Το κατάστημα Gourmet Taco La Santisima

La Santisima Gourmet Taco Shop - Στιγμιότυπα Σχόλια

La Santisima - Τι μου άρεσε

La Santisima - Να είστε ενήμεροι

Τι σκέφτηκα για την La Santisima

Το La Santisima είναι ένα casual εστιατόριο που σερβίρει διαφορετικό είδος μεξικανικού ναύλου, χρησιμοποιώντας φρέσκα τοπικά προϊόντα σε συνδυασμό με μεξικάνικα μπαχαρικά, πιπεριές και τυριά που θα βρείτε στο Μεξικό (σε αντίθεση με το είδος που θα βρείτε στα τοπικά εστιατόρια αλυσίδας του Μεξικού) . Επισκέφθηκα τη θέση στο Φοίνιξ στην 16η οδό. Το περιβάλλον είναι πολύχρωμο και στενό, αλλά ευχάριστο. Αισθάνεσθε ψέμα ότι θα φάτε κάτι ιδιαίτερο εδώ. Υπάρχει ένα μικρό μπαρ όπου μπορείτε επίσης να παραγγείλετε φαγητό.

Ξεκινήσαμε με το σπιτικό guacamole ($ 5). Ήταν πολύ φρουτώδες - τόσο πολύ που βρήκα τον εαυτό μου ψάχνοντας να διαλέξω κομμάτια του αβοκάντο. Ήταν περισσότερο από μια φρούτα / αβοκάντο διάθεση από ένα ορεκτικό, ΙΜΟ. Το μενού αποτελείται κυρίως από tacos, burros και quesadillas. Παραγγείλαλα το μαύρο μοσχάρι κοτόπουλου Oaxaca Taco Taco (με είχαν τη λέξη MOLE).

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έφαγα μια taco με ένα πιρούνι και ένα μαχαίρι. Η εστίαση εδώ είναι περισσότερο στο mole από το κοτόπουλο, αλλά πολύ νόστιμο. Δεν είναι αρκετό για ένα γεύμα, αλλά και πάλι, είναι μόνο ένα taco ($ 5). Επίσης διέταξα τον Pastor Queso ($ 10). Αυτό είναι χοιρινό. Μην περιμένετε το είδος quesadilla που θα έχετε στο Macayo ή στο Garcia's.

Σκεφτείτε περισσότερο calzone! Ήταν τεράστιο, κατάλληλο για κοινή χρήση. Πήρα το μισό από το σπίτι. Αν και περίμενα να είναι πικάντικο, δεν το βρήκα. Σερβίρεται με πιο φρουτώδη guac, όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία, γι 'αυτό ρωτήστε για αυτό πρώτα, αν πρόκειται να παραγγείλετε το guacamole ως ορεκτικό. Το Guacho Burro ($ 9) είχε επαρκή ποσότητα κρέατος μαζί με φρέσκα λαχανικά και χόρτα.

Τα ορχάτα με φράουλες και πεκάν ήταν ένα δημοφιλές στοιχείο γύρω από το δωμάτιο, γι 'αυτό παραγγέλλω ένα. Ποτέ δεν το έλαβα. Ανυπομονούσαμε να παραγγείλουμε το πιάτο για επιδόρπιο, αλλά ήταν έξω.

Ενώ η εμπειρία μου δεν ήταν τέλεια, θα επέστρεφα στη La Santisima και θα πειραματίσα μέχρι να βρω αυτά τα δύο ή τρία στοιχεία που θα διατάξω κάθε φορά που θα πάω. Οι τιμές είναι ασφαλώς λογικές και το φαγητό είναι φρέσκο. Είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή από το συνηθισμένο.

Το La Santisima είναι ανοιχτό για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο επτά ημέρες την εβδομάδα. Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης.

La Santisima Διεύθυνση:

1919 N. 16th Street
Phoenix, ΑΖ 85006

και

5932 Ave. Glendale Ave.
Glendale, ΑΖ 85301

Βρείτε La Santisima σε ένα χάρτη.

Τηλέφωνο:
602-254-6330 (Phoenix)
623-939-3292 (Glendale)

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Μάιος 2015.