Πτηνά θηραμάτων στο Μίτσιγκαν

Γεράκια, Γεράκια, Αετοί και Λουλούδια

Όταν πρόκειται για πτηνοτροφία στο νοτιοανατολικό Μίτσιγκαν , κάποια μοναδικά είδη είτε φωλιάζουν είτε μεταναστεύουν μέσα από την περιοχή Metro-Detroit (ή γύρω από αυτά), συμπεριλαμβανομένων των πτηνών από τη λίμνη Erie , τη λίμνη St. Clair και τον ποταμό Ντιτρόιτ.

Hawk Watching

Πρώτα απ 'όλα, το νοτιοανατολικό Μίτσιγκαν μπορεί να υπερηφανεύεται ίσως για την καλύτερη θέση για να παρακολουθεί γεράκι στη Βόρεια Αμερική. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή οι αρπακτοί ή τα αρπακτικά πουλιά μεταναστεύουν νότια κατά μήκος του διαδρόμου του ποταμού Ντιτρόιτ που συνδέει τη λίμνη St.

Clair και τη λίμνη Erie, όπου μπορούν να ανεβαίνουν στις κίονες του ζεστού αέρα που ανεβαίνει πάνω από τη γη που ζεσταίνεται από τον ήλιο. Στην πραγματικότητα, η περιοχή του ποταμού Ντητρόιτ αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως περιοχή σημαντικών πτηνών (IBA).

Από τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο, οι πτηνοτρόφοι δεν μπορούν μόνο να εντοπίσουν αρκετά είδη γερακιών, αλλά τα Γεράκια Peregrine, τους Golden Eagles και τους Τούρκους Γύπες καθώς γλιστρούν στα θερμικά. Οι καλύτεροι χρόνοι για να παρακολουθήσουν τα γεράκια είναι λίγο μετά από ένα κρύο μέτωπο έχει περάσει, αφήνοντας σαφείς ουρανούς και μειωμένη υγρασία.

Καλύτερες τοποθεσίες

Μια από τις καλύτερες τοποθεσίες για την παρακολούθηση γερακιών στο νοτιοανατολικό Μίτσιγκαν είναι η λίμνη Erie Metropark στο Brownstown. Βρίσκεται κάτω από το Ντιτρόιτ και νότια του Trenton. Το πάρκο περιλαμβάνει ακτογραμμή κατά μήκος τόσο του ποταμού Ντιτρόιτ και της λίμνης Erie, συμπεριλαμβανομένων των παράκτιων υγροτόπων. Δέκα έξι είδη γερακιών έχουν εντοπιστεί στο πάρκο, συμπεριλαμβανομένων και των Broad-Winged Hawks. Το πάρκο φιλοξενεί επίσης το Hawkfest το Σεπτέμβριο.

Τύπος γερακιού

Σύμφωνα με τη λίστα ελέγχου των πτηνών για την λίμνη Erie Metropark και την περιοχή του παιχνιδιού Pointe Mouillee, το Ospreys, τους χαρταετούς του Μισισιπή, τους αετούς με ουρά, τους βόρειους χάρες, τα γεράκια Sharp-Shinned, τα βότσαλα Goshawks, τα γεράκια, Τα γεράκια και τα χρυσά αετό έχουν δει τα πάρκα.

Στην πραγματικότητα, οι Bald Eagles, τα Hawks του Cooper και τα Red-Tailed Hawks είναι γνωστοί κτηνοτρόφοι στην περιοχή.

Άλλες Περιοχές Παρακολούθησης Hawk

Είδη γερακιών που εντοπίστηκαν ανά μήνα

Σύμφωνα με το ποταμό Hawk Watch του Ντιτρόιτ, διάφορα είδη αρπακτικών ή αρπακτικών πτηνών μεταναστεύουν στην περιοχή σε διαφορετικές χρονικές στιγμές το φθινόπωρο.