Γιατί η πτώση είναι μια εποχή Fab για να επισκεφθείτε την πόλη του Traverse

Φαινομενικό φύλλωμα και εποχιακές εξοικονομήσεις στο Midwest

Ψάχνετε για μια προσιτή απόδραση πτώσης στο Midwest; Θα πιέζεστε σκληρά για να νικήσετε το Traverse City, στο "True North" του Μίτσιγκαν, το οποίο το TripAdvisor.com ονομάστηκε ως ένας από τους 10 καλύτερους προορισμούς πτώσης φύλλων της Αμερικής.

Βρίσκεται στην άκρη της λίμνης Μίτσιγκαν, χαρακτηριστικό τοπίο Traverse City της κυματιστές κορυφογραμμές, καταπράσινα δάση και μεγάλες εκτάσεις του ανοιχτού νερού είναι ο τέλειος καμβάς για το αριστούργημα της ετήσιας πτώσης της Μητέρας Φύσης.

Στο Sleeping Bear Dunes National Lakeshore, μια εκπληκτική μεταμόρφωση λαμβάνει χώρα κάθε φθινόπωρο, καθώς τα πανύψηλα bluffs και τα νησιά ξεσπούν σε φύλλα φλεγόμενου κόκκινου, πορτοκαλί και χρυσού.

Οι οικογένειες έχουν έναν επιπλέον λόγο να επισκεφθούν από το Σεπτέμβριο έως τα μέσα Δεκεμβρίου, χάρη σε μια προωθητική πρόταση για το Fall σε όλη την πόλη.

Πότε προσφέρονται ειδικές προσφορές για το Fab Fall στο Traverse City;
Η προβολή διαρκεί ολόκληρη την εποχή του φθινοπώρου, από τις 6 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Δεκεμβρίου 2016.

Ειδικές προσφορές
Πολλά από τα θέρετρα και τα ξενοδοχεία του Traverse City προσφέρουν ειδικές τιμές πτώσης και θα βρείτε εκπτώσεις για ψώνια, φαγητό, αγορές κρασιού, ταινίες, υπηρεσίες σπα, γκολφ, διασκέδαση, οικογενειακή διασκέδαση και πολλά άλλα.

Διασκέδαση με τα παιδιά στην πόλη Traverse

Μην χάσετε αυτά τα οικογενειακά αξιοθέατα, ενώ βρίσκεστε στο Traverse City αυτό το φθινόπωρο: