Καιρός και οδηγός συσκευασίας για τον Αύγουστο στην Κίνα

Αύγουστος Επισκόπηση

Τον Αύγουστο, τα καλοκαιρινά όντα θα εξαφανιστούν στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας. Οι μέσες θερμοκρασίες μειώνονται ελαφρώς από υπερβολικά ζεστό σε απλά ζεστό. Είναι πολύ υγρό από βορρά προς νότο, αλλά ο καιρός στα βορειοδυτικά και το Θιβέτ είναι ευχάριστος και είναι μια μεγάλη στιγμή για να ταξιδέψετε σε αυτές τις περιοχές.

Έκανα μερικά σπουδαία ταξίδια τον Αύγουστο λίγο μετά το ετήσιο ταξίδι μου στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά πριν αρχίσουν τα παιδιά μου το σχολείο.

Πολλοί άνθρωποι στην Κίνα ταξιδεύουν με τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, έτσι ώστε τα μεγάλα αξιοθέατα να είναι γεμάτα, η ζωή σε όλη την Κίνα είναι πολύ φιλική προς την οικογένεια.

Δεν υπάρχουν εθνικές αργίες τον Αύγουστο, ώστε να μπορείτε να αποφύγετε τις μάζες που ταξιδεύουν συνήθως κατά τις διακοπές του Οκτωβρίου, την κινεζική Πρωτοχρονιά ή τις αργίες του Μαΐου.

Αύγουστος Καιρός

Ο Αύγουστος στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας είναι ζεστός σε ολόκληρη τη χώρα. Είναι ζεστό και υγρό σε όλη την χώρα, αλλά σε άνυδρες περιοχές της χώρας, όπως το Θιβέτ και το Βορειοδυτικό, θα ζήσετε πολύ ζεστές μέρες και πολύ πιο δροσερές νύχτες. Μπορείτε να ελέγξετε τον καιρό ανά περιοχή ανάλογα με το πού πηγαίνετε: Προφίλ καιρού κατά περιοχή στην Κίνα .

Αύγουστος ο καιρός από την Major City

Προτάσεις συσκευασίας του Αυγούστου

Θα είναι ζεστό και υγρό έξω και στα τέλη Αυγούστου βλέπει καλοκαιρινές καταιγίδες και το περιστασιακό τυφώνα κατά μήκος της ακτής.

Τι είναι σπουδαίο για την επίσκεψη στην Κίνα τον Αύγουστο

Τι δεν είναι τόσο μεγάλη για την επίσκεψη στην Κίνα τον Αύγουστο

Κίνα Μήνας του μήνα κατά μήνα

Ιανουάριος στην Κίνα
Φεβρουάριο στην Κίνα
Μαρτίου στην Κίνα
Απρίλιο στην Κίνα
Μάιος στην Κίνα
Ιουνίου στην Κίνα
Ιουλίου στην Κίνα
Αυγούστου στην Κίνα
Σεπτεμβρίου στην Κίνα
Οκτώβριο στην Κίνα
Νοέμβριος στην Κίνα
Δεκεμβρίου στην Κίνα