Εκδηλώσεις και φεστιβάλ περιοχής Phoenix τον Απρίλιο του 2018

Μέχρι το τέλος του Απριλίου, ο καιρός στο Φοίνιξ είναι ήδη αρκετά ζεστός, αλλά ακόμα αρκετά δροσερός για να απολαύσει τις πολλές υπαίθριες εκδηλώσεις, φεστιβάλ και εορτασμούς στην περιοχή αυτή την άνοιξη.

Από την Κυριακή του Πάσχα κυνηγούν αυγό την 1η Απριλίου έως τις εκδηλώσεις δενδροφυτεύσεων ημέρας Arbor στις 27 Απριλίου, είστε βέβαιοι να βρείτε κάτι που μπορείτε να απολαύσετε στο κέντρο της Αριζόνα τον Απρίλιο του 2018. Είτε απολαμβάνετε συναυλίες μεγάλης ονομασίας είτε θέλετε να δείτε την τοπική σκηνή τέχνης στην περιοχή Phoenix, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εξερεύνηση φέτος.

Ενώ η ίδια η πόλη του Φοίνιξ φιλοξενεί μια σειρά εκδηλώσεων της κοινότητας, μπορείτε επίσης να βρείτε μια σειρά από ειδικές εκδηλώσεις στις γύρω πόλεις όπως η Mesa , Glendale, Tempe και Scottsdale.

Art Walks και Εκδηλώσεις Γκαλερί

Από τα πολλά πράγματα που είναι γνωστά στο Φοίνιξ, η σκηνή της τέχνης μπορεί να είναι η πιο γνωστή, και υπάρχουν πολλά σπουδαία γεγονότα που συμβαίνουν όλο το μήνα στη γύρω περιοχή. Δεδομένου ότι ο καιρός ζεσταίνεται, αναμένετε να βρείτε πολλές υπαίθριες αγορές και εκθέσεις στην κοιλάδα του ήλιου.

Μουσικές συναυλίες και εκδηλώσεις κωμωδίας

Από το τοπικό ταλέντο μέχρι τις διεθνείς ποπ αισθήσεις, το Φοίνιξ και η γύρω περιοχή θα καλωσορίσουν αρκετές παραστάσεις στην κοιλάδα του ήλιου τον Απρίλιο. Από τις συναυλίες φοιτητικών συναυλιών του Κρατικού Πανεπιστημίου της Αριζόνα (ASU) στο Κέντρο Τεχνών της Scottsdale για το μουσικό φεστιβάλ Wet Electric και το πάρτι στην πισίνα, φροντίστε να ελέγξετε αυτές τις εκδηλώσεις αν βρίσκεστε στην πόλη αυτό το μήνα.

Αθλητικές εκδηλώσεις και επαγγελματικά παιχνίδια

Με την περίοδο του μπέιζμπολ που ξεκινάει στις 30 Μαρτίου και πάνω από εκατό παιχνίδια στην κανονική σεζόν του Major League Baseball (MLB) που προγραμματίζεται καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα, ο Απρίλιος είναι μια σπουδαία στιγμή για να πιάσει ένα παιχνίδι μπάλα στο Φοίνιξ. Μπορείτε επίσης να πιάσετε μια σειρά από άλλες αθλητικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες όλο το μήνα - από το ντέρμπι του κυλίνδρου μέχρι το γκολφ και τα πάντα στο μεταξύ.

Εκδηλώσεις για τα ζώα, την επιστήμη και τη φύση

Από ειδικά εκθέματα στο ζωολογικό κήπο Phoenix μέχρι ειδικά μαθήματα υπαίθρου για την αστρονομία, υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για τους λάτρεις των ζώων και της φύσης που θα ανακαλύψουν στην κοιλάδα του Ήλιου τον Απρίλιο.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις και εορταστικές εκδηλώσεις

Ενώ υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις που γιορτάζουν τις εθνικές γιορτές, διασημότητες από όλο τον κόσμο και εκτός του κόσμου τρόφιμα και ποτά, η περιοχή του Phoenix φιλοξενεί επίσης μια σειρά από φεστιβάλ και εκδηλώσεις που γιορτάζουν τους ανθρώπους και την κληρονομιά της περιοχής. Από εκδηλώσεις της κοινότητας όπως το Celebrate Mesa έως τις πλήρεις αναδημοσιεύσεις όπως το Φεστιβάλ Αναγέννησης της Αριζόνα, υπάρχουν πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις που συμβαίνουν τον Απρίλιο.

Εκδηλώσεις καριέρας και εμπορικές εκθέσεις

Είτε ψάχνετε για μια νέα δουλειά ή απλά θέλετε να πάρετε κάποια ειδικά αντικείμενα σε μια από τις εμπορικές εκθέσεις που έρχονται στο Phoenix τον Απρίλιο, θα έχετε πολλές ευκαιρίες φέτος.

Εκδηλώσεις και φεστιβάλ τροφίμων και ποτών

Η Αριζόνα αγαπάει να φάει και να πιει - πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν μέσα και γύρω από το Φοίνιξ τον Απρίλιο για να γιορτάσουν την πλούσια κληρονομιά της περιοχής από τρόφιμα και ποτά. Από τις εκδηλώσεις του κρασιού έως τις εκθέσεις και εκδηλώσεις τροφίμων, δεν θα θέλετε να χάσετε αυτές τις τοπικές παραδόσεις.