Τα Ξενοδοχεία BAUERs στη Βενετία

Η Βενετία είναι διάσημη για τα θρυλικά πολυτελή ξενοδοχεία. Το BAUERs είναι η μόνη ιδιωτική ξενοδοχειακή συλλογή της πόλης. Αποτελείται από τέσσερις μοναδικές και ξεχωριστά όμορφες ιδιοκτησίες, όλες με πλούσια οικογενειακή ιστορία.

Villa F

Μαζί με το The Palladio Hotel & Spa, το Villa F βρίσκεται στο νησί Giudecca στην Ενετική Λιμνοθάλασσα και αποτελείται από μια σειρά πολυτελών κατοικιών. Αρχικά χτισμένο ως σπίτι για ευγενείς Βενετσιάνικες οικογένειες, η Villa F προσφέρει αποκλειστικά καταλύματα στους εκλεπτυσμένους επισκέπτες της με θέα στην πλατεία του Αγίου Μάρκου.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου προσφέρει την ηρεμία και την ηρεμία του να είναι μακριά από τα πλήθη ενώ είναι μόλις λίγα λεπτά με το πλοίο από την καρδιά της πόλης. Σε μια αληθινή αντανάκλαση της βενετσιάνικης ζωής, η πρόσφατα ανακαινισμένη ιδιοκτησία του 16ου αιώνα προσφέρει 11 αυτοτελείς πολυτελείς κατοικίες με γραφικές κουζίνες και πολυτελείς χώρους καθιστικού, διακοσμημένα σε άψογο στυλ με καθαρά λινά και μεταξωτά υφάσματα από Rubelli, Donghia και Jesurum.

Ολοκληρώνοντας με ένα μπάτλερ και ιδιωτική υπηρεσία θυρωρού, η άψογη εξυπηρέτηση στο Villa F δημιουργεί μια ξεκούραστη και χαλαρή εμπειρία για τους καλεσμένους. Ίσως ένα από τα καλύτερα διατηρημένα μυστικά της Βενετίας, το ακίνητο διαθέτει επίσης ένα ιδιωτικό κήπο τριών στρεμμάτων, με πισίνα εξωτερικού χώρου διαλογισμού. Αυτή η κρυμμένη όαση, προσφέρει ένα από τα πιο ρομαντικά και μαγευτικά σημεία στην πόλη.

Ξενοδοχείο Bauer Palladio & Spa

Απολαμβάνοντας μια από τις πιο γνωστές απόψεις του κόσμου, το Palladio Hotel & Spa είναι μια μικρή, γραφική βόλτα με πλοίο από την καρδιά της πόλης και προσφέρει μια πιο αυθεντική προοπτική της Βενετίας.

Αυτό το όμορφο κτήριο, το οποίο στέκεται περήφανα απέναντι από την πλατεία του Αγίου Μάρκου, ήταν αρχικά ένα μοναστήρι του 16ου αιώνα που σχεδιάστηκε από τον μεγαλύτερο αναγεννησιακό αρχιτέκτονα Andrea Palladio. Πρόσφατα αποκτήθηκε από τον όμιλο Bauer, το Palladio έχει αποκατασταθεί στο πρώην μεγαλείο του ως αποκλειστικό ιδιωτικό ξενοδοχείο με

21 πολυτελείς σουίτες και 58 υπνοδωμάτια, το καθένα από τα οποία είναι ευρύχωρα και όμορφα λεπτομερή με τα καλύτερα διακοσμητικά χρώματα και ταπετσαρίες, διατηρώντας ταυτόχρονα την αρχική του ταυτότητα.

Το L'Ulivo είναι το κύριο εστιατόριο του αποκλειστικού θέρετρου Il Palladio. Με μια μαγική και βουκολική ατμόσφαιρα για δείπνα με κεριά ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους σε αίθριο του XVI αιώνα, το μενού της επικεντρώνεται στα οργανικά συστατικά που αναμειγνύονται με θαλασσινές γεύσεις.

Το Palladio Spa, κοινόχρηστο με τη Villa F, είναι ένα πολυτελές συγκρότημα τεσσάρων τετραγωνικών μέτρων με οκτώ κομψές αίθουσες περιποίησης. Το σπα προσφέρει τις απόλυτες αποκαταστατικές θεραπείες για ολόκληρο το σώμα, συνδυάζοντας τις τελευταίες θεραπείες με αναζωογονητικά και ωραία φυσικά συστατικά. Ολοκληρωμένο με το τούρκικο χαμάμ, το διπλό Jacuzzi και το ολιστικό μπάνιο Vitalis, οι πολυτελείς θεραπείες περιλαμβάνουν ένα μαλακτικό γάλα και τριαντάφυλλα, τελετουργίες με σκόνη ηφαιστειακής σκόνης γεράνι και θεραπείες προσώπου βασισμένες στην αρχαία γνώση των Βερβερών.

Bauer Il Palazzo

Βρίσκεται στις όχθες του θρυλικού Grand Canal και βρίσκεται στο Il Palazzo, ένα πολυτελές πολυτελές boutique ξενοδοχείο που προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν πολυτελή πολυτελή πολυτελή διαμονή μέσα στο κλασικό περιβάλλον. Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων με την αριστοκρατική πρόσοψη του σε γοτθικό στιλ βρίσκεται σε ένα αυθεντικό βενετσιάνικο σπίτι από τον 18ο αιώνα και περιγράφεται συχνά ως το πιο πολυτελές ξενοδοχείο της Βενετίας με 38 σουίτες και 34 δωμάτια.

Κάτω από διακοσμητικά ένθετα ταβάνια και περιτριγυρισμένα από κινέζικα αγγεία και ιστορικές ταπετσαρίες, οι πιο εκλεπτυσμένοι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν το ζωντανό σκηνικό σε μια περιποιημένη ατμόσφαιρα ενός βενετσιάνικου σπιτιού, που χρονολογείται από τις βενετσιάνικες ευγενείς, με σύγχρονες υπηρεσίες και ανέσεις

Το Chef του ξενοδοχείου, που σερβίρει μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια στη Βενετία, προετοιμάζει ένα καινοτόμο μείγμα τοπικών γεύσεων με διεθνείς και μεσογειακές επιρροές στο γκουρμέ εστιατόριο De Pisis του ξενοδοχείου. Οι επισκέπτες μπορούν να δειπνήσουν είτε σε εσωτερικούς χώρους είτε στην εξωτερική βεράντα που βρίσκεται ενάντια στο θεαματικό σκηνικό του Μεγάλου Κανάλι της Βενετίας. Στην ψηλότερη πανοραμική βεράντα της Βενετίας, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το σκηνικό The Settimo Cielo, που βρίσκεται αποκλειστικά στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου. Εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το πρωινό, εκτιμώντας μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας με θέα που εκτείνεται σε όλη την πόλη, από το Μεγάλο Κανάλι στη λιμνοθάλασσα και την Αδριατική Θάλασσα.

BAUERs L'Hotel

Η ξεχωριστή πρόσοψη του BAUERs L'Hotel του 1940 με φωτεινά παράθυρα Art Deco βρίσκεται ανάμεσα στη γη και τη θάλασσα, πλαισιωμένη από την υπέροχη μπαρόκ εκκλησία του San Moise και το πολυσύχναστο Rio San Moise. Η ιδιοκτησία προσφέρει 97 ευρύχωρα, πολυτελή δωμάτια και 22 σουίτες με όμορφα έπιπλα της δεκαετίας του 14-15 αιώνα, που συμπληρώνονται με λεπτές αλλά εντυπωσιακές ενετικές πινελιές. Τα μεγάλα τετράγωνα παράθυρα του ξενοδοχείου είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό στη Βενετία και προσφέρουν θέα από το δάπεδο μέχρι την οροφή των μνημείων και των στέγων της ιστορικής πόλης. Όλα τα καταλύματα έχουν ενημερωθεί με αγάπη και συνηθισμένα για να συλλάβουν το σύγχρονο πνεύμα της ενετικής ζωής. Μια πιο ιδιωτική εμπειρία προσφέρεται στο γειτονικό Casa Nova, μια επέκταση του BAUERs L'Hotel. Προσφέρει δέκα δωμάτια και εννέα πολυτελείς σουίτες διαμερισμάτων που είναι ιδανικές τόσο για μικρές όσο και για μακροχρόνιες διαμονές καθώς και οικογενειακά καταλύματα.

Κοντά στο Μεγάλο Κανάλι, την κύρια πλωτή οδό της Βενετίας, το Canale Bar είναι μια ιδιωτική, κομψή ανακούφιση από τη φασαρία της πόλης. Η εξωτερική βεράντα είναι μια όαση κοσμοπολίτικης πολυτέλειας στην καρδιά μιας γοητευτικής πόλης. Το καλοκαίρι οι επισκέπτες καλούνται να χαλαρώσουν στην εξωτερική βεράντα με εκπληκτική θέα στο Μεγάλο Κανάλι και το Chiesa Della Salute. Το B Bar του ξενοδοχείου προσφέρει μια φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα όπου οι ντόπιοι και οι επισκέπτες απολαμβάνουν απεριτίφ και κοκτέιλ, τον τέλειο τρόπο για να τελειώσετε δείπνο ή μια βόλτα στο San Marco.