Οδηγός ομοφυλόφιλων μπαρ Ann Arbor

Φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους νυχτερινή ζωή και εστιατόρια στο Ann Arbor, Michigan

Το σπίτι στο κύριο πανεπιστήμιο του Πανεπιστημίου του Michigan, Ann Arbor είναι από καιρό μια από τις πιο προοδευτικές και ποικίλες κοινότητες στο κράτος. Η πόλη των 114.000 περίπου έχει ένα επίσημο γκέι μπαρ, αλλά πολλά άλλα νυχτερινά κέντρα, εστιατόρια, καφετέριες και καφετέριες - ειδικά γύρω από την περιοχή του κέντρου της πόλης και την πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Μίτσιγκαν - σχεδιάζουν ένα μείγμα ανθρώπων από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Πολύ κοντά σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης, οι ευγενείς LGBT λαμβάνουν ένα θερμό καλωσόρισμα.

Το Aut Bar (315 Braun Court, 734-994-3677) είναι η οριστική γκέι νυχτερινή ζωή και βρίσκεται σε μια ήσυχη, πεζοδρομημένη λωρίδα έλξης στο ισχίο και την ιστορική συνοικία Kerrytown του Ann Arbor, ακριβώς δίπλα από το διάσημο Deli του Zingerman και την εξαιρετική αγορά των αγροτών. κοινωνικό κόμβο για αυτήν την προοδευτική πόλη κολέγιο που φιλοξενεί το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, της οποίας η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Το Aut Bar είναι δίπλα στο βιβλιοπωλείο GLBT και το κατάστημα με είδη δώρων, η κοινή γλώσσα - και οι δύο ανήκουν στην ίδια ομάδα, η οποία εδώ και καιρό ενθάρρυνε την αίσθηση της κοινότητας σε ό, τι πολλοί θεωρούν μία από τις πιο ομοφυλοφιλικές σχολές κολλεγίων στη χώρα. Η κοινή γλώσσα κατατάσσεται πλέον ανάμεσα σε λίγους λιανοπωλητές βιβλίων LGBT στον κόσμο.

Το Aut Bar άνοιξε τα μέσα της δεκαετίας του '90 σε μια εποχή που πολλά γκέι μπαρ στο Μίτσιγκαν ήταν σκοτεινά, κρυμμένα πίσω από κενά εξωτερικά σε βιομηχανικές ή έρημες γειτονιές και οδηγούσαν περισσότερο στην κρουαζιέρα από την κοινότητα.

Οι ιδιοκτήτες (και ιδρυτές) Keith Orr και Martin Contreras επέλεξαν μια νέα νέα φόρμουλα νυχτερινής ζωής GLBT: μια ελκυστική και κεντρική τοποθεσία, έναν καθαρό και φωτισμένο χώρο και μια εγκατάσταση που είναι τόσο ένα gay καφέ και εστιατόριο όσο ένα νυχτερινό κέντρο. Θα βρείτε ελκυστικά, καλά φωτισμένα μπαρ και στους δύο ορόφους, καθώς και ένα εστιατόριο σε στιλ μπιστρό που σερβίρει νόστιμα, καλά προετοιμασμένα τρόφιμα άνεσης - μπαχαρικά hummus, quesadillas πατατάκια, τυροβόλα Cajun κ.α. (σερβίρονται πολλές επιλογές λαχανικών ).

Υπάρχει μια ευχάριστη ώρα διασκέδασης στο Aut Bar τις καθημερινές από τις 4 έως τις 6, ένα δημοφιλές brunch για το Σαββατοκύριακο και δωρεάν πισίνα την Τετάρτη το βράδυ. Το πλήθος είναι πολύ ανάμεικτο σε φύλο και ηλικία, που τροφοδοτεί πολλούς φοιτητές και καθηγητές από το κοντινό Πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν, αλλά και ένα μεγάλο αριθμό GLBT ανθρώπων που ζουν στο Ann Arbor, καθώς και το μετρό του Ντιτρόιτ, το οποίο απέχει λιγότερο από μία ώρα. Ένα πράγμα που μπορείτε πάντα να βασίζεστε εδώ είναι φιλική και φιλόξενη εξυπηρέτηση - είναι ένα εξαιρετικό σημείο για να συναντήσετε τους ντόπιους αλλά και μια εξαιρετική πηγή για να μάθετε περισσότερα για την ομοφυλοφιλική σκηνή Ann Arbor.