Οδηγός για τη νυχτερινή ζωή του Gay Rapids

Η δεύτερη μεγαλύτερη μητρόπολη στο Μίτσιγκαν, Grand Rapids βρίσκεται κατά μήκος του Grand River, στο νοτιοδυτικό Μίτσιγκαν, μόλις 25 μίλια από τη λίμνη Μίτσιγκαν και 45 λεπτά με το αυτοκίνητο (από το γρήγορο I-196) από τη δημοφιλέστερη κοινότητα των gay θέρετρων Midwest, Saugatuck -Δουγκλάς . Για τους επισκέπτες της τελευταίας περιοχής, το Grand Rapids έχει το πλησιέστερο αεροδρόμιο (Gerald R Ford International) που προσφέρει τακτική εξυπηρέτηση από πολλούς μεγάλους μεταφορείς και είναι μια ζωντανή και ελκυστική πόλη για μια νύχτα στην πόλη, που φιλοξενεί μερικά φιλόξενα γκέι μπαρ το μοναδικό γκέι λουτρό του κράτους έξω από το μετρό του Ντητρόιτ , καθώς και μια αυξανόμενη καλλιέργεια πρώτης τάξεως μικροσκοπικών και πολύ καλά εστιατόρια.

Η πόλη φιλοξενεί επίσης το καλοδουλεμένο Φεστιβάλ Γκραντ Ράπιντ Γκραντ Πριάν κάθε χρόνο στα μέσα Ιουνίου.

Ανάμεσα στα gay clubs στο Grand Rapids, το Nightclub Rumors (69 Division Ave. S) βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά του κέντρου της πόλης. Πρόκειται για ένα μεγάλο και ενεργητικό χορευτικό κλαμπ και μπαρ με ένα υπέροχο μείγμα ημερήσιων θεματικών βραδιών - όλα από αγόρια που ξεκινούν τις Τετάρτες σε μια νυχτερινή νύχτα για να τραβήξουν συναυλίες τις Κυριακές. Τα βράδια του Σαββάτου, υπάρχουν μερικές φορές αφρώδη πάρτι, και είναι πάντα ένας εξαιρετικός προορισμός για χορό στις καθυστερημένες ώρες. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Μουσείο Τέχνης Grand Rapids, το Van Andel Arena και ορισμένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης (π.χ. το JW Marriott Grand Rapids, το Amway Grand Plaza).

Το παλαιότερο γκέι μπαρ στο Grand Rapids (και ένα από τα παλαιότερα στο κράτος) είναι το Apartment Lounge (33 Sheldon Ave.), ένα μπαρ χωρίς γωνιά, που είναι εύκολο, που ξεκινάει από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 και είναι σωστό στη μέση του κέντρου της πόλης, από τοπικά θέατρα και ξενοδοχεία και δίπλα στο Πάρκο Βετεράνων.

Είναι εύκολο να περπατήσετε ανάμεσα σε οποιοδήποτε από τα τρία γκέι μπαρ, καθώς βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το ένα από το άλλο, καθώς και από πολλά άλλα φιλόξενα εστιατόρια, καφέ μπαρ και mainstream bars στο κέντρο της πόλης.

Το Grand Rapids έχει φτιάξει αρκετά φήμη τα τελευταία χρόνια για τον αριθμό και την ποικιλία των ζυθοποιών υψηλής ποιότητας - αν είστε οπαδός έντονης, ενδιαφέρουσας μπύρας και νόστιμου παμπ, εξετάστε μερικούς από αυτούς τους ζωντανούς και αρκετά ομοφυλόφιλους χώρους, όπως η HopCat (25 Ionia Ave.

SW), το οποίο βρίσκεται σε ένα πανέμορφο παλιό κτίριο που είναι πλούσιο με χαρακτήρα και σερβίρει μια τεράστια ποικιλία από μπύρες καθώς και νόστιμο φαγητό άνεση - το HopCat έχει επίσης υποκαταστήματα στο Ann Arbor, στο Ντιτρόιτ, στο East Lansing και στη γειτονιά Broad Ripple της Ινδιανάπολης. Ένα άλλο εξαιρετικό βιοτεχνικό ζυθοποιείο στην πόλη είναι η Founders Brewing Co. (235 Grandville Ave. SW), η οποία είναι τόσο δημοφιλής για την πρώην μπύρα της (δοκιμάστε το Oak-Age Rye Ipa) όσο και για ζωντανή μουσική και βαριά σάντουιτς.

Το San Chez Bistro (38 Fulton St. W) είναι μια γοητευτική επιλογή για αυθεντικές ισπανικές τάπας, σαγγάρια, και - το πρωί - υπέροχο πρωινό. Το Μεγάλο Ελληνικό και Μεσογειακό εισόδημα εκπροσωπείται καλά στο Μίτσιγκαν και η Μαρία Κατρίμπ (1001 Λίμνη Δρ) είναι μια από τις καλύτερες, που σερβίρει θαυμάσιο χούμο, γλυκά πατατάκια και quinoa burgers (εντάξει, το μενού δεν είναι αυστηρά μεσογειακό) , κι αλλα.

Η καφετέρια είναι ζωντανή και καλά στο Grand Rapids, με το περίεργο Sparrows Coffee Tea & Newsstand (1035 Wealthy St. SE), το οποίο προσελκύει ένα εκλεκτικό και πιστό πλήθος χάρη στην υψηλής ποιότητας java και τσάι, νόστιμα γλυκά και μεγάλη ποικιλία περιοδικά - είναι ανοιχτό από πολύ νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ (οι ώρες είναι κάπως μικρότερες το καλοκαίρι).

Επίσης, ελέγξτε το Madcap Coffee (98 Monroe Center St. NW), το οποίο δεν είναι ανοιχτό μέχρι αργά (μέχρι τις 7 μ.μ. τις περισσότερες νύχτες), αλλά είναι ένας πολύ σεβαστός τεχνίτης που ρίχνει μερικά από τα καλύτερα καφέ στην πολιτεία.