Δωρεάν παγοδρομία στο πάρκο Bryant

Ένα από τα καλύτερα μυστικά της Νέας Υόρκης

Είναι σπάνιο ότι μπορείτε να βρείτε freebies στη Νέα Υόρκη, αλλά κάθε φορά και λίγο, μπορείτε να βρείτε κάτι που σας επιτρέπει να ξέρετε ότι έχετε βρει ένα από τα μυστικά του Μανχάταν. Το παγοδρόμιο του Bryant Park που χρηματοδοτείται από την Τράπεζα της Αμερικής είναι ένα από αυτά τα κρυμμένα πετράδια. Αν φέρνετε τα δικά σας παγοπέδιλα, είναι εντελώς δωρεάν.

Βρίσκεται δίπλα στο κεντρικό κατάστημα της Δημόσιας Βιβλιοθήκης της Νέας Υόρκης, το Bryant Park μετατρέπεται στο Winter Village.

Εκτός από το παγοδρόμιο 17.000 τετραγωνικών ποδιών, υπάρχουν σειρές υπαίθριων πάγκων καταστημάτων διακοπών που κάνουν το Bryant Park έναν εξαιρετικό προορισμό για τους επισκέπτες στο Μανχάταν για τις διακοπές.

Πατινάζ στο Μανχάταν

Αν ψάχνετε για κάποιες επιλογές παγοδρομίας στο κέντρο του Μανχάταν , αλλά θέλετε να αποφύγετε τις γραμμές και τα πλήθη στο Ice Rink του Rockefeller Center , τότε η παγοδρομία στο Bryant Park μπορεί να είναι μια καλή επιλογή.

Οι σκέιτερ απολαμβάνουν μία και μισή ώρα στον πάγο, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να διασκεδάσουν στο παγοδρόμιο.

Εξοπλισμός ενοικίασης

Τα πατινάζ και τα ντουλάπια είναι δωρεάν, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε αν χρειαστεί να νοικιάσετε πατίνια, θέλετε να ελέγξετε τις τσάντες ή πρέπει να αγοράσετε μια κλειδαριά για το ντουλάπι σας. Τα παιδιά που μαθαίνουν απλώς να κάνουν σκέιτμπορντ μπορούν να πάρουν βοηθήματα παγοδρομίας που λειτουργούν σαν πεζοπόροι με τη μορφή πιγκουίνων σε σκι. Άλλα αντικείμενα skate store περιλαμβάνουν κράνη για ενοικίαση, κάλτσες για αγορά και παγομηχανές υπηρεσίες ακονίσματος.

Αν δεν κάνετε πατινάζ, μπορείτε να απολαύσετε την αγορά διακοπών ή να ανεφοδιάσετε με αναψυκτικά και σνακ στο παρακείμενο εστιατόριο, τα καταστήματα διακοπών ή το κατάστρωμα παρατήρησης.

Εάν θέλετε να μάθετε να κάνετε skate, είναι διαθέσιμα ιδιωτικά, ημι-ιδιωτικά και ομαδικά μαθήματα.

Συμβουλές για την αποφυγή πλήθους

Το παγοδρόμιο είναι πιο πολυσύχναστο στην περίοδο αιχμής των διακοπών από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου. Αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε εκείνη την περίοδο, φτάνετε νωρίς την ημέρα. Επίσης, εάν επισκέπτεστε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου διακοπών, τα ενοικιαζόμενα πατινάζ τείνουν να είναι ελαφρώς υψηλότερα στην τιμή.

Το παγοδρόμιο είναι πιο πιθανό να είναι πιο πολυσύχναστο μετά το σχολείο αφήνει έξω στις 3 μ.μ. και τα σαββατοκύριακα. Εάν χρειάζεστε ενοικιάσεις σκαφών και θέλετε να παραλείψετε τη γραμμή, σκεφτείτε να αγοράσετε ένα γρήγορο πέρασμα.

Απαγορεύεται στον πάγο

Θα χρειαστεί να κρατήσετε τα κινητά σας τηλέφωνα αποθηκευμένα ενώ βρίσκεστε στον πάγο. Άλλα είδη που απαγορεύονται στον πάγο περιλαμβάνουν ακουστικά, φωτογραφικές μηχανές, σακίδια, τσέπη βιβλία, φαγητό και ποτά. Τα παιδιά δεν μπορούν να μεταφερθούν, δεν μπορούν να κρατήσουν περισσότερα από δύο άτομα και όλα τα παιδιά κάτω των 10 ετών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα.

Παγοδρομίες και Τοποθεσία

Ο καιρός το επιτρέπει, το άνοιγμα της παγοδρομίας είναι ανοιχτό καθημερινά από το πρωί μέχρι τη νύχτα. Περιστασιακά, το παγοδρόμιο φιλοξενεί δωρεάν πατινάζ, ειδικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Το Winter Village βρίσκεται στο Bryant Park από τον 40ο έως τον 42ο δρόμο μεταξύ της 5ης και 6ης λεωφόρου. Τα πλησιέστερα υπόγεια είναι τα τρένα 7 ή B / D / F / M προς τη στάση 42nd Street / Bryant Park.