Λουιζιάνα Πάρκα νερού και θεματικά πάρκα

Πού να βρείτε διασκέδαση στο κράτος

Υπάρχουν μερικές θέσεις για βόλτες με κυλίνδρους και νεροτσουλήθρες στη Λουιζιάνα, οι οποίες παρατίθενται παρακάτω. Αλλά υπήρχαν κάποια υπέροχα πάρκα διασκέδασης στο κράτος, τα οποία, δυστυχώς, χάθηκαν στις άμμοδες του χρόνου. Η Νέα Ορλεάνη φιλοξένησε αρκετά, συμπεριλαμβανομένης της White City , η οποία καυχήθηκε με τρία σουβέρ και έκλεισε το 1912, το West End Park , το οποίο είχε δύο σουβέρ και έκλεισε το 1903, και το Scenic Park , το οποίο πρόσφερε ένα καράβι και έκλεισε το 1914.

Ίσως το πιο διάσημο (και σίγουρα διαρκέστερο) πάρκο, για το οποίο οι παλαιότεροι λαοί έχουν αναμνήσεις είναι η παραλία Pontchartrain . Διασκεύασε επισκέπτες από το 1939 έως το κλείσιμο του το 1983. Η πόλη δεν είχε ένα μεγάλο πάρκο ψυχαγωγίας και πάλι μέχρι το 2000, όταν άνοιξε το Jazzland . Μεταξύ των σουέτ ήταν Mega Zeph, το οποίο ήταν ένα αφιέρωμα στη διάσημη πορεία του Pontchartrain Beach, το Zephyr. Το πάρκο αγοράστηκε από την Six Flags, η οποία μετονομάστηκε σε Six Flags New Orleans . Ο τυφώνας Katrina προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο πάρκο το 2005 και ποτέ δεν άνοιξε ξανά.

Λειτουργικά υδάτινα πάρκα

Blue Bayou
Μπάτον Ρουζ, Λουιζιάνα

Το υπαίθριο υπαίθριο πάρκο περιλαμβάνει Azuka, μια βόλτα με χοάνη, Voodoo, μια βόλτα με κύπελλο, τις διαφάνειες ταχύτητας, τη βουτιά Lafitte, μια πισίνα με κύματα, ένα τεμπέληλο ποτάμι και μια διαδραστική παιδική διαδραστική περιοχή. αποτελεί μέρος του ψυχαγωγικού πάρκου του Dixie Landin (βλέπε παρακάτω), και τα δύο πάρκα περιλαμβάνονται στην είσοδο.
Συνεργαζόμενο θεματικό πάρκο: Dixie Landin '

SPAR Sulfur Waterpark
Θείο, Λουιζιάνα

Το μικρό, δημοτικό υπαίθριο πάρκο νερού περιλαμβάνει αξιοθέατα για μικρά παιδιά καθώς και για παλαιότερους επισκέπτες. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν δύο τεμπέλης ποτάμια, δύο διαδραστικές περιοχές παιχνιδιού νερού και μερικές διαφάνειες.

Splash Βασίλειο Σρέβεπορτ
Σρέβεπορτ, Λουιζιάνα

Το μεσογειακό υπαίθριο πάρκο νερού προσφέρει μια πισίνα με κύματα, τεμπέλης ποταμό και μια σειρά από διαφάνειες νερού, όπως τα Flash Flood, Bonzai και Cannon Ball.

Υπάρχουν επίσης περιοχές για μικρά παιδιά, μια λιμνοθάλασσα και άμμο βόλεϊ.

Θεματικά πάρκα λειτουργίας

Πάρκο αναψυχής κήπων Carousel Gardens
Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα

Βρίσκεται στο City Park, στο κέντρο της πόλης αναψυχής περιλαμβάνει ένα υπέροχο παλιό καρουσέλ, ρόδα με ρόδες, Tilt-A-Whirl και άλλες βόλτες.

Dixie Landin '
Μπάτον Ρουζ, Λουιζιάνα

Το μεσαίου μεγέθους πάρκο ψυχαγωγίας περιλαμβάνει το Ragin 'Cajun, το Boomerang Steel Coaster, το Hot Shot, το πύργο του πύργου και το The Splinter, μια βόλτα με καραβάκια. Μια τιμή περιλαμβάνει την είσοδο στο υδάτινο πάρκο Blue Bayou (βλ. Παραπάνω).

Storyland
Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα

Βρίσκεται επίσης στο City Park, το γοητευτικό πάρκο διαθέτει s που απευθύνονται σε οικογένειες με μικρά παιδιά. Διαθέτει dioramas όπως τα τρία μικρά χοίρια, η Σταχτοπούτα, η Alice in Wonderland και το Pinocchio.

Πάρκα σε άλλα κράτη

Magic Springs
Hot Springs, Αρκάνσας

SplashTown
Άνοιξη (κοντά στο Χιούστον), Τέξας

Schlitterbahn
Νέα Braunfels, Τέξας

SeaWorld Σαν Αντόνιο
Σαν Αντόνιο, Τέξας

Έξι σημαίες Fiesta του Τέξας
Σαν Αντόνιο, Τέξας