Εξερευνώντας την πανέμορφη ομορφιά της λίμνης Torch, MI

Στερεωμένο στη βορειοδυτική γωνία της Κάτω Χερσονήσου, η μεγαλύτερη λίμνη του Μίτσιγκαν είναι μια δραματική παγετώδης λίμνη μήκους 18 μιλίων που μοιάζει με την πρώτη ματιά να μιμείται τα νερά της Καραϊβικής. Ο γαλάζιος πυθμένας του πυθμένα και τα καθαρά νερά είναι γνωστά για την παραγωγή έντονων χρωματικών παραλλαγών, αλλάζοντας από σμαραγδένιο πράσινο σε φλογερό χρυσό σε βαθύ τυρκουάζ. "Η λίμνη Torch δεν είναι ποιμενική, είναι δραματική", λέει η Lynne Delling, μακρόχρονη κάτοικος της λίμνης Torch και ένας τοπικός αντιπρόσωπος.

"Μπορεί να κτυπήσει σε πέντε λεπτά και να έχει μεγάλα κύματα, ή να είναι επίπεδη ως γυαλί."

Αν και διαθέτει το χρώμα της Καραϊβικής, η συνεχώς μεταβαλλόμενη λίμνη Torch βρίσκεται στον 45ο Παράλληλο και είναι μέρος μιας αλυσίδας από 14 λίμνες που ρέουν μέσω του Antrim County του Μίτσιγκαν. Είναι μακριές καλοκαιρινές μέρες, έντονα ηλιοβασιλέματα και συνεχείς βόρειο αεράκι που αναβλύζουν τη λίμνη Μίτσιγκαν και έχουν προσελκύσει γενιές οικογενειών στις ακτές της από τη δεκαετία του 1920. Ήρθαν από το Σικάγο, το Σαιντ Λούις, το Ντιτρόιτ και το Τσιντσινάτι, φεύγοντας από τη θερμότητα της πόλης για μια ήσυχη, χαλαρή εξοχική ζωή στη λίμνη.

Αρκετά χωριά - το Bellaire, το Eastport, το Alden, ο ποταμός Clam και η λίμνη Torch - περιβάλλουν τη λίμνη πλάτους δύο μιλίων, προσφέροντας έναν ύπνο τρόπο ζωής πόλης γεμάτο με εστιατόρια, καταστήματα και αναψυκτικά. Οι ντόπιοι και οι επισκέπτες συγκεντρώνονται στο Moka για καφέ και γλυκά, κατευθύνονται στο Shorts Pub για να απολαύσουν εποχιακά λαχανικά όπως τα ροδάκινα και την κρέμα και να δειπνήσουν σε περιστασιακά καταστήματα τροφίμων όπως το LuLu's.

Επίσης, σε κοντινή απόσταση βρίσκονται οι αμπελώνες των επερχόμενων οινοποιείων κοντά στο Traverse City όπως το Brys Estate.

Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της Λίμνης του φακού

Η Λίμνη Torch είναι διάσημη για την αμμουδιά μήκους 2 μιλίων, όπου συγκεντρώνονται βαρκάρηδες για να κολυμπήσουν και να συναναστραφούν, και ένα εξαιρετικό σημείο για να παρακολουθήσουν πυροτεχνήματα την τέταρτη Ιουλίου. Εκείνοι που προτιμούν την ιστιοπλοΐα, κατευθυνθείτε προς το Yacht Lake Torch και το Country Club.

Ιδρύθηκε το 1928, η οικογένεια προσανατολισμένη λέσχη προσφέρει ιστιοπλοϊκά μαθήματα και ένα ενεργό πρόγραμμα αγώνων για τα μέλη της.

Εκείνοι που δεν διαθέτουν βάρκα μπορούν να νοικιάσουν τα πάντα, από βάρκες με ποντοπόνηρα έως σκαφών αναψυχής, μέχρι τζετ σκι από τοπικούς προμηθευτές. Επίσης δημοφιλή είναι μη μηχανοκίνητα αθλήματα όπως κανό, ιστιοσανίδα και καγιάκ. Το κολύμπι στο νερό που τροφοδοτείται με άνοιξη, το οποίο θερμαίνει μέχρι και τους 80 βαθμούς κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, είναι επίσης ένα αγαπημένο παρελθόν.

Με βάθη μέχρι και 340 πόδια, η Λίμνη Torch είναι η βαθύτερη εσωτερική λίμνη του Μίτσιγκαν. Ιδανικό για ψάρεμα, οι ψαράδες θα βρουν μια ποικιλία ψαριών με λαβράκι, πέστροφα, λούτσους και λευκά ψάρια. Το 2009, ένας ψαράς έπεσε ένα 50-λιβρών, 8-ουγκιά Great Lakes Muskie, θέτοντας ένα νέο ρεκόρ του Μίτσιγκαν για αυτό το είδος ψαριών.

Εκτός από τη λίμνη, οι παίκτες γκολφ έχουν 26 σειρές μαθημάτων κοντά, συμπεριλαμβανομένης της πορείας Legend του Arnold Palmer και τριών άλλων στο Shanty Creek. Οι πεζοπόροι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια ποικιλία από μονοπάτια στην Grass River Natural Area και στο Coy Mountain.

Το τέλος του καλοκαιριού χαρακτηρίζεται από το φεστιβάλ καουτσούκ Ducky του Bellaire, μια γιορτή που περιλαμβάνει φαγητό, τέχνες, βιοτεχνίες, παρέλαση και μια φυλή Rubber-Ducky. Τον Σεπτέμβριο, όταν τα δέντρα σκληρού ξύλου αρχίζουν να δείχνουν το χρώμα τους, η πόλη φιλοξενεί Φεστιβάλ Συγκομιδής και Εξωστρέφεια Σκιάχτρος.

Κατά τη διάρκεια των ήσυχων ημερών του χειμώνα, οι κάτοικοι παίρνουν τα μονοπάτια για σκι αντοχής και γιορτάζουν τις γιορτές με μια εκδήλωση δώρων και μια γιορτή Lights of the Holidays.

Να είστε βέβαιος να κάνετε αυτά τα πράγματα επίσης: πάρτε μαθήματα ιστιοπλοΐας, πηγαίνετε σε μια πεζοπορία, περιηγηθείτε στους αμπελώνες, νοικιάσετε ένα σκάφος με ποντάκια και χτυπήστε τους συνδέσμους.

Βρείτε ένα σπίτι στη λίμνη Torch

Η ιστορία και ο ήλιος διαιρούν την πραγματική σκηνή της λίμνης Torch Lake. Πίσω στη δεκαετία του 1920, οι οικογένειες ήρθαν από τις γύρω πόλεις και χτίστηκαν ντόπιες κατοικίες σε μεγάλα τεμάχια γης στην ανατολική πλευρά της λίμνης. Οι φακοί Torch Lakes σύγχρονων μανσεών χτίστηκαν κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, όταν η ανάπτυξη μεγάλωσε γρήγορα στη δυτική πλευρά της λίμνης.

«Οι κατοικίες βρίσκονται στην ανατολική πλευρά είναι γενεές», λέει ο Delling, ο οποίος ξεκίνησε να κάνει διακοπές με την οικογένειά του στη Λίμνη Torch το 1947. «Αυτοί οι κάτοικοι μετακόμισαν εδώ με τις οικογένειές τους για το καλοκαίρι και μετά πέρασαν τα σπίτια τους σε άλλα μέλη της οικογένειας. " Η διαβίωση στην ανατολική πλευρά έρχεται με προνόμια, κυρίως οι επικρατούντες άνεμοι από τη λίμνη Μίτσιγκαν, οι οποίοι βοηθούν να κρατήσουν τα κουνούπια στον κόλπο.

"Οι άνθρωποι προτιμούν την ανατολική πλευρά για τα πολύχρωμα ηλιοβασιλέματα", λέει ο Delling. Η δυτική πλευρά της Λίμνης του Φαράγγι φροντίζει για την πρόωρη εκσκαφή με ροζ ανατολές. Η δυτική πλευρά διαθέτει επίσης πιο ήρεμο νερό και παραλίες με λιγότερους βράχους.

Δεν έχει σημασία ποια πλευρά επιλέγετε, και οι δύο προσφέρουν μια ποικιλία ευκαιριών σπιτιού διακοπών. Στην ανατολική ακτή, μπορείτε να αγοράσετε ένα επιπλωμένο έθιμο νησιού Maple Island με 168 πόδια της προκυμαίας για 1,2 εκατομμύρια δολάρια ή να εγκατασταθεί για μια περιφραγμένη κοινότητα με θέα στο γήπεδο του γκολφ για $ 229,000.

Στη δυτική πλευρά της λίμνης, ένα μοντέρνο σπίτι που χτίστηκε το 1998, σε 12 στρέμματα με 929 πόδια της λίμνης, κοστίζει 1,9 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ένα άνετο εξοχικό στυλ ράντσο που βρίσκεται στη λίμνη μπορεί να βρεθεί για $ 525,000.