Τα καλύτερα ρομαντικά ξενοδοχεία στη Βοστώνη για ζευγάρια

Κορυφαία ξενοδοχεία στη Βοστώνη για ζευγάρια

Η εξελιγμένη Βοστώνη είναι μια μεγάλη πόλη για ειδύλλιο, και τα καλύτερα ξενοδοχεία της θέτουν το κόκκινο χαλί για ζευγάρια. Θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από μεγάλα και σουίτες ξενοδοχεία στη Βοστώνη (και σωστά μπορεί να είναι).

Αναζήτηση για ξενοδοχεία στη Βοστώνη και τιμές σύγκρισης

Ένα πράγμα που δεν είναι ρομαντικό στη Βοστώνη οδηγεί. Οι οδηγοί είναι περιβόητα δωρεάν πνεύματα και η στάθμευση είναι μια πρόκληση τόσο στη Βοστώνη όσο και στο Cambridge. Εάν οδηγείτε και παραμείνετε σε ένα από τα ξενοδοχεία της Βοστώνης με χώρο στάθμευσης, καλό είναι να περπατάτε ή να χρησιμοποιείτε δημόσια ή μεταφορικά μέσα που παρέχονται από το ξενοδοχείο, μόλις τραβήξετε μια θέση.

Να είστε έτοιμοι να πληρώσετε ένα υψηλό ποσοστό για το πάρκινγκ του ξενοδοχείου.

Τα καλύτερα ρομαντικά ξενοδοχεία της Βοστώνης
Οι τέσσερις κορυφαίες ξενοδοχειακές εταιρείες της Αμερικής - Four Seasons, Ritz-Carlton, Fairmont και Mandarin Oriental - διατηρούν όλες τις ιδιότητες της Βοστώνης. Και εκπροσωπείται ο πολυτελής όμιλος Taj της Ινδίας. Όλοι είναι ακριβοί, αλλά αν πρόκειται να γλιστρήσετε σε μια πόλη, δεν μπορείτε να κάνετε καλύτερα από αυτά τα ξενοδοχεία. Επομένως, ας εξετάσουμε πρώτα αυτά τα μέρη για να ζεστάνουν ένα στρώμα:

Τα ζευγάρια μπορούν επίσης να πάρουν ένα λάκτισμα από τη διαμονή τους στο Liberty Hotel . Η πρώην Charles Street Jail, τώρα είναι ένα σέξι μέρος με ιστορικό παρελθόν.

Ρομαντικά ξενοδοχεία του Κέιμπριτζ

Για να είμαι ειλικρινής, τα καλύτερα ξενοδοχεία του Cambridge δεν ταιριάζουν απόλυτα με τα ξενοδοχεία της Βοστώνης σε ποιότητα. Αλλά αν θέλετε να μείνετε στην άλλη όχθη του ποταμού Charles, σκεφτείτε:

Απέναντι, βρείτε ξενοδοχεία και θέρετρα όλων των εποχών στα βουνά Berkshire ή στην ακτή Cape Cod, τόσο ωραία οδήγηση από τη Βοστώνη.

Ταξιδεύοντας στη Βοστώνη

Ο καλύτερος τρόπος να φτάσετε στη Βοστώνη από την Ανατολική Ακτή είναι από την Amtrak. Αν δεν μπορείτε να πιάσετε το τρένο, θεωρήστε το αεροπλάνο Logan της Βοστώνης.