Το Ritz-Carlton Seoul, Κορέα: Πολυτελές ξενοδοχείο με στυλ Gangnam

Το Ritz-Carlton, Σεούλ έχει όλα όσα μπορεί να θέλει ένας ταξιδιώτης πολυτέλειας

Γιατί να μείνετε στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton, Σεούλ στη Νότια Κορέα;

Σημείωση για τους αναγνώστες : Το Ritz-Carlton της Σεούλ έκλεισε για εκτεταμένες ανακαινίσεις την 1η Ιανουαρίου 2017. Η ημερομηνία επαναλειτουργίας της πρέπει να καθοριστεί. Είναι επίσης άγνωστο αν το ξενοδοχείο θα εξακολουθεί να είναι μέλος της μάρκας Ritz-Carlton. Εν τω μεταξύ, η Σεούλ είναι φορτωμένη με ξενοδοχεία πέντε αστέρων από εμπορικά σήματα όπως το Park Hyatt, το Banyan Tree και το Grand InterContinental. Δείτε μια λίστα με τα πολυτελή ξενοδοχεία της Σεούλ.

Το Ritz-Carlton, Σεούλ είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο που διευθύνεται από την Αμερική στη Σεούλ, την επιχειρηματική, ενεργητική πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας. F ή Βόρεια Αμερική επιχειρηματίες και ταξιδιώτες αναψυχής, που διαμένουν στο The Ritz-Carlton, Σεούλ έχει πολύ νόημα.

Αυτό είναι ένα ακίνητο που διευθύνεται από το πιο φημισμένο πολυτελές ξενοδοχείο της Αμερικής, το Ritz-Carlton . Έχει αμερικανική διοίκηση, αγγλόφωνο προσωπικό και παγκόσμια στάση και πελατεία.

Το Tranquil Mid-Sized Hotel σας προσφέρει πολλά να κάνετε, αλλά είναι επίσης ένα μέρος για να χαλαρώσετε

Το Ritz-Carlton, Σεούλ προσφέρει μια σειρά από δραστηριότητες και αξιοθέατα. Είναι μια όαση για τους επισκέπτες που θέλουν το ξενοδοχείο της Σεούλ να είναι ένα ήσυχο καταφύγιο σε αυτή την ταραχώδη, 24ωρης mega-city.

Το Ritz-Carlton, Σεούλ διαθέτει 328 δωμάτια και 47 σουίτες. Οι σουίτες διαθέτουν μοναδικές βεράντες με θέα στη Σεούλ. Μπορείτε επίσης να περιμένετε εξαιρετικές διεθνείς γεύσεις. ένα εξαιρετικό γυμναστήριο με πισίνα και γήπεδο γκολφ στον τελευταίο όροφο. και το Thermae Spa, του οποίου η κορεατική περιποίηση και θεραπεία μασάζ είναι αξέχαστη.

Θα σας αρέσει το Ritz-Carlton, Σεούλ;

Το Ritz-Carlton, Σεούλ μπορεί να είναι το σωστό ξενοδοχείο της Νότιας Κορέας για εσάς εάν: είστε πιστός στη μάρκα Ritz-Carlton και, όπως και η μαρμάρινη και χρυσή σφραγίδα του, η έξοχη υπηρεσία Ritz-Carlton. προτιμάτε μεγάλα ξενοδοχεία με πλήρη εξυπηρέτηση σε ξενοδοχεία μπουτίκ. θέλετε να μείνετε στην περιοχή Gangnam της Σεούλ? χρειάζεστε ανώτερες εγκαταστάσεις γυμναστηρίου στο ξενοδοχείο σας. μπορείτε ακόμη να επωφεληθείτε από το γήπεδο γκολφ του ξενοδοχείου; η λίστα με τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη Σεούλ έχει "κορεατική θεραπεία σπα" σε αυτό.

Μπορεί να μην αγαπάτε το The Ritz-Carlton, Σεούλ εάν: προτιμάτε τα περιστασιακά, κοινωνικά μπουτίκ ξενοδοχεία σε μεγαλύτερα, αξιοπρεπή ξενοδοχεία Ritz-Carlton; προτιμάτε τη μοντέρνα διακόσμηση για την παραδοσιακή εμφάνιση του Ritz-Carlton. σας αρέσει τα συμπαγή ξενοδοχεία με ελάχιστο περπάτημα Το Ritz-Carlton, Σεούλ καταλαμβάνει δύο φτερά που συνδέονται μόνο σε δύο ορόφους).

Το Ritz-Carlton, Σεούλ βρίσκεται στο Gangnam (του γνωστού "Gangnam Style" Video)

Το Ritz-Carlton, Σεούλ βρίσκεται στην περιοχή Gangnam ("Νότια του ποταμού Χαν") της Σεούλ. Αυτή η γειτονιά, που γιορτάζεται στο βίντεο του Psy "Gangnam Style", θεωρείται ως το κέντρο της Σεούλ. Το πλήθος των κεντρικών γραφείων στο Gangnam κάνουν το ξενοδοχείο ιδιαίτερα κατάλληλο για ταξιδιώτες.

Το Ritz-Carlton, Σεούλ, βρίσκεται ανάμεσα σε εξαιρετικά καταστήματα, καθιστώντας το ξενοδοχείο μια καλή βάση για τους επισκέπτες της Σεούλ που στοχεύουν στην "έρευνα λιανικής πώλησης", με 24ωρο εμπορικά κέντρα και εκλεπτυσμένες μπουτίκ στην γειτονική συνοικία Cheongdam- ψωλή. Τα τέσσερα πολυκαταστήματα υψηλού επιπέδου της Σεούλ βρίσκονται επίσης κοντά.

Για τους επισκέπτες που θέλουν να κάνουν κάποια αξιοθέατα στη Σεούλ, ο σταθμός Gangnam του μετρό απέχει λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από το The Ritz-Carlton της Σεούλ.

Σε αυτό το ξενοδοχείο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις εξαιρετικές παροχές του εμπορικού κέντρου The Ritz-Carlton .

Η καθαριότητα του ξενοδοχείου είναι άψογη, με ζεστά χαιρετισμούς, αφιερωμένους concierges, και νυχτερινή υπηρεσία προετοιμασίας κρεβατιού.

Το Ritz-Carlton Club Level προσφέρει ένα τυπικά εξαιρετικό σαλόνι VIP Club Ritz-Carlton. Σερβίρει παρουσιάσεις τροφίμων και ποτών τέσσερις φορές την ημέρα, σε μπουφέ. Η ώρα κοκτέιλ, από αργά το απόγευμα μέχρι νωρίς το βράδυ, αναδεικνύει το κρασί και το αλκοόλ. Το πρωινό είναι πολύ καλό εδώ. Οι επισκέπτες του Club Level απολαμβάνουν προσεγμένες υπηρεσίες θυρωρείου καθώς και ανέσεις όπως πλυντήριο και πιεστήριο. Δείτε αν μια αναβάθμιση στο πάτωμα club σας αξίζει τον κόπο .

Γνωστοποίηση: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης.