Το Bricktown Ballpark της Οκλαχόμα Σίτι

Ιστορία:

Χτισμένο στα τέλη της δεκαετίας του '90 ως ένα από τα κεντρικά σημεία της αρχικής πρωτοβουλίας MAPS της Οκλαχόμα, το Bricktown Ballpark άνοιξε το 1998 ως το σπίτι της επαναπροσδιορισμένης ομάδας μπέιζμπολ Triple-A, της Oklahoma City Dodgers . Στη ζωή του, το πάρκο έχει φέρει πολλά ονόματα ως αποτέλεσμα των εταιρικών ονομαστικών δικαιωμάτων. Πρώτον, ήταν το Southwestern Bell Bricktown Ballpark, τότε απλά το SBC Bricktown Ballpark πριν από τη συγχώνευση με την AT & T το 2006.

Ήταν γνωστό ως το AT & T Bricktown Ballpark μέχρι το 2011, όταν η εταιρεία επέλεξε να μην ανανεώσει τη συμφωνία. Οι νέοι ιδιοκτήτες του RedHawks το ονόμασαν RedHawks Ballpark για ένα μικρό χρονικό διάστημα και τώρα είναι το Ballpark Chickasaw Bricktown.

Φυσικά, κάθε είδους "επίσημο" όνομα δεν έχει σημασία για τους κατοίκους της Οκλαχόμα, οι οποίοι συνήθως αναφέρονται στο πάρκο ως Ballpark του Bricktown ή απλά και με αγάπη "Το τούβλο".

Στυλ & ανέσεις:

Κατασκευασμένο σύμφωνα με το στυλ και την παράδοση παλαιότερων πεδίων παιχνιδιού μπέιζμπολ, το πάρκο είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς χώρους του μπέιζμπολ δευτερεύουσας κατηγορίας. Καθίζει πάνω από 13.000 οπαδούς και διαθέτει ιδιωτικές σουίτες και καθίσματα εστιατορίων . Οι διαστάσεις του εξωτερικού χώρου είναι 325 πόδια σε αριστερά και δεξιά πεδία, 400 πόδια σε ίσιο κέντρο.

Δείτε μια γκαλερί εικόνων του Bricktown Ballpark.

Τοποθεσία & Οδηγίες:

Το Bricktown Ballpark βρίσκεται στο Mickey Mantle Drive μεταξύ Reno και Sheridan Avenue, ακριβώς στα βόρεια I-40 στο κέντρο της πόλης Οκλαχόμα.

Λάβετε πληροφορίες σχετικά με τη στάθμευση εκδηλώσεων κοντά .

Εισιτήρια:

Τα εισιτήρια για παιχνίδια Oklahoma City Dodgers ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση στο Bricktown Ballpark μπορούν να αγοραστούν με την κλήση (405) 218-1000. Επιπλέον, τα φύλλα παραγγελιών και καθισμάτων διατίθενται στο διαδίκτυο.

Προσωπικά, μπορείτε να επισκεφθείτε το γραφείο εισιτηρίων στη δυτική πλευρά ή το πάρκο, ακριβώς βόρεια από τη διασταύρωση της λεωφόρου Reno A & Mickey Mantle Drive.

Άλλες εκδηλώσεις:

Εκτός από το baseball του Dodgers, το πάρκο φιλοξενεί εκδηλώσεις γυμναστικής και συγκέντρωσης κεφαλαίων, το Big 12 Τουρνουά Μπέιζμπολ, το Μπέιζμπολ College Bedlam και τις χειμερινές χιονοστιβάδες στο πλαίσιο του δημοφιλούς ετήσιου Downtown στις εκδηλώσεις του Δεκεμβρίου .

Κοντινά Ξενοδοχεία & Καταλύματα:

Ταξιδεύοντας στην Οκλαχόμα Σίτι για μια εκδήλωση στο Ballpark του Bricktown. Εδώ είναι μερικές επιλογές ξενοδοχείου σε κοντινή απόσταση. Επίσης, δείτε μια λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία στην περιοχή Bricktown / Downtown.