Οδηγός ταξιδιού στην Κίνα τον Ιούλιο

Ο Ιούλιος απολαμβάνει τον αμφίβολο τίτλο του "Μείοντος Μήνα στην Κίνα". (Κερδίζει μόνο μια μέρα, κατά μέσο όρο, τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Αύγουστο, κι έτσι δεν είναι τόσο κακό.) Δεν υπάρχει κανένας γύρω του: είναι υγρός, ζεστός και εξαιρετικά υγρός τον Ιούλιο. Αλλά hey, είναι το καλοκαίρι, τα περισσότερα μέρη είναι ζεστά και υγρά τον Ιούλιο! Πάρτε τα γρήγορα στεγνά ρούχα σας οργανωμένα και το κεφάλι στην Κίνα για το καλοκαίρι.

Επιβιώνοντας την Κίνα το καλοκαίρι

Τα ταξίδια το καλοκαίρι μπορεί να είναι δύσκολα στην Κίνα εάν εσείς ή κάποιος στην ομάδα ταξιδιών σας είναι ευαίσθητος στη θερμότητα και την υγρασία.

Συνδυάστε αυτή την ενόχληση με την καθυστέρηση του τζετ όταν φτάσετε και υπάρχουν ορισμένοι περιπλανώμενοι ταξιδιώτες. Υπάρχει αφθονία που μπορείτε να κάνετε για να αντισταθμίσετε τον κόπο που σχετίζεται με τον καιρό. Εδώ είναι μερικές χρήσιμες πληροφορίες για το πώς να παραμείνετε σε φόρμα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών ταξιδιών στην Κίνα .

Ιούλιος Καιρός σύντομα

Εάν χρειάζεστε μερικά στατιστικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι ακριβώς θα είναι ο καιρός και οι θερμοκρασίες, τότε δείτε τους μέσους όρους για αυτές τις πόλεις παρακάτω. Αυτά τα διαγράμματα θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τι θα αισθανθεί να επισκεφθεί την Κίνα τον Ιούλιο.

Προτάσεις συσκευασίας

Αν δεν πάρετε ψυχρός κλιματισμό (και αυτό είναι εξαιρετικά δυνατό μέσα σε εστιατόρια και ξενοδοχεία) μπορείτε να ξεχάσετε τα στρώματα. Θα είναι ζεστό παντού, εκτός από τα ψηλά υψόμετρα. Όπως αναφέρθηκε, ο Ιούλιος είναι ο υγρότερος μήνας στην Κίνα, οπότε θα χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι για βροχερό και υγρό καιρό.

Τι είναι υπέροχο για την επίσκεψη στην Κίνα τον Ιούλιο

Μου αρέσει να ταξιδεύω όταν είναι ζεστό, κάνει την συσκευασία πολύ πιο εύκολη και λιγότερο ογκώδη - περισσότερο χώρο για σουβενίρ!

Τι δεν είναι τόσο μεγάλη για την επίσκεψη στην Κίνα τον Ιούλιο

Εάν λιώνετε σε θερμότητα και υγρασία, τότε τον Ιούλιο, (καθώς και τον Ιούνιο και τον Αύγουστο ) δεν είναι καιρός να ταξιδέψετε στην Κίνα.

Αλλά κοιτάξτε από τη φωτεινή πλευρά, σχεδόν παντού είναι κλιματιζόμενος, ώστε να μπορείτε να δροσιστείτε.