Πού να βρείτε την καλύτερη πίτσα στη Βοστώνη

Επτά θέσεις, επτά μεγάλες πίτσες

Δεν υπάρχουν εθνικές συζητήσεις για την πίτσα της Βοστώνης. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των πόλεων στη Ν. Υόρκη και το Σικάγο. Αντ 'αυτού, αυτό που έχει η Βοστώνη είναι σταθερά μεγάλη πίτσα που καλύπτει κάθε προτίμηση, από το στυλ της Νέας Υόρκης μέχρι τη Σικελία, λεπτή κρούστα σε τετράγωνες πίτες.

Εδώ είναι τα επτά αγαπημένα μου μέρη για να πάρω πίτσα στη Βοστώνη - μία για να δοκιμάσετε κάθε μέρα της εβδομάδας. Ελέγξτε τα έξω την επόμενη φορά που βρίσκεστε στην πόλη!

1. Περιοχή Τέταρτη

Η Περιοχή Τέσσερα είναι τόσο νόστιμη.

Με δύο τοποθεσίες - την πλατεία Kendall στο Cambridge και την Union Square στο Somerville - η δυσκολία είναι να επιλέξετε την πίτα που θα δοκιμάσετε. Είναι δύσκολο να πάει στραβά με την παραδοσιακή margherita, και το λουκάνικο μάραθου με πιπεριές μπανάνες τουρσί είναι αρκετά αστρική, πάρα πολύ. Η τοποθεσία Kendall Square έχει ένα μεγαλύτερο μενού και ένα καφέ, ενώ η Union είναι μια μικρότερη επιχείρηση. Όποια και αν επιλέξετε, οι γευστικοί σας στόχοι είναι για μια θεραπεία.

2. Πίτσα της Emma

Ένα εξάρτημα στα περίχωρα της πλατείας Kendall, η Pizza της Emma είναι μια μικρή άρθρωση που πλένει μέχρι την απολαυστική πίτσα. Υπάρχει συνήθως λίγο περιμένετε για να μπείτε, αλλά αξίζει τον κόπο: Δοκιμάστε το # 6 με πατάτα Yukon, μπρόκολο και gorgonzola, ή το # 19 με καναδικό μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια και σάλτσα δεντρολίβανου. (Φυσικά, υπάρχουν και πολλά παραδοσιακά φαγητά στο μενού.) Και αν σχεδιάζετε να δείτε μια ταινία αργότερα στο Landmark Kendall Square Cinema κοντά, φροντίστε να αφήσετε το προσωπικό να γνωρίζει - όλοι οι δείπνο-σε προστάτες στο Η Emma παίρνει έκπτωση $ 8 κουπόνια.

3. Πίτσα του Ερνέστο

Την πρώτη φορά που πήγα στο Ernesto's στο North End, διέταξα δύο φέτες και βγήκα με μισή πίτα. Για τους απροσδόκητους, κάθε φέτα της Νέας Υόρκης είναι διπλό εδώ - και το στόμα-πότισμα καλό. Και είμαι ενθουσιασμένος που ανέφερα ότι σύντομα βγαίνουν στην πλατεία της Συνέλευσης (επίσημη ημερομηνία έναρξης TBD).

Αναμείνετε έναν ίδιο μέγεθος χώρου με το πρωτότυπο North End και το ίδιο μενού.

4. Max και Leo's

Αυτός είναι λίγο έξω από το πεπατημένο μονοπάτι, αλλά αξίζει ακόμα το ταξίδι: Οι πίτσες με καύση άνθρακα στο Max και το Leo's στο Newton Corner επικεντρώνονται σε απολαυστικές επιδερμίδες με τις πιο φρέσκες γαρνιτούρες που δημιουργούν από κοινού απίστευτα γευστικές πίτες. Μου αρέσει ιδιαίτερα ο Juliann, ο οποίος διαθέτει soppresata, jalapeno και ψητό κόκκινο πιπέρι - αλμυρό, αλμυρό, πικάντικο και γλυκό χορό μαζί εναντίον ενός τέλεια μαγειρεμένου τραγανό φλοιό.

5. Πιτσαρία Posto

Για χρόνια, η πλατεία του Davis Square, Pizzeria Posto, ήταν ένα θανάσιμο μνημείο για τα εστιατόρια: Το κτίριο ήταν στο παρελθόν σπίτι σε ένα αρτοποιείο, ένα καφενείο, ένα burrito shop και ένα χορτοφαγικό εστιατόριο που όλα άνοιξαν και έκλεισαν σε σχετικά γρήγορη διαδοχή. Στη συνέχεια, ο Posto έφτασε το 2009 και τελικά τα πάντα χτύπησαν. Γιατί; Η πίτσα είναι φανταστική. Με ένα μενού που εστιάζει σε πίτσες που έχουν καπνιστεί στη Νάπολιτα, το Posto σερβίρει επίσης απολαυστικά ζυμαρικά και επιδόρπια, καθώς και μια λίστα με μπίρες και κρασιά που συνδυάζονται εξαιρετικά καλά με το μενού. Είναι επίσης η μόνη πιτσαρία που γνωρίζω ότι προσφέρει γεύματα ψητό. Πέντε χρόνια αργότερα, ο Posto δεν δείχνει να υποκύπτει στην τύχη των πολυάριθμων προκατόχων του κτιρίου του - και (αν μπορώ να είμαι τόσο τολμηρός) θα ισχυριστώ ότι είναι εδώ για να μείνει.

6. Πίτσα της Regina

Κάθε φορά που επισκέπτεται οικογένεια έξω από την πόλη, το πρώτο γεύμα που μοιραζόμαστε πρέπει πάντα να είναι από το Regina's. (Λαμβάνοντας υπόψη ότι προέρχομαι από μια μακρά σειρά Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεν με αυστηρές προδιαγραφές πίτσας, αυτό είναι ένα υψηλό κομπλιμέντο.) Υπάρχουν περισσότερες από 20 τοποθεσίες - η σημαία του North End είναι μια επίσκεψη που πρέπει να δοκιμάσετε το αρχικό North End συνταγή που έγινε στον αρχικό φούρνο Regina - αλλά η αλήθεια λέγεται, έχω την εξαιρετική πίτσα της Regina σε οποιαδήποτε τοποθεσία έχω επισκεφθεί.

7. Σανταρίπιο

Αν έχετε πετάξει στο αεροδρόμιο Logan, δεν ήσαστε πολύ μακριά από το διάσημο εστιατόριο του Santarpio στο East Boston. Την επόμενη φορά που θα φτάσετε ή θα αναχωρήσετε, πάρτε μια παράκαμψη σε αυτό το τοπικό ίδρυμα για μια πίτσα που δεν ικανοποιεί πάντα. Πάω παραδοσιακά εδώ - Ιταλική πίτσα τυριού με μανιτάρια, πιπεριές και κρεμμύδια.

Πάρτε μερικές φέτες στο σπίτι σας ή πίσω στο ξενοδοχείο σας (είναι ακόμα καλύτερο την επόμενη μέρα).

Μια ενημερωμένη έκδοση: Το περιοδικό Food & Wine έβαλε την περιοχή Four και το Santarpio στον κατάλογο των 25 καλύτερων θέσεων πίτσα σε ολόκληρη τη χώρα - οπότε αν έχετε ένα γεύμα σε οποιαδήποτε από αυτές τις δύο πιτσαρίες, γνωρίζετε ότι δεν παίρνετε μόνο ένα μεγάλο φέτα στη Βοστώνη, παίρνετε μια πίτα που είναι φημισμένη από την ακτή μέχρι την ακτή.

Θέλετε ακόμα περισσότερα ταξιδιωτικά νέα και ενημερώσεις της Βοστώνης; Εγγραφείτε στο newsletter ταξιδιού του Βοστώνη και πάρτε όλες τις ιστορίες που παραδίδονται δεξιά στα εισερχόμενά σας!