Πτηνά και πτηνών στο νοτιοανατολικό Μίτσιγκαν

Συμβουλές, Οδηγός, Είδη Πτηνών, Καλύτερες Τοποθεσίες για Πουλιά, Σπάνια Πουλιά

Το περιβάλλον - κλίμα, γεωγραφία, διαθεσιμότητα τροφίμων, ρύπανση - υπαγορεύει τους τύπους πουλιών που εκτρέφονται ή μεταναστεύουν μέσω του νοτιοανατολικού Μίτσιγκαν . Εάν σκέφτεστε να πτηνώνετε στο νοτιοανατολικό Μίτσιγκαν, θα βρείτε πολλές ευκαιρίες, καθώς τα φυλλοβόλα δάση, τα ποτάμια και οι λίμνες της περιοχής καλύπτουν διάφορες ευρείες κατηγορίες πτηνών, συμπεριλαμβανομένων των πτηνών της θάλασσας, των πουλιών, των υδρόβιων πτηνών , τραγούδια πουλιά.

Τούτου λεχθέντος, μπορείτε να εντοπίσετε ένα είδος ή δύο που είναι σπάνιο για την περιοχή.

Καλύτερες τοποθεσίες για πτηνοτροφία

Όπως θα περίμενε κανείς, τα πάρκα, οι περιοχές φύσης και οι κονσέρβες κάνουν για τις καλύτερες τοποθεσίες για birding στο νοτιοανατολικό Μίτσιγκαν. Ενώ ο κατάλογος των τοποθεσιών πουλιών πουλιών μέσα και γύρω από την περιοχή Metro-Detroit είναι μακρύς και ποικίλος, υπάρχουν μερικές τοποθεσίες που έχουν κερδίσει κάποια εθνική και ίσως και διεθνή φήμη.

Άλλες τοποθεσίες για πτηνοτροφία

Ενώ τα πάρκα που απαριθμούνται παραπάνω αντιπροσωπεύουν μερικές από τις καλύτερες τοποθεσίες για την birding και την παρακολούθηση γερακιών στο έθνος, είναι μόνο μια χούφτα των θέσεων για birding στο νοτιοανατολικό Μίτσιγκαν.

Σπάνια πουλιά

Εάν σας αρέσουν τα πουλιά σας σπάνια όταν πτηνώνετε στο νοτιοανατολικό Μίτσιγκαν, τότε η εξεύρεση των καλύτερων θέσεων για πτηνοτροφία μπορεί να είναι περισσότερο μια πρόκληση. Υπάρχει όμως τουλάχιστον ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να βρείτε το πουλί που επισκέπτεται τις ακτές μας με λάρνακα ή με πλοηγητικό σφάλμα: το αρχείο Michigan Rare Bird Alert αρχειοθετεί αναφορές σπάνιων πουλιών από birders σε ολόκληρη την πολιτεία.

Michigan State Bird

Ο Αμερικανός Ρόμπιν επελέγη ως Πτηνοτροφείο του Μίτσιγκαν το 1931. Ο Robin, ένα κοινό πουλί στην αυλή της οικογένειας των Thrush, είναι επίσης το κρατικό πουλί του Κοννέκτικατ και του Ουισκόνσιν.

Πηγές

Πτηνά του Μίτσιγκαν / Τεντ Μαύρο και Γρηγόριος Κένεντι (Έκδοση 2003)

Πτηνά της περιοχής της λίμνης Erie / Carolyn Platt (2001, Kent State University Press)

Birding / Huron-Clinton Metroparks

Συνασπισμός BywaysToFlyways / Μητροπολιτικών Υποθέσεων

Ανακαλύψτε τη Νότια Κάτω Χερσόνησο / Μίτσιγκαν DNR

Σημαντικές Περιοχές για τα πουλιά στο Μίτσιγκαν / Εθνική Εταιρεία Audubon