Πουλιά στη νοτιοανατολική Μίτσιγκαν

Περιοχή Metro-Detroit, ποταμός Ντιτρόιτ, λίμνη St. Clair, λίμνη Erie

Είτε ανήκουν είτε μεταναστεύουν μέσω της περιοχής μας, η νοτιοανατολική περιοχή του Μίτσιγκαν αγκαλιάζει πολλούς τύπους πουλιών. Παρακάτω παρατίθενται οι κύριοι τύποι πουλιών στο νοτιοανατολικό Μίτσιγκαν:

Πυροβόλα, Bird Birds και Γλάροι

Όπως θα περίμενε κανείς, η γειτνίαση μας με τη λίμνη Erie, τη λίμνη St. Clair και τον ποταμό Ντιτρόιτ προσελκύει αρκετά είδη γλάρων. Οι βαλτώδεις περιοχές κατά μήκος των λιμνών και των ποταμών στην περιοχή προσελκύουν επίσης τα Bird Birds, που ξεκουράζονται και τρέφονται εκεί.

Υδρόβιο πτηνό

Τα υδρόβια πτηνά είναι επίσης άφθονα. Στην πραγματικότητα, 27 είδη έχουν καταγραφεί μόνο κατά μήκος του διαδρόμου του ποταμού Ντιτρόιτ. Εκτός από το άφθονο νερό για κολύμβηση, τα υδρόβια πτηνά - Πάπιες, Χήνες, Κύκλοι, Λούσες, Σκάουπ - προσελκύονται από το άγριο σέλινο που αναπτύσσεται στην περιοχή και το νερό που θερμαίνεται με φυτά κατά μήκος της ακτής.

Πουλιά των πτηνών

Ίσως το πιο περίεργο για την περιοχή είναι η αφθονία αρπακτικών πτηνών ή αρπακτικών που μεταναστεύουν στην περιοχή , συμπεριλαμβανομένων των γερακιών, των γερακιών, των γύπες και των αετών. Αυτό είναι αποτέλεσμα της μοναδικής γεωγραφίας γύρω από τη λίμνη St. Clair και τη λίμνη Erie που προκαλούν ένα μεταναστευτικό διάδρομο κατά μήκος τόσο των ανατολικών και δυτικών ακτών των λιμνών και κατά μήκος του ποταμού Ντιτρόιτ που τις συνδέει.

Περνώντας / Τραγούδια Πουλιά

Τα φυλλώδη δέντρα στις δασικές εκτάσεις του νοτιοανατολικού Μίτσιγκαν προσελκύουν πολλά Perching / Song Birds. Αυτά τα πουλιά τραγουδούν περίπλοκα τραγούδια και έχουν τέσσερα μακριά δάκτυλα - τρία δάχτυλα με τα δάχτυλα που βλέπουν μπροστά, μία πίσω - για να καταλάβουν τα κλαδιά Εδώ είναι μόνο ένα δείγμα από τα πολλά, πολλά είδη Perching / Song Birds που έχουν δει στο SE Michigan:

Ακόμα περισσότερα

Εκτός από αυτές τις ευρείες κατηγορίες πτηνών, το SE Michigan έχει φιλοξενήσει πολλά, πολλά άλλα είδη και είδη. Για παράδειγμα, λαμβάνοντας υπόψη τις μεγάλες δασικές εκτάσεις μας, οι δρυοκολάπτες είναι δεδομένοι. Τα κολίβρια και το νυχτερινό Goatsucker, ωστόσο, μπορεί να είναι λιγότερο αναμενόμενα. Παρόλο που η ετικέτα "Κούκος" συνδέεται συχνά με ένα τροπικό πουλί, το κίτρινο-χρεωμένο κούκος στην πραγματικότητα φυλές στην περιοχή.

Πηγές