Πάρκο βρύσης στο Fountain Hills: Χάρτης και οδηγίες

Η Κρήνη στην πόλη των φανταστικών λόφων προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Έχει μάλιστα μνημονευτεί στο Guinness World Records!

Φόρμα πάρκου

12925 N. Saguaro Blvd.
Fountain Hills, AZ 85268

GPS

33.602229, -111.715497

Οδηγίες για τη σιντριβάνι στο πάρκο Fountain

Από την Ανατολική Κοιλάδα:
Πάρτε το 202 ανατολικά, έξοδος στο Exit 13 για AZ 87 / Country Club. Το AZ 87 αναφέρεται μερικές φορές ως ο αυτοκινητόδρομος Beeline. Πηγαίνετε αριστερά στη διαδρομή 87 προς Payson.

Μετά από περίπου 12 μίλια, στρίψτε αριστερά στο Shea Blvd. Μετά από περίπου 1/2 μίλι, στο Saguaro Blvd., κάντε ένα δικαίωμα. Ακολουθήστε την Saguaro Blvd. περίπου δύο μίλια με το πάρκο Fountain.

Από τη Βορειοδυτική κοιλάδα:
Πάρτε το 101 Loop ανατολικά προς Shea Blvd. Προχωρήστε ανατολικά στην Shea Blvd σε Fountain Hills. Στο Saguaro Blvd. κάντε ένα αριστερό. Ακολουθήστε την Saguaro Blvd. περίπου δύο μίλια με το πάρκο Fountain.

Από το Φοίνιξ και το Scottsdale:
Πάρτε Shea Blvd. πηγαίνοντας ανατολικά. Στο Saguaro Blvd. κάντε ένα αριστερό. Ακολουθήστε την Saguaro Blvd. περίπου δύο μίλια με το πάρκο Fountain.

Πόσο μακριά είναι?

Δείτε τις ώρες οδήγησης και τις αποστάσεις από διάφορες πόλεις και πόλεις του Greater Phoenix έως τους λόφους Fountain Hills.

Τι άλλο συμβαίνει στο Fountain Hills;

Ελέγξτε αυτά τα αξιοθέατα και δραστηριότητες του Fountain Hills στην περιοχή αφού επισκεφθείτε το Fountain Park.

Ο χάρτης

Μπορείτε να δείτε την τοποθεσία αυτή επισημασμένη σε έναν χάρτη της Google. Από εκεί μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση, να λάβετε οδηγίες οδήγησης εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες από ό, τι αναφέρθηκε παραπάνω και δείτε τι άλλο βρίσκεται κοντά.