Τα καλύτερα ξενοδοχεία Saugatuck & Douglas για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες

Ένας οδηγός για δημοφιλή ξενοδοχεία της GLBT στην κορυφαία κοινότητα gay θέρετρο Midwest

Φωλιασμένοι ανάμεσα στους ραγδαίους αμμόλοφους κατά μήκος της δυτικής όχθης της λίμνης Μίτσιγκαν, οι δίδυμες κοινότητες θέρετρων Saugatuck και Douglas έχουν αναπτυχθεί σταθερά με την πάροδο των χρόνων στον κορυφαίο προορισμό των gay παραλιών στο Midwest. Αυτές οι γοητευτικές πόλεις του Μίτσιγκαν, οι οποίες είναι επίσης πολύ δημοφιλείς με τους καλλιτέχνες, τις οικογένειες, τους λάτρεις των σκαφών αναψυχής και τα παρόμοια, έχουν συνολικό πληθυσμό 2.100 περίπου και είναι μόλις 2.5 ώρες οδικώς από το Σικάγο , 3 ώρες με το αυτοκίνητο από το Ντιτρόιτ , και 3,5 ώρες με το αυτοκίνητο από την Indianapolis . Το πλησιέστερο αεροδρόμιο που εξυπηρετείται από τους περισσότερους μεγάλους μεταφορείς βρίσκεται στο Grand Rapids , μόλις 45 λεπτά με το αυτοκίνητο βορειοανατολικά.

Saugatuck έχει μια μακρά και όμορφη δημόσια παραλία (ονομάζεται Oval Beach) στη λίμνη Μίτσιγκαν, καθώς και ένα dapper, ιστορικό κέντρο της πόλης δύο ζεύγη μίλια σε μια ευρεία έκταση του ποταμού Kalamazoo γνωστή ως λίμνη Kalamazoo. Ακριβώς νότια, η μικρή πόλη Douglas κλίνει επίσης μια μεγάλη λίμνη Kalamazoo και έχει ένα μικρό αλλά όχι λιγότερο γοητευτικό κέντρο της πόλης. Για τους επισκέπτες, τα σύνορα μεταξύ των δύο κοινοτήτων δεν είναι τρομερά αξιοπρόσεκτα - οι περισσότεροι λαοί μετακινούνται μεταξύ αυτών των δύο, και θα βρείτε μια σειρά από φιλόξενους, ομοφυλόφιλους (και σε πολλές περιπτώσεις ιδιοκτήτες GLBT) πανδοχεία, B & B , και έξυπνα ανακαινισμένα μοτέλ και στις δύο κοινότητες, μαζί με το μεγαλύτερο gay θέρετρο Midwest, το Dunes, στο Douglas. Επιπλέον, λίγα μίλια εσωτερικά προς τα νότια και ανατολικά, το μικρό χωριό Fennville έχει μια χούφτα επιλογές καταλύματος, συμπεριλαμβανομένου ενός από τους μεγαλύτερους καταυλισμούς LGBT του Midwest, το Campit Outdoor Resort.

Το Saugatuck-Douglas είναι ένας εξαιρετικά ζεστός καιρός ο καιρός, το πιο καυτά - και με τα υψηλότερα ποσοστά - το καλοκαίρι, ειδικά τα σαββατοκύριακα, όταν ακόμα και αρκετά βασικά καταλύματα αρχίζουν συνήθως περίπου 120 δολάρια το βράδυ. Μόλις ανθίσουν τα λουλούδια την άνοιξη, και έπειτα καλά σε πτώση (αυτό είναι ένα όμορφο μέρος του κράτους για την παρακολούθηση των στροφών των φύλλων), η περιοχή παραμένει πολύ δημοφιλής, αλλά θα παρατηρήσετε λιγότερα πλήθη και πιο προσιτές προσφορές ξενοδοχείων. Το χειμώνα, ορισμένες επιχειρήσεις κλείνουν για την εποχή, ενώ άλλοι μειώνουν σημαντικά τα ποσοστά τους. Μπορεί να γίνει πολύ κρύο και χιονισμένο εδώ, αλλά ο Saugatuck-Douglas μπορεί να είναι εκπληκτικά ρομαντικός και ζεστός ακόμη και εκτός εποχής.

Εδώ είναι ένας αλφαβητικός οδηγός για μερικά από τα κορυφαία καταλύματα μεταξύ των LGBT επισκεπτών στην περιοχή Saugatuck-Douglas. Επίσης, ίσως θέλετε να δείτε τον πλήρη κατάλογο των καταλυμάτων περιοχής που είναι μέλη του εμπορικού επιμελητηρίου LGBT της περιοχής.