Κολύμβηση όλο το χρόνο στο Φοίνιξ

Phoenix-Area Lap Κολύμβηση το φθινόπωρο και το χειμώνα

Υπάρχουν περισσότερες από 60 δημόσιες πισίνες όπου, για μια μικρή χρέωση, μπορείτε να μετριάσετε τα αποτελέσματα θερινή τριπλή ζέστη και να έχετε κάποια εξωτερική διασκέδαση. Αλλά τι συμβαίνει μετά την Ημέρα της Εργασίας ;

Ένα από τα πλεονεκτήματα που ζει κανείς σε μια από αυτές τις μεγάλες κοινότητες που έχουν προγραμματιστεί είναι ότι συχνά επιτρέπουν στους κατοίκους να κολυμπήσουν όλο το χρόνο. Ορισμένες κοινότητες έχουν ακόμη και πλήρη υδρόβια κέντρα! Εάν δεν ζείτε σε μία από αυτές τις κοινότητες, ωστόσο, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εγκαταστάσεις εκτός εάν είστε εγκεκριμένος επισκέπτης ενός κατοίκου.

Οι περισσότερες δημόσιες πισίνες στην περιοχή Φοίνιξ κοντά για την σεζόν λίγο μετά το ξεκίνημα του σχολείου , το οποίο είναι τον Αύγουστο. Αν σας αρέσει να κολυμπάτε όλο το χρόνο και δεν έχετε τη δική σας πισίνα ή επισκεφθείτε και μην μένετε σε ένα από τα φανταστικά μας θέρετρα , πού μπορείτε να κολυμπήσετε; Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές επιλογές.

Φθινόπωρο και χειμερινό κολύμπι

Στο Chandler: Υπάρχουν δύο υδάτινα κέντρα, το Hamilton (Southwest Chandler) και το Mesquite (Νοτιοανατολικός Chandler) που προσφέρουν δροσιά και βράδια κολύμπι όλο το χρόνο. Είναι σε εξωτερικούς χώρους, αλλά το νερό θερμαίνεται. Βρείτε αυτές τις πισίνες σε έναν χάρτη και λάβετε τις λεπτομέρειες σχετικά με τις ώρες και τα τέλη.

Στο Tempe: Η πισίνα Kiwanis Wave είναι μια εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με πισίνα 6 λωρίδων. Βρείτε αυτή την πισίνα σε ένα χάρτη και λάβετε τις λεπτομέρειες σχετικά με τις ώρες και τα τέλη.

Στο Mesa: Το Kino Aquatic Center (Κεντρικό Mesa) προσφέρει κολύμβηση, όπως και το Skyline (East Mesa). Βρείτε αυτές τις πισίνες σε έναν χάρτη και λάβετε τις λεπτομέρειες σχετικά με τις ώρες και τα τέλη.

Στο Scottsdale: Υπάρχουν τρεις πισίνες που είναι ανοικτές το φθινόπωρο και το χειμώνα. Πρόκειται για το Cactus Aquatic & Fitness Center (North Central Scottsdale), το Κέντρο Υδρόβιων και Γυμναστικών Eldorado (South Scottsdale) και το Κέντρο Γυμναστικής και Γυμναστικής McDowell Mountain Ranch (North Scottsdale). Βρείτε αυτές τις πισίνες σε έναν χάρτη και λάβετε τις λεπτομέρειες σχετικά με τις ώρες και τα τέλη.

Στο Glendale: Η πισίνα στο κέντρο Foothills Aquatic είναι σε εξωτερικούς χώρους και θερμαινόμενη. Πρέπει να είστε 13 ετών και άνω για κολύμβηση. Βρείτε αυτές τις πισίνες σε έναν χάρτη και λάβετε τις λεπτομέρειες σχετικά με τις ώρες και τα τέλη.

Στο Maricopa: Η εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα στο Copper Sky Aqauatic Centre είναι διαθέσιμη για κολύμπι γύρου όλο το χρόνο. Βρείτε αυτή την πισίνα σε ένα χάρτη και λάβετε τις λεπτομέρειες σχετικά με τις ώρες και τα τέλη.

Η Κοιλάδα του Ήλιου YMCA έχει περίπου 15 τοποθεσίες στο Greater Phoenix με προγράμματα κολύμβησης για ενήλικες.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε προτού πάτε στην πισίνα

  1. Εξ όσων γνωρίζω, όλες οι δημοτικές εγκαταστάσεις επιτρέπουν στους μη κατοίκους να κολυμπήσουν, αλλά το κόστος είναι συνήθως υψηλότερο. Όλοι τους έχουν ημερήσιες τιμές και μερικές φορές μπορείτε να αγοράσετε περάσματα για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.
  2. Αυτός ο κατάλογος σχετίζεται με την κολύμβηση γύρου. Τα περισσότερα από αυτά τα υδρόβια κέντρα δεν διαθέτουν τις υπόλοιπες ανέσεις που ανοίγουν το φθινόπωρο / χειμώνα, οπότε μην περιμένετε να διατίθενται νεροτσουλήθρες, σέρφινγκ ή άλλες δραστηριότητες.
  3. Λόγω του αριθμού (2) παραπάνω, θα έλεγνα με την πισίνα πριν φέρουν τα παιδιά. Ορισμένες από τις εγκαταστάσεις που αναφέρονται εδώ έχουν απαιτήσεις ηλικίας για κολύμπι γύρου.
  4. Η μόνη εσωτερική δημόσια πισίνα στην περιοχή Greater Phoenix βρίσκεται στο Tempe στο Kiwanis Park. Αν είναι μια εσωτερική πισίνα που χρειάζεστε και το Tempe δεν είναι βολικό, πιθανότατα θα πρέπει να συμμετάσχετε σε ιδιωτική λέσχη.
  1. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι ορισμένα τοπικά κλαμπ γυμναστικής προσφέρουν εσωτερική κολύμβηση γύρου. Αν επισκέπτεστε και έχετε μέλος στο κέντρο υγείας, ελέγξτε αν υπάρχουν κάποιοι από αυτούς τους συλλόγους ή συλλόγους με αμοιβαία πρόσβαση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Διαφορετικά, να είστε έτοιμοι να υπογράψετε μια ιδιότητα μέλους ή να περάσετε από τη διαδικασία (συμπεριλαμβανομένου ενός pitch pitch) για μια δωρεάν δοκιμαστική προσχώρηση.
  2. Ψάχνετε για ένα μέρος όπου μπορείτε να κολυμπήσετε και να φέρετε και τα παιδιά; Παρόλο που στην περιοχή υπάρχουν τρία υδάτινα πάρκα , δεν είναι ανοιχτά όλο το χρόνο.
  3. Ψάχνετε για μια λίμνη όπου μπορείτε να κολυμπήσετε; Μέσα σε μια ώρα ή δύο από την περιοχή του Φοίνικα, υπάρχουν πολλές λίμνες.