηνικού ως Cathay Dragon. Δεν είναι πια ένας μεταφορέας προϋπολογισμού. Αντίθετα, λειτουργεί περιφερειακές πτήσεις σε δεκάδες κινεζικές πόλεις. Η ευρεία γκάμα προορισμών σημαίνει ότι θα είναι η πιο βολική επιλογή σας εάν πετάτε σε μεσαίου μεγέθους κινεζικές πόλεις.

Ωστόσο, θα βρείτε φθηνότερες περιφερειακές συνδέσεις σε κοντινά αεροδρόμια Shenzhen και Guangzhou, ενώ οι εταιρείες Hong Kong Airlines και Spring Airlines παραπάνω είναι συνήθως φθηνότερες για πτήσεις προς το Πεκίνο και τη Σαγκάη.

Αεροπορικές Αεροπορικές Εταιρείες Long Haul

Το Χονγκ Κονγκ δεν διαθέτει πραγματικές αεροπορικές αεροπορικές εταιρείες μεγάλων αποστάσεων εκτός από τους προορισμούς που προσφέρουν οι εταιρείες Hong Kong Airlines. Για αποταμιεύσεις μακρινών αποστάσεων φαίνονται να πετούν προς και από το Guangzhou και το Shenzhen.

Κίνα Νότια
Πιο συμφέρουσα από τον αυστηρό προϋπολογισμό, η China Southern εξυπηρετεί έναν αυξανόμενο αριθμό προορισμών μακρινών αποστάσεων, συμπεριλαμβανομένων προορισμών στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Κίνα Ανατολική
Λιγότερες άμεσες συνδέσεις από τη Νότια, με τις περισσότερες πτήσεις να σταματούν στη Σαγκάη, αλλά υπάρχουν φτηνές τιμές για τα κράτη και την Ευρώπη.