Δημόσια σχολεία της Ινδιανάπολης 2015-2016 Ημερολόγιο

IPS Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο για Δημοτικά, Γυμνάσια και Γυμνάσια

Τα δημόσια σχολεία της Ινδιανάπολης (IPS) είναι η μεγαλύτερη δημόσια σχολική περιοχή στην πολιτεία της Ινδιάνας. Η περιοχή εξυπηρετεί πάνω από 30.000 φοιτητές και καλύπτει 80 τετραγωνικά μίλια της Ινδιανάπολης. Η περιοχή περιλαμβάνει διάφορους τύπους σχολείων, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών μαθησιακών σχολών, στις σχολές μαγνητών και όλα τα μέσα. Το σχολικό σύστημα ακολουθεί ένα ημερολόγιο "καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους" που δίνει έμφαση στη διατήρηση της γνώσης μέσω μικρότερων διακοπών.

Το καλοκαιρινό διάλειμμα είναι μικρότερο, αλλά οι μαθητές λαμβάνουν μεγαλύτερα διαλείμματα καθ 'όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους για να αντισταθμίσουν το μικρότερο καλοκαίρι. Με τον τρόπο αυτό, το σχολικό σύστημα πιστεύει ότι μειώνει την απώλεια της γνώσης διατηρώντας τις πληροφορίες φρέσκες στο μυαλό των μαθητών.

Αυτοί οι διαφορετικοί τύποι ημερολογίων καθίστανται ολοένα και πιο συνηθισμένοι μεταξύ των περιφερειών σε ολόκληρη την πολιτεία. Αλλά, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους γονείς να μάθουν πότε να περιμένουν σχολεία στα σχολεία. Αν χρειαστεί να κάνετε διακοπές ή ταξιδιωτικά σχέδια, είναι χρήσιμο να έχετε στο χέρι όλο το ημερολόγιο του σχολείου. Φροντίστε να σημειώσετε το ημερολόγιό σας με αυτές τις σημαντικές ημερομηνίες για τους φοιτητές της IPS. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας συμμορφώνονται με τον IPS Dress Code και IPS Immunization Requirements . Παρακαλώ σημειώστε ότι το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει, με βάση τα απρογραμμάτιστα κλειστά σχολεία, όπως οι μέρες του χιονιού.

3 Αυγούστου: Η πρώτη μέρα του σχολείου
7 Σεπτεμβρίου: Ημέρα Εργασίας
8 Σεπτεμβρίου: Ημέρα Επαγγελματικής Ανάπτυξης
23 Σεπτεμβρίου: Οι γονείς στην Ημέρα της Αφής (οι μαθητές δεν παρευρίσκονται)
5 - 16 Οκτωβρίου: Διάλειμμα πτώσης
19 Οκτωβρίου: Ημέρα Επαγγελματικής Ανάπτυξης
25 - 27 Νοεμβρίου: Διάλειμμα για τις ευχαριστίες
18 Δεκεμβρίου: Ημέρα Flex
21 Δεκεμβρίου - 1 Ιανουαρίου: Χειμερινό διάλειμμα
19 Ιανουαρίου: Ημέρα Επαγγελματικής Ανάπτυξης
21 - 26 Μαρτίου: Ημέρες Flex Spring Break
28 Μαρτίου - 1 Απριλίου: Εγγυημένες μέρες της άνοιξης
8 Ιουνίου: Τελευταία μέρα σχολείου

Θερινό σχολείο
13 Ιουνίου - 1 Ιουλίου 2016

Πληροφορίες εγγραφής IPS


Ανεξάρτητα από το βαθμό σπουδών του φοιτητή σας, απαιτείται κάποια τεκμηρίωση όταν εγγράφεστε για πρώτη φορά τον φοιτητή σας με την IPS.

Οι σπουδαστές που επιστρέφουν στο IPS / Αλλαγές διεύθυνσης
Εάν φύγετε και επιστρέψετε στην περιοχή IPS ή εάν μετακινηθείτε στην περιοχή IPS, απαιτείται η ακόλουθη τεκμηρίωση για την εκ νέου εγγραφή του παιδιού σας:

Επισκεφθείτε το σχολείο ή τα σύνορα του παιδιού σας για να εγγραφείτε στο φοιτητή σας ή να καλέσετε (317) 226-4415 εάν δεν είστε σίγουροι για το σχολείο συνοριακών σχολείων του παιδιού σας.