Ένας οδηγός ταξιδιώτη στην China Southern Airlines

Η China Southern Airlines πιθανώς δεν είναι οικιακό όνομα εκτός της Κίνας - ασφαλώς όχι έξω από την Ασία. Ωστόσο, αυτή είναι μια αεροπορική εταιρεία με φιλοδοξία - έχει αναπτυχθεί ουσιαστικά - γίνεται η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κίνας και μία από τις δέκα μεγαλύτερες στον κόσμο.

Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο δίκτυο διαδρομών στην Κίνα, ένα από τα πιο ολοκληρωμένα δίκτυα διαδρομών στην Ασία και έναν αυξανόμενο αριθμό περιφερειακών δρομολογίων - που περιλαμβάνει την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αμερική - κυρίως από τους κόμβους της στο Guangzhou Κονγκ ) και το Πεκίνο.

Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει φτηνά εισιτήρια σε πολλές διαδρομές, συχνά σημαντικά φθηνότερα από τους ανταγωνιστές της.

Πού φεύγει η αεροπορική εταιρεία;

Με έδρα το Guangzhou, η Southern China Airlines είναι μια δύναμη στην κινεζική αεροπορική βιομηχανία και έχει το πιο ανεπτυγμένο δίκτυο διαδρομών της χώρας. Οι κόμβοι της αεροπορικής εταιρείας είναι το αεροδρόμιο Guangzhou και το αεροδρόμιο του Πεκίνου, με επιπλέον μίνι κόμβους στο Dalian, το Shenyang, το Urumqi, το Zhengzhou, το Changchun και το Shenzhen . Από αυτές τις τοποθεσίες, η αεροπορική εταιρεία συνδέεται με δεκάδες κινεζικούς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων μικρότερων πόλεων.

Οι περιφερειακοί προορισμοί περιλαμβάνουν σχεδόν όλες τις ασιατικές πρωτεύουσες, όπως η Σιγκαπούρη, το Ανόι, η Μπανγκόκ και το Τόκιο, καθώς και δεκάδες μικρότερες πόλεις. Η China Southern Airlines έχει ένα από τα πιο ανεπτυγμένα δίκτυα διαδρομών στην Ασία, παρόλο που οι περισσότεροι δρομολόγια είναι μέσω του Guangzhou και του Πεκίνου.

Τα τελευταία χρόνια, η Southern China Airlines επέκτεινε επιθετικά τη διεθνή τους λειτουργία και έγινε η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κίνας.

Η αεροπορική εταιρεία πετάει στο Παρίσι, το Άμστερνταμ και το Λος Άντζελες, καθώς και πλήθος προορισμών της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Ασίας, όπως η Τεχεράνη, η Τμπίλις και το Χάτμαντχου.

Κράτηση και Ιστοσελίδα

Ειλικρινά, η ιστοσελίδα είναι ένα χάος και δεν εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη στη διαδικασία κράτησης. Για εκείνους που καταφέρνουν να περιηγηθούν στο λαβύρινθο κράτησης, η ανταμοιβή είναι φθηνά εισιτήρια και δεν έχουμε ακούσει καμία αναφορά για λόξυγγες με εισιτήρια μόλις ολοκληρωθεί η αγορά.

Ο δικτυακός τόπος της αγγλικής γλώσσας δεν είναι σε απευθείας σύνδεση και οι μεταφράσεις είναι στην καλύτερη περίπτωση αδέξια, στο χειρότερο ανόητο.

Εάν ο ιστότοπος σας βγάλει, σχεδόν όλοι οι ταξιδιωτικοί πράκτορες στην Κίνα πωλούν εισιτήρια της China Southern Airlines, όπως και ένας αυξανόμενος αριθμός διεθνών ταξιδιωτικών πρακτόρων. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε τα εισιτήρια της China Southern μέσω της πύλης booking Zuji.com, συχνά με σημαντική έκπτωση και με την ασφάλεια της κράτησης μέσω ενός εδραιωμένου πράκτορα.

Αεροσκάφη, ψυχαγωγία με πτήση και καθίσματα

Υπάρχει μια πραγματική μικτή τσάντα αεροσκαφών που φέρουν τη σημαία Southern China Airlines, με ένα παλιό στόλο να αντικαθίσταται - αργά - από νεότερα αεροπλάνα. Σε γενικές γραμμές, τα αεροπλάνα είναι μεγάλα αεροπλάνα Boeing και Airbus και τα καθίσματα μπορούν να συμπιεστούν στην οικονομία. Η ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πτήσης χτυπά και χάσει με αρκετές πτήσεις μεγάλου μήκους που δεν έχουν ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πτήσης και άλλα έχουν παλαιότερα συστήματα με πολύ περιορισμένες επιλογές.

Εκτός από αυτό, ενώ οι άλλες αεροπορικές εταιρείες πιέζουν τους ταξιδιώτες για επιπλέον κόστος, η China Southern Airlines προσφέρει στους ταξιδιώτες οικονομικούς ταξιδιώτες δωρεάν αποσκευές και αξιοπρεπή μεγέθη, αν δεν είναι γεύματα κατά την πτήση. Οι κινεζικές και ενίοτε ελαφρώς τρελλές δυτικές επιλογές αποτελούν πρότυπο για μακρινές πτήσεις - σπαγγέτι σε σάλτσα κοτόπουλου;

Θα έχετε περισσότερο χώρο - μια μάλλινη κουβέρτα και ένα μπουκάλι νερό - στην Premium Economy. Οι επιπλέον κλάσεις περιλαμβάνουν επιχειρήσεις και πολυτέλεια πρώτης τάξης και προσφέρουν περισσότερες ανταμοιβές. Αυτά περιλαμβάνουν τα πρότυπα όπως τα σημεία φόρτισης laptop και τα εργονομικά σχεδιασμένα καθίσματα με κλίση καθώς και πιο μοναδικές πινελιές, όπως ένα επιτραπέζιο τσαγιέρα - σε επιλεγμένες πτήσεις. Με κάθε ειλικρίνεια, οι εγκαταστάσεις για όλες αυτές τις κατηγορίες είναι λίγο απογοητευτικές σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές, αν και πιθανότατα θα πληρώσετε σημαντικά λιγότερα.

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Αυτό, όπως πολλά πράγματα στην Κίνα, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πού ταξιδεύετε προς και από. Πετάξτε διεθνώς ή σε μεγάλες εσωτερικές διαδρομές, όπως το Guangzhou στο Πεκίνο και θα πρέπει να βρείτε προσωπικό με αξιοπρεπή και καλή αγγλική γλώσσα. Ενώ η συντριπτική πλειονότητα των αερομεταφορέων είναι κινέζικα και η μανταρίνι είναι η πρώτη γλώσσα τους, η διεθνής επέκταση της αεροπορικής εταιρείας έχει δει να αναλάβει περισσότερο διεθνές προσωπικό. συμπεριλαμβανομένων των γαλλικών, κορεατικών και αυστραλιανών αεροσυνοδών.

Από τις διεθνείς διαδρομές και σε μικρότερες περιφερειακές ή εσωτερικές διαδρομές, η αγγλική υπηρεσία θα είναι σοβαρά περιορισμένη - αν και ακόμη και εδώ η αεροπορική εταιρεία προσπαθεί να έχει τουλάχιστον έναν αγγλόφωνο συνοδηγό - δεν υπάρχουν ακόμη.

Εγγραφή ασφαλείας

Πολλοί άνθρωποι που δεν είναι εξοικειωμένοι με τις κινεζικές αεροπορικές εταιρείες είναι νευρικοί για το ταξίδι με την China Southern Airlines. Ενώ η Κίνα είχε κάποια προβλήματα με την ασφάλεια των αεροπορικών εταιρειών στο παρελθόν, τα πρότυπα έχουν αυξηθεί σημαντικά και η ασφάλεια πληροί τα διεθνή πρότυπα.

Η China Southern Airlines έχει συμμετάσχει σε λίγα ατυχήματα, καθώς το τελευταίο σημαντικό περιστατικό ήταν η σύγκρουση το 1997, αλλά το ιστορικό της ασφάλειας είναι συγκρίσιμο με άλλες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες. Έχουν υπάρξει καταγγελίες σχετικά με την ικανότητα κατάρτισης και αγγλικής γλώσσας των πιλότων, συμπεριλαμβανομένων παρερμηνειών από τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας και το πλήρωμα εδάφους. Η China Southern Airlines συνεργάζεται με Αμερικανούς εταίρους για να αυξήσει την ποιότητα της εκπαίδευσης του προσωπικού και της συντήρησης αεροσκαφών.

Η κατώτατη γραμμή

Η China Southern Airlines έχει ένα από τα πιο ανεπτυγμένα δίκτυα δρομολογίων στον κόσμο και η κάλυψη της Κίνας και της Ασίας, καθώς και οι λιγότεροι ταξιδιωτικοί προορισμοί στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Ασία είναι εξαιρετικοί. Το αυξανόμενο δίκτυο πτήσεων της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής προσφέρει επίσης μια ευκαιρία να φτάσετε στην Κίνα για φτηνό. Σχεδόν όλες οι πτήσεις της Southern China Airline δρομολογούνται μέσω Guangzhou και Πεκίνου και υπάρχουν πολύ λίγες πτήσεις προς σημείο, αλλά αν μπορείτε να αντέξετε τη μεταφορά, αυτό μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να πάρετε μια φτηνή πτήση στον προορισμό σας στην Ασία.

Οι υπηρεσίες και οι ανέσεις δεν ανταποκρίνονται στα πρότυπα άλλων διεθνών φορέων σημαίας, ιδιαίτερα όσον αφορά την καθίσματα και την ψυχαγωγία κατά την πτήση, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων. Τα πράγματα βελτιώνονται και εάν ανησυχείτε περισσότερο για να φτάσετε φτηνά στον προορισμό σας, επιλέξτε την China Southern Airlines.