Οδηγός για Gay Pride της Ινδιανάπολης

Γιορτάζοντας το Circle City Pride, στο κέντρο της Ινδιανάπολης

Η 14η μεγαλύτερη πόλη της Αμερικής στην Ινδιανάπολη έχει βιώσει πάνω και κάτω κατά τη διάρκεια του τελευταίου μισού αιώνα, αλλά είναι σίγουρα σε μια "επάνω" ατμόσφαιρα αργά, με φιλόδοξες ανακατασκευές γειτονιών στο κέντρο της πόλης. εξαιρετικά μουσεία, θέατρα και αθλητικές εγκαταστάσεις. και μια ολοένα και πιο ορατή κοινότητα ομοφυλοφίλων και λεσβιών. Η πόλη διοργανώνει μια αρκετά δημοφιλής γιορτή Indy Gay Pride στις αρχές Ιουνίου έως τα μέσα Ιουνίου, η οποία περιλαμβάνει πολλές μικρότερες εκδηλώσεις και πάρτι κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας.

Το Indy's Circle City Gay Pride λαμβάνει χώρα τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου, δύο εβδομάδες πριν από το πιο διάσημο γεγονός του Midwest, το Chicago Gay Pride .

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που προηγείται της Pride, μπορείτε να παρακολουθήσετε μια σειρά από συναφείς εκδηλώσεις και δραστηριότητες, όπως το Run Pride 5K Run, Community Picnic, Pet Pride, Show Bianca Del Rio, Indy Pride Bag Show και Girl Pride. αρκετές άλλες συγκεντρώσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Circle City Pride θα δημοσιευτούν καθώς θα κυκλοφορήσουν οι πληροφορίες. Ακολουθεί μια ματιά στο γεγονός της περσινής χρονιάς:

Η παρέλαση (γνωστή και ως Cadillac Barbie in Pride Parade) γίνεται τυπικά στις 10 το απόγευμα του Σαββάτου και αρχίζει όπως παραδοσιακά έχει στην περιοχή Mass Avenue Arts στη γωνία της Mass Ave. και N. College Ave. Στη συνέχεια συνεχίζει νοτιοδυτικά στη Mass Avenue, μετά στρίβει δυτικά στην οδό Michigan, στη συνέχεια βόρεια του Meridian, καταλήγοντας στην οδό St. Clair και τον νέο φετινό φεστιβάλ, το American Legion Mall.

Από τις 10 π.μ. έως τις 7 το βράδυ το Σάββατο, το Circle City IN Pride Festival πραγματοποιείται ακριβώς εκεί που τελειώνει η παρέλαση, στο υπέροχο American Legion Mall, στους δρόμους E. St. Clair και N. Meridian. Το φεστιβάλ περιλαμβάνει δεκάδες πωλητές και οργανισμούς από την κοινότητα καθώς και μια κύρια σκηνή, με ζωντανές μουσικές παραστάσεις και σκηνές DJ όλη την ημέρα.

Το φετινό φεστιβάλ θα είναι επικεφαλής της θρυλικής ομάδας En Vogue, επιστρέφοντας με ένα καινούριο και άλμπουμ.

Για συμβουλές σχετικά με το πού να κοινωνικοποιηθούν και το πάρτι, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό της Ινδίας , που περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από προτάσεις εστιατορίων. Ελέγξτε τα τοπικά γκέι χαρτιά, όπως το περιοδικό The Word και Unite για λεπτομέρειες. Και να είστε βέβαιος να ελέγξετε έξω τον εξυπηρετικό δικτυακό τόπο ταξιδιών GLBT της Ένωσης Συνεδρίων & Επισκεπτών της Ινδιανάπολης.