Το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Παρίσι στη Νίκαια με τρένο, αυτοκίνητο, πτήση και λεωφορείο

Το Λονδίνο και το Παρίσι στη Νίκαια στην Κυανή Ακτή με τρένο, αυτοκίνητο, πτήσεις και λεωφορεία

Διαβάστε περισσότερα για το Παρίσι και τη Νίκαια στη Γαλλική Ριβιέρα .

Η Νίκαια είναι η σημαντικότερη πόλη της Ακτής του Ελεφαντοστού. Στην καρδιά της Γαλλικής Ριβιέρας, έχει διεθνείς αεροπορικές συνδέσεις και είναι επίσης εύκολα προσβάσιμο από το Παρίσι με το τρένο . Η Νίκαια αποτελεί ένα καλό κεντρικό σημείο για να εξερευνήσετε την περιοχή: ανατολικά μέχρι το Μονακό και την ιταλική ακτή, δυτικά με τις πόλεις Αντίμπ , Κάννες και Σαν Τροπέζ και βόρεια στις Άλπεις .

Από τις ΗΠΑ μέχρι τη Νίκαια από τον αέρα

Οι περισσότερες από τις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες πετούν απευθείας από όλες τις ΗΠΑ στο αεροδρόμιο της Νίκαιας. Για τις φτηνές διεθνείς πτήσεις , θα πρέπει να κάνετε μια αλλαγή και ο συνολικός χρόνος αυξάνεται σημαντικά.

Παρίσι στη Νίκαια από τον αέρα

Το Λονδίνο στη Νίκαια από τον αέρα

Υπάρχουν τακτικά δρομολόγια προς τη Νίκαια από όλα τα αεροδρόμια του Λονδίνου. Υπάρχουν επίσης πτήσεις από όλα τα μεγάλα περιφερειακά βρετανικά αεροδρόμια όπως το Εδιμβούργο, το Μπρίστολ, το Κάρντιφ και το Leeds. Για τις φτηνές διεθνείς πτήσεις, το Easyjet προσφέρει καλές προσφορές.

Νίκαια αεροδρόμιο της Ακτής της Ακτής
Το αεροδρόμιο Nice Cote d'Azur απέχει 7χλμ. (4,6 μίλια) δυτικά του κέντρου της πόλης της Νίκαιας.

Από το αεροδρόμιο προς το κέντρο της πόλης

Λονδίνο στη Νίκαια με το τρένο

Παρίσι στη Νίκαια με το τρένο

Σε ολόκληρη τη Γαλλία, υπάρχει ένα ολοκληρωμένο, αποτελεσματικό και άνετο σιδηροδρομικό δίκτυο υψηλής ταχύτητας. Τα ταχύτερα είναι τα τρένα TGV αλλά άλλα τρένα τρένων μεγάλης ταχύτητας διαρκούν μόνο περίπου μία ώρα περισσότερο.

Κράτηση ταξίδι με τρένο στη Γαλλία

Παρίσι στη Νίκαια με αυτοκίνητο

Η απόσταση από το Παρίσι έως τη Νίκαια είναι περίπου 931 χιλιόμετρα και το ταξίδι διαρκεί περίπου δώδεκα ώρες. Αν δεν θέλετε να σταματήσετε το δρόμο, το δίκτυο υψηλής ταχύτητας TGV είναι μια πολύ καλύτερη εναλλακτική λύση και πιθανότατα θα σας εξοικονομήσει χρήματα εάν λάβετε υπόψη τα διόδια των μεγάλων autoroutes (περίπου 80 ευρώ με έναν τρόπο), μια διανυκτέρευση θέλουν να φτάσουν φρέσκα) και το κόστος του αερίου που είναι υψηλό στη Γαλλία.

Διανυκτέρευση σταματά στο δρόμο

Εάν οδηγείτε, διαβάστε τις συμβουλές σχετικά με τις γαλλικές οδικές αρτηρίες και την οδήγηση στη Γαλλία

Παρίσι προς Νίκαια με λεωφορείο / λεωφορείο

Η Eurolines διοργανώνει από το Παρίσι στη Λυών έξι μέρες την εβδομάδα (καμία υπηρεσία τις Κυριακές). Το ταξίδι διαρκεί έξι και τέταρτο.
Ελέγξτε την ιστοσελίδα του Eurolines.

Να φτάσετε από το Λονδίνο στο Παρίσι

Το IDBus λειτουργεί επίσης μεταξύ Λονδίνου και Λιλ και Λονδίνου και Παρισιού. Το IDBus πηγαίνει επίσης από τη Λίλη στο Άμστερνταμ και τις Βρυξέλλες.