Εκδηλώσεις του Βανκούβερ τον Ιούλιο

Ελέγξτε την Ημέρα του Καναδά και τον διαγωνισμό Εορτασμός του φωτός πυροτεχνημάτων

Ο Ιούλιος στο Βανκούβερ είναι γεμάτος με εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε, όπως η Ημέρα του Καναδά, το υπαίθριο θέατρο, οι συναυλίες, τα φεστιβάλ και ο περίφημος διαγωνισμός πυροτεχνημάτων, ο Εορτασμός του Φωτός.

Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ TD Vancouver

Ονομάστηκε το "καλύτερο τζαζ φεστιβάλ στον κόσμο" από το Seattle Times, αυτό το ετήσιο φεστιβάλ περιλαμβάνει εκατοντάδες κορυφαίους τζαζ μουσικούς και συναυλίες σε περισσότερες από τρεις δωδεκάδες συναντήσεις σε όλο το Βανκούβερ.

Ιδρύθηκε το 1986, το δεκαήμερο φεστιβάλ διοικείται από την μη κερδοσκοπική κοινότητα παράκτιων τζαζ και μπλουζ. Ορισμένοι χώροι που συμμετέχουν προσφέρουν δωρεάν είσοδο. Είναι προγραμματισμένη να συμπέσει με τις εκδηλώσεις της Ημέρας του Καναδά στο Βανκούβερ.

Ημέρα του Καναδά 1 Ιουλίου

Η μεγαλύτερη γιορτή της Ημέρας του Καναδά στο κέντρο του Βανκούβερ διεξάγεται στο Καναδά, και περιλαμβάνει δωρεάν ζωντανή μουσική και ψυχαγωγία, την ετήσια παρέλαση της Ημέρας του Καναδά και μια έκθεση πυροτεχνημάτων. Το κοντινό Surrey έχει τη μεγαλύτερη γιορτή της Ημέρας του Καναδά στο δυτικό Καναδά και το μεγαλύτερο αστείο show στη Βρετανική Κολομβία.

Carnaval del Sol

Αυτό το δωρεάν ετήσιο φεστιβάλ γιορτάζει τη λατινοαμερικανική κουλτούρα με τρόφιμα, μουσική, μαθήματα χορού, ποδόσφαιρο, δραστηριότητες για παιδιά και πολλά άλλα. Συνήθως πραγματοποιείται στην οδό Granville, μεταξύ του Smithe και του Hastings, στο Downtown Vancouver. Οι ημερομηνίες ποικίλλουν από έτος σε έτος, αλλά σχεδόν πάντα πραγματοποιούνται κάποια στιγμή στα μέσα Ιουλίου.

Ιούλιο Φεστιβάλ στο Βανκούβερ

Το δωρεάν Khatsahlano! Το Φεστιβάλ Μουσικής & Τεχνών είναι το μεγαλύτερο κόμμα στο δρόμο του Kitsilano, με 50 κορυφαίους μουσικούς καλλιτέχνες του Βανκούβερ, καλλιτέχνες του δρόμου, τεχνίτες και ειδικές δραστηριότητες.

Το θρυλικό Φεστιβάλ Λαϊκής Μουσικής του Βανκούβερ καλύπτει τρεις μέρες γεμάτες μουσική στην παραλία Jericho, με οκτώ στάδια, 70 ώρες μουσικής (λαϊκή και παγκόσμια μουσική), μια αγορά φεστιβάλ και πωλητές τροφίμων.

Το Surrey Fusion Festival είναι η μεγαλύτερη διήμερη πολυπολιτισμική γιορτή του Surrey, με 40 διεθνή περίπτερα που γιορτάζουν τη μουσική, τη διατροφή και τον πολιτισμό, την Παγκόσμια Μουσική Σκηνή και τη Γιορτή χορού.

Είναι δωρεάν και κρατείται στο Holland Park.

Το Βόρειο Βανκούβερ φιλοξενεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση της Καραϊβικής - και το μεγαλύτερο γεγονός για το Σαββατοκύριακο - στο BC, με δύο ημέρες τροπικής κουζίνας, κουλτούρας, μουσικής και πολλά άλλα στο φεστιβάλ της Καραϊβικής. Στις δωρεάν εκδηλώσεις περιλαμβάνεται παρέλαση και συναυλία με ζωντανή μουσική.

Το ετήσιο Φεστιβάλ Κρέατος προβάλλει κρέατα τοπικής προέλευσης με φαγητό, δείγματα μαγειρικής και ζευγάρια μπύρας.

Το Powell Street Festival είναι μια ετήσια γιορτή της ιαπωνικής καναδικής τέχνης, του πολιτισμού και της κληρονομιάς που χαρακτηρίζει χορό, μουσική, ταινία και βίντεο, εικαστικές τέχνες, demos πολεμικών τεχνών, ερασιτεχνικό πρωτάθλημα σούμο, πωλητές σκαφών, παραδοσιακές οθόνες και τόνοι ιαπωνικών τροφίμων .

Εβδομάδα υπερηφάνειας του Βανκούβερ

Συνήθως που πραγματοποιήθηκε κάποια στιγμή στα τέλη Ιουνίου ή στις αρχές Ιουλίου, η Pride Week - που οδηγεί στην ετήσια Parade Pride of Vancouver - ξεκινάει με το Pride Walk & Run στο Stanley Park και περιλαμβάνει το πάρκο Davie Street Block και το περίφημο μνημείο του Terry Wallace. Διατηρείται σε διάφορες τοποθεσίες στο Βανκούβερ και πολλές εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο.

Η πρωτοκαθεδρία Pride της Βανκούβερ διαθέτει πάνω από 150 συμμετοχές για επιπλεύσεις και παρέλαση, ένα πάρτι για 80.000 άτομα στο Sunset Beach (το Φεστιβάλ Pride, αμέσως μετά την παρέλαση) και αντλεί περισσότερα από 700.000 άτομα ετησίως.

Εορτασμός του ανταγωνισμού πυροτεχνημάτων φωτός

Το αγαπημένο καλοκαίρι του Βανκούβερ φωτίζει τον ουρανό πάνω από τον Αγγλικό κόλπο σε ένα μουσικό πυροτεχνικό διαγωνισμό. Υπάρχουν διάφορα σημεία γύρω από το Βανκούβερ για να πάρετε μια καλή ματιά στην οθόνη, αλλά γίνεται γεμάτο, οπότε προγραμματίζετε μπροστά. Η καλύτερη επιλογή σας είναι να αφήσετε το αυτοκίνητο στο σπίτι και να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία ή το ποδήλατο.

Τρέχουσες καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Βανκούβερ

Το ετήσιο showboat Kitsilano, το οποίο φέρνει μια ποικιλία ερμηνευτών - συμπεριλαμβανομένων των χορευτών Flamenco και Tango - στην παραλία Kits. Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 7 μ.μ. κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο έως τα μέσα Αυγούστου.

Η Σειρά Συναυλιών της Enchanted Evenings στο Κινέζικο Κήπο Dr. Sun Yat Sen συνεχίζεται κάθε Πέμπτη έως τα τέλη Αυγούστου.

Μέσα από το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας, υπάρχει δωρεάν χορός στην Ball Robson, στην καρδιά του Downtown Vancouver.