Υπηρεσία SuperShuttle: Αεροδρόμια του Μαϊάμι και του Φορτ Λόντερντεϊλ

Το SuperShuttle είναι ένας βολικός, φθηνός τρόπος για να ταξιδέψετε στο αεροδρόμιο μέσω μιας κοινής υπηρεσίας van van. Τα φορτηγά SuperShuttle είναι συχνά λιγότερο δαπανηρά από τα ταξί και παρέχουν εύκολη πρόσβαση στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι . Η μεταφορά είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα. Υπάρχουν επίσης πολλά διαφορετικά λεωφορεία που μπορείτε να πάρετε: λεωφορείο με κοινόχρηστη διαδρομή, λεωφορείο χωρίς στάση, πολυτελές μαύρο αυτοκίνητο και μαύρο SUV. Το κοινόχρηστο λεωφορείο είναι η πιο προσιτή επιλογή, αλλά το μαύρο αυτοκίνητο μπορεί να είναι επωφελές για επαγγελματίες ταξιδιώτες.

Τιμές

Το SuperShuttle χρεώνει ανά επιβάτη επιβάτη βάσει της απόστασης μεταξύ του αεροδρομίου και του προορισμού σας. Ανάλογα με τον προορισμό σας, τα ποσοστά για τον πρώτο επιβάτη κυμαίνονται μεταξύ $ 14 και $ 30. Επιπλέον επιβάτες είναι περίπου 10 δολάρια το καθένα. Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τελικό προορισμό σας. Το SuperShuttle προσφέρει επίσης συχνά ποσοστά έκπτωσης και κωδικούς, οπότε το ταξίδι σας θα κοστίσει ακόμα λιγότερο.

Κρατήσεις

Κρατήσεις απαιτούνται για ταξίδια στο αεροδρόμιο. Μπορείτε να κάνετε μια κράτηση καλώντας (305) 871-2000. Το SuperShuttle δέχεται επίσης κρατήσεις στην ιστοσελίδα τους. Είναι καλύτερο να κάνετε κρατήσεις όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ορισμένες αργίες και πολυάσχολα Σαββατοκύριακα ταξιδιού μπορούν να κλείσουν γρήγορα.

Στο αεροδρόμιο

Δεν απαιτείται κράτηση για ταξίδια που φεύγουν από το αεροδρόμιο. Απλώς προσεγγίστε έναν μπλε-εκκενωμένο εκπρόσωπο SuperShuttle στην περιοχή εδάφους του αεροδρομίου και θα κανονίσουν ένα φορτηγάκι για σας.

Λόγω του αριθμού των SuperShuttles, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πάρα πολύ για τη βόλτα σας.

Αναμονή για μια παραλαβή;

Αν είστε νευρικοί ότι μπορεί να χάσετε την πτήση σας, επειδή το SuperShuttle van σας τρέχει αργά; Το SuperShuttle έχει προσθέσει ένα νέο χαρακτηριστικό στον ιστότοπό του, το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το φορτηγό σας σε πραγματικό χρόνο σε έναν χάρτη της Google, ώστε να μπορείτε να το δείτε πλησιάζοντας στο σημείο παραλαβής.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε την εφαρμογή για ευκολότερη πρόσβαση.

Υπέρ και κατά

Ενώ θα εξοικονομήσετε όσο το 50 τοις εκατό πάνω από το κόστος ενός ταξί, θυμηθείτε ότι το SuperShuttle είναι υπηρεσία κοινής διαδρομής. Το ταξίδι σας θα διαρκέσει περισσότερο από ένα ταξί και θα μπορούσε να είναι σημαντικά μεγαλύτερο, ανάλογα με το πόσοι άλλοι άνθρωποι βρίσκονται στο φορτηγό σας και τη θέση σας στη λίστα drop-off / pick-up. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια εκπληκτικά προνόμια. Για παράδειγμα, όταν οδηγείτε με το SuperShuttle, θα κερδίζετε πόντους αερογραμμών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό SuperShuttle και να το συνδέσετε με το πρόγραμμα Airline Rewards.

Θέσεις SuperShuttle

Το SuperShuttle εξυπηρετεί μεγάλα αεροδρόμια σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και διεθνή αεροδρόμια σε ολόκληρο το Μεξικό και την Ευρώπη. Στη νότια Φλόριντα, μπορείτε να πάρετε το SuperShuttle από / προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι και το Διεθνές Αεροδρόμιο Fort Lauderdale-Hollywood . Έχει επίσης άμεση πρόσβαση σε πολλά από τα κύρια ξενοδοχεία και θέρετρα και στις δύο πόλεις.