Λάβετε λογοτεχνικά: Διαβάστε αυτά τα μυθιστορήματα του Μπρούκλιν

Από τα παλιά κλασικά μέχρι τα σύγχρονα βιβλία

Το Μπρούκλιν έχει μια μακρά και σεβαστή λογοτεχνική ιστορία. Ήταν το σπίτι του Truman Capote, του Norman Mailer, του Walt Whitman και τώρα βρίσκεται στη μέση μιας δεύτερης ανατροφοδοτούσας λογοτεχνίας. Κάθε πτώση, το Μπρούκλιν αποτίει φόρο τιμής στη λογοτεχνική του παρουσία με το δημοφιλές φεστιβάλ βιβλίων του Μπρούκλιν, όπου σε αυτό το φεστιβάλ συμμετέχουν μερικές από τις πιο σεβαστές συγγραφείς των χωρών.

Δεν μπορείτε να φτάσετε στο δημοφιλές ετήσιο Φεστιβάλ Βιβλίων του Μπρούκλιν ;

Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι να σχεδιάσετε μια εκδρομή με θέμα το βιβλίο στο Μπρούκλιν. Έχετε μια DIY λογοτεχνική επίσκεψη στο Μπρούκλιν, σταματώντας στα καλύτερα ανεξάρτητα και χρησιμοποιημένα βιβλιοπωλεία. Εάν αγοράσετε βιβλία ή παρακολουθήσετε το φεστιβάλ, σας εμπνέει να γράψετε ένα από τα δικά σας μυθιστορήματα, να συσκευάσετε ένα φορητό υπολογιστή ή ένα φορητό υπολογιστή, να παραγγείλετε έναν καφέ και να τραβήξετε ένα τραπέζι σε ένα από τα πολυάριθμα καφετέριες του Μπρούκλιν.

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Μπρούκλιν, μπορείτε πάντα να εμπνευστείτε από αυτά τα δεκαπέντε μυθιστορήματα. Αποδεικνύοντας ότι το Μπρούκλιν είναι μούσα του συγγραφέα για δεκαετίες. Από κλασικά που απαιτούνται ανάγνωση σε πολλά σχολεία σε σύγχρονα μυθιστορήματα, το Μπρούκλιν χρησιμεύει ως κάτι περισσότερο από ένα σκηνικό σε αυτά τα βιβλία. Για όσους δεν είναι οπαδοί του μυθιστορήματος και προτιμούν την ποίηση ή τη μη πίστη, θα πρέπει να πάρουν το ποίημα, τα φύλλα χόρτου από τον Walt Whitman και κάθε εραστής που πρέπει να διαβάσει ένα Walker στην πόλη από τον Alfred Kazin.

Εάν δεν ενδιαφέρεστε για βιβλία, ίσως θελήσετε να παρακολουθήσετε αυτές τις κλασσικές τηλεοπτικές εκπομπές που βρίσκονται στο Μπρούκλιν.

Ένα δέντρο μεγαλώνει στο Μπρούκλιν από τη Betty Smith

Αν και το A Tree Grows στο Μπρούκλιν μπορεί να κατηγοριοποιηθεί ως νεανικό βιβλίο για ενήλικες, οι αναγνώστες όλων των ηλικιών θα ενθουσιαστούν με την ιστορία της ηλικίας της France Nolan, ενός φτωχού κοριτσιού που ζει στην αρχή του αιώνα (το βιβλίο ανοίγει το 1912). Δημοσιεύθηκε στη δεκαετία του 1940, αυτή η κλασική ιστορία μιας ιρλανδικής οικογένειας μεταναστών στο Ουίλιαμσμπουργκ του Μπρούκλιν, παρουσιάζει τη ζωή της Γαλλίας καθώς μετατρέπεται σε εφήβους.

Ο διαχρονικός λογοτεχνικός θησαυρός της Betty Smith γεμίζει από πείνα και καρδιά και είναι πραγματικά αξέχαστη.

Η τελευταία έξοδος στο Μπρούκλιν από τον Hubert Selby Jr.

Αν προσφέρατε κάποιο χαρακτήρα από την τελευταία έξοδο στο Μπρούκλιν, έναν καφέ βραστό καφέ ή μια σαλάτα από φρούτα, θα σας διάτρησαν πιθανώς. Πριν από την περιοχή Waterfront του Μπρούκλιν έγινε μια κορυφαία κορυφή του κόσμου της τέχνης, όπου τα Βιομηχανικά κτίρια τα αποστακτήρια σπίτι και τα παραδοσιακά τρόφιμα αγορές, ήταν μια λιμνοθάλασσα, εργάζονται προκυμαία. Δημοσιεύθηκε στη δεκαετία του 1960, σε αυτό το πρωτοποριακό μυθιστόρημα του μεταπολεμικού Μπρούκλιν, ο Hubert Selby Jr. γράφει για ένα κομμάτι της ζωής που δεν είχε ξεκινήσει πολλές φορές. Από ιστορίες αλκοολικών πατέρων έως νεαρούς άντρες του Μπρούκλιν που μπαίνουν σε μάχες με άνδρες από το στρατό, αυτές οι ιστορίες του καθημερινού Μπρούκλιν είναι ισχυρές, καθώς κοιτάζετε το σκοτεινότερο παρελθόν του Μπρούκλιν.

Ο εκλεκτός από τον Chaim Potok

Ρυθμίζεται στη δεκαετία του 1940 Williamsburg κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, αυτό το μυθιστόρημα Chaim Potok λέει την ιστορία δύο αγοριών που συναντώνται κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού μπέιζμπολ. Ο ένας είναι σύγχρονος ορθόδοξος και ο άλλος είναι χασιδικός, καθώς ο Ποτόκ διερευνά τον κόσμο της εβραϊκής ταυτότητας στο Μπρούκλιν κατά το τέλος του πολέμου και τα χρόνια που ακολουθούν τη φιλία μεταξύ αυτών των δύο νέων. Το μυθιστόρημα, που δημοσιεύτηκε στη δεκαετία του 1960, είναι ένα κλασικό μυστικό.

Το φρούριο της μοναξιάς του Jonathan Lethem

Ήταν δύσκολο να επιλέξετε ποιο βιβλίο Jonathan Lethem θα εμφανιστεί. Στην πραγματικότητα, ήταν ένα κέρμα. Ήμουν γοητευμένος από το αξέχαστο μυθιστόρημα, Motherless Brooklyn , ένα κλασικό ντετέκτιβ μυθιστόρημα που διηγήθηκε ο Lionel Essrog, ένα ορφανό με το Σύνδρομο Tourette που είχε τεθεί στο Μπρούκλιν. Το Φρούριο της Μοναξιάς , είναι μια ιστορία ερχομού της ηλικίας που τέθηκε στη δεκαετία του 1970 στο Boerum Hill / Downtown Brooklyn. Συστήνω ιδιαίτερα τα δύο μυθιστορήματα. Αν και ο τελευταίος χρησιμοποιεί το Brooklyn περισσότερο μέσα στην αφήγηση του μυθιστορήματος, και η γειτονιά επηρεάζει την ανάπτυξη και την ανάπτυξη του χαρακτήρα.

Ο εξωτερικός κόσμος της Tova Mirvis

Αν έχετε κάνει βόλτες στους διάδρομους του Ρόδι στη λεωφόρο Coney Island ή γευματίζετε σε ένα Steak House Kosher στη Λεωφόρο J ή περπατούσατε γύρω από το Borough Park και αναρωτήθηκε για τον κόσμο του Μοντέρνου Ορθοδόξου Ιουδαϊσμού, αυτό το μυθιστόρημα θα απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις.

Ο εξωτερικός κόσμος επικεντρώνεται στον εγγενή και ορθόδοξο Τζώπτι Γκόλντμαν του Μπρούκλιν και στον γάμο του με έναν κοσμικό εβραίο άντρα που έχει καταστεί Εξαιρετικά Ορθόδοξος. Το βιβλίο επικεντρώνεται στην οικογένεια, στην κοινότητα και στη σημασία των θρησκευτικών επιλογών.

Καφέ Κορίτσι, Brownstones από τον Paule Marshall

Το πρώτο μυθιστόρημα του Paule Marshall, που δημοσιεύτηκε το 1959 και το 1939, αναφέρει την ιστορία μιας νεαρής κοπέλας Selina, μιας μετανάστριας από το Μπαρμπάντος, προσαρμοσμένης στη ζωή της στο Μπρούκλιν. Το ημι-αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα είναι ένα κλασικό, με τις έντιμες απεικονίσεις του αγώνα μεταξύ παραδόσεων, πολιτισμών και ενός νέου και παλαιού κόσμου.

Prospect Park West από την Amy Sohn

Θέλετε να διαβάσετε σχετικά με τη σεξουαλική ζωή των γονέων του Μπρούκλιν; Πάρτε το Prospect Park West Amy Sohn. Το καλοκαίρι, στο καλοκαίρι που περιβάλλεται από δέντρα, το καροτσάκι σκοντάφτει στους δρόμους του Park Slope, το μυθιστόρημα ακολουθεί τη ζωή μιας νικητής ηθοποιού Όσκαρ, μιας μη-σεξουαλικής μαμάς, μιας πρώην λεσβίας και δεν έχουμε ξεκινήσει ούτε καν για τους μπαμπάδες - ενδιαφέρουσες; Αν έχετε καταβροχθίσει το Prospect Park West και είστε πεινασμένοι για περισσότερα, ελέγξτε το μυθιστόρημα που ακολουθεί , η Μητέρα , που βρίσκεται επίσης στο Μπρούκλιν και στο Wellfleet της Μασαχουσέτης. Και στα δύο μυθιστορήματα, ο Sohn, ένας ντόπιος Μπρούκλιν, καταγράφει τη σέξι πλευρά του αναδόσιμου κόσμου του Μπρούκλιν.

Οι εκπληκτικές περιπέτειες του Kavalier και του Clay από τον Michael Chabon

Αν δεν έχετε διαβάσει τις εκπληκτικές περιπέτειες του Kavalier & Clay, έχετε χάσει. Το μυθιστόρημα λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου το 1939, ο Joe Kavalier ένας νέος μάγος και καταφύγιο από την Πράγα φτάνει στο Μπρούκλιν για να ζήσει με τον ξάδερφό του Sammy Clay. Η ιστορία των δύο ξαδέρφων και η εισβολή τους στον κόσμο των κωμικών βιβλίων, καθώς και ο αντίκτυπος του πολέμου σε αυτούς τους δύο νέους, απορροφούν και μαγικά, σε αυτό το μυθιστόρημα που κέρδισε τον Pulitzer το 2001.

Η επιλογή της Sophie από τον William Styron

"Εκείνες τις μέρες φθηνά διαμερίσματα ήταν σχεδόν αδύνατο να βρεθούν στο Μανχάταν, οπότε έπρεπε να μετακομίσω στο Μπρούκλιν." Αυτό ξεκινά το κλασικό μυθιστόρημα, την επιλογή της Sophie , που θα πρέπει να απαιτείται ανάγνωση για όλους. Βρισκόμενος στο μεταπολεμικό Μπρούκλιν, σε ένα βρώμικο βικτοριανό σπίτι στο Ditmas Park / Prospect Park West, ο Stingo (το ψευδώνυμο του αφηγητή) συναντά τους Nathan και Sophie και παίρνει ζωντάνια στη ζωή τους. Δεν σας λέω πια, απλά διαβάστε το.

Μπρούκλιν από τον Colm Toibin

Ίσως μόλις είδατε την ταινία, αλλά το μυθιστόρημα αξίζει να το διαβάσετε. Το Μπρούκλιν , που τέθηκε στη δεκαετία του 1950, είναι η ιστορία της ιρλανδικής μετανάστης Eilis Lacey και της νέας της ζωής στην Αμερική. Το Toibon κάνει μια φανταστική δουλειά που καταγράφει τη ζωή σε αυτή την εποχή, αμφισβητώντας τη σχέση μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος και προσδιορίζοντας (και επαναπροσδιορίζοντας) το έννοια του σπιτιού.

Οι αδελφές Weiss της Naomi Regan

Θα ομολογήσω, μόλις το έβαλα έξω από τη βιβλιοθήκη και είμαι μόνο στην αρχή του μυθιστορήματος. Ωστόσο, το Μπρούκλιν διαδραματίζει εξέχοντα ρόλο στην ταινία The Sisters Weiss του Naomi Regan, η οποία ανοίγει το 1956 στο εξαιρετικά ορθόδοξο Ουίλιαμσμπουργκ του Μπρούκλιν και στη συνέχεια προχωράει σαράντα χρόνια αργότερα και στη συνέχεια το 2007 στο Ουίλιαμσμπουργκ. Το μυθιστόρημα, το οποίο περιλαμβάνει ένα μυστικό και μια σχέση μεταξύ δύο αδελφών και το ρόλο που η θρησκεία παίζει στη ζωή τους. Το βιβλίο βρίσκεται στο Williamsburg και το Borough Park και είναι μια μεγάλη ιστορία του ορθόδοξου Brooklyn και πώς οι θρησκευτικοί περιορισμοί μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή και την οικογένεια ενός ατόμου. Φυσικά, είμαι μόνο μερικές σελίδες μέσα.

Απελπισμένοι χαρακτήρες από την Paula Fox

Αν νομίζετε ότι η εξευγενισμός είναι ένα νέο θέμα, σκεφτείτε ξανά. Αυτό το μυθιστόρημα, που δημοσιεύθηκε στη δεκαετία του '70, γράφει τις ζωές των Οτό και της Σόφι Μπέντγουντ που ζούσαν στο Μπρούκλιν τη δεκαετία του 1960. Το μυθιστόρημα διαρκεί για ένα Σαββατοκύριακο καθώς βλέπετε τη ζωή τους να ξεδιπλώνεται και η Σόφι να τσιμπάνεται από μια δυνητικά κακή αδέσποτη γάτα. Πρέπει να απαιτείται ανάγνωση για όποιον μετακόμισε στο Μπρούκλιν.

Μια νόημα ζωή του LJ Davis

Μια άλλη ιστορία της γενναιοποίησης, που δημοσιεύτηκε το 1971, είναι η ιστορία της Λόουελ Λέικ, η οποία ξυπνάει μια μέρα μετά τα τριάντα γενέθλιά της για να συνειδητοποιήσει ότι η ζωή του έχει διευθετηθεί και η δουλειά του δεν είναι προσωρινή. Η Lowell αποφασίζει να ανακουφίσει αυτά τα συναισθήματα αγοράζοντας ένα ερειπωμένο αρχοντικό στο Μπρούκλιν. Πάρα πολύ κακό για τον Λόουελ, ο Μπράουνστονερ δεν υπήρχε, καθώς ρίχνει τη ζωή και τα χρήματά του στην αποκατάσταση του σπιτιού. Η νέα έκδοση του μυθιστορήματος έχει μια καταπληκτική πρόοδο από τον Jonathan Lethem. Οι φίλοι της σκοτεινής κωμωδίας και του Brooklyn ακινήτων θα απολαύσουν την ανάγνωση αυτού του μυθιστορήματος.

Οι Φουσκίες του Μπρούκλιν από τον Paul Auster

Ο Paul Auster, ο οποίος ζει στο Μπρούκλιν, αλλά συχνά γράφει για την περιοχή Upper West Side / Morningside Heights, επικεντρώνεται στο Μπρούκλιν στο μυθιστόρημά του, The Brooklyn Follies, όπου ένας συνταξιούχος πωλητής ασφάλισης ζωής με διάγνωση καρκίνου έρχεται στο Μπρούκλιν για να πεθάνει. Ο Auster, ένας κύριος αφηγητής, θέτει το μυθιστόρημα στο Park Slope (η Nathan βρίσκει ένα διαμέρισμα με δύο κρεβατοκάμαρες στον 1ο δρόμο κοντά στο Prospect Park) και παρόλο που η ζωή του αφηγητή είναι ζοφερή, το βιβλίο σίγουρα δεν είναι.

Οι ερωτικές υποθέσεις του Nathaniel P. από τον Adelle Waldman

Αυτό το πρώτο μυθιστόρημα για τη ρομαντική ζωή του συγγραφέα, Nate Piven, βρίσκεται στο λογοτεχνικό κόσμο του Μπρούκλιν. Εάν λείπεις κάνοντας κλικ στο κουμπί "Ανανέωση" στο Gawker ή εάν έχετε δεχτεί ποτέ μια ημερομηνία Tinder με έναν συγγραφέα του Μπρούκλιν και ήθελε να μπει στη νοοτροπία του, αυτό το βιβλίο θα ικανοποιήσει και τις δύο αυτές ανάγκες.