Κέντρο Downtown της Οκλαχόμα το Δεκέμβριο Holiday Event

Ιστορικό:

Το Downtown της Οκλαχόμα Σίτι το Δεκέμβριο ξεκίνησε το 2002 ως Bricktown και το υπόλοιπο κέντρο της περιοχής άνθισε. Στο πλαίσιο της λειτουργίας του Downtown Oklahoma City Inc. και χρηματοδοτήθηκε από την ομάδα βελτίωσης επιχειρήσεων των επιχειρήσεων στο κέντρο της πόλης, το Downtown τον Δεκέμβριο έχει αυξηθεί εκθετικά επίσης. Τα πρώτα χρόνια είχαν μέτρια προϋπολογισμούς και το 2005 είδε ένα από περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια. Η εκδήλωση συνεχίζει να αυξάνεται μόνο σε δημοτικότητα και πεδίο εφαρμογής.

2017:

2017's Downtown το Δεκέμβριο ξεκινά στις 10 Νοεμβρίου. Η εκδήλωση περιλαμβάνει συναρπαστικές γιορτές, όπως υπαίθρια πατινάζ στον πάγο, θαλάσσια ταξί κατά μήκος του Canal Bricktown, βόλτες με χιόνι, πολλά ψώνια και φαγητά καθώς και όμορφα φωτιστικά και διακοσμητικές οθόνες. Δείτε τις ημερομηνίες / ώρες για συγκεκριμένες δραστηριότητες παρακάτω.

Εκδηλώσεις και γιορτές:

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και Τελετή Φωτισμού - Το κύριο σημείο της εκδήλωσης μπορεί να είναι το χρυσό χριστουγεννιάτικο δέντρο 32 ποδιών που βρίσκεται ακριβώς στο Bricktown. Μια τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου από τις 5 έως τις 7 μ.μ. για να φωτίσει το δέντρο με χιλιάδες πολύχρωμα φώτα. Η είσοδος είναι δωρεάν, και θα υπάρχει ζωντανή ψυχαγωγία και πολλά άλλα.

Εξωτερικό παγοδρόμιο Devon - Αρχίζοντας στις 10 Νοεμβρίου στο Myriad Gardens και διαρκούν μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν πατινάζ σε εξωτερικούς χώρους από τις 3 έως τις 9 το απόγευμα μέχρι τις Πέμπτες, από τις 3 έως τις 11 το βράδυ, από τις 11 το πρωί έως τις 11 το βράδυ το Σάββατο και από τις 11 είμαι στις 7 το πρωί. Το κόστος είναι $ 13 για το 62 με 150 πόδια παγοδρόμιο.

Είναι μόνο $ 8 αν διαθέτετε τα δικά σας πατίνια και το παγοδρόμιο είναι επίσης διαθέσιμο για ιδιωτικά πάρτυ. Καλέστε (405) 297-3423.

Χιονοστιβάδα στο τούβλο - Το φρέσκο ​​χιόνι χτυπά δύο διαφάνειες, ένα μεγάλο και μια παιδική διαφάνεια, και οι επισκέπτες κρουαζιέρες κάτω από φουσκωτούς σωλήνες. Με τις συνεδρίες που ξεκινούν κάθε δύο ώρες από το μεσημέρι έως τις 4 μ.μ., η είσοδος είναι $ 13.

Κλήση (405) 218-1000 για επιβεβαίωση διαθέσιμων ημερομηνιών.

Διακοπές φωτισμού διακοπών - Από τους κήπους Myriad Gardens γύρω από το παγοδρόμιο έως τα φώτα κατά μήκος του καναλιού και στο Automobile Alley , μπορεί να μην υπάρχει καλύτερη συλλογή του φωτισμού διακοπών στην πολιτεία. Οι οθόνες θα ανάψουν από τις 18 Νοεμβρίου.

Χειμερινή Αγορά - Η πλατεία Leadership είναι η περιοχή για μια χειμερινή αγορά στις 25 Νοεμβρίου (11 π.μ. έως 5 μ.μ.) με ζωντανή μουσική, ζεστό κακάο και πάνω από 40 πωλητές με χειροτεχνία, τέχνη, μαρμελάδες και άλλα τοπικά και χειροποίητα αγαθά.

SandRidge Santa Run - Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, έχετε την ευκαιρία να τρέξετε ή να περπατήσετε σε μια κούρσα 5k, ένα διασκεδαστικό τρέξιμο ενός χιλιομέτρου ή μια εξόρμηση παιδιών. Ο αγώνας του παιδιού ξεκινά στις 8:45 π.μ., το διασκεδαστικό τρέξιμο στις 9 το πρωί και το 5 χλμ. Στις 9:30 π.μ. Η παιδική πορεία είναι δωρεάν και η εγγραφή για το διασκεδαστικό τρέξιμο είναι $ 20. Η προηγμένη εγγραφή για το πρόγραμμα 5k είναι $ 35. Αποκτήστε τη φόρμα εγγραφής στο διαδίκτυο ή καλέστε (405) 235-3500.

Τα Σάββατα του Ντέβον με το Santa - Από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. τα Σάββατα (12/2, 12/9, 12/16), ο Σάντα φέρνει το έλκημά του στο Ενεργειακό Κέντρο Devon . Τα παιδιά μπορούν να καθίσουν στον αγκώνα του Σάντα, να τραβήξουν φωτογραφίες, να γράψουν επιστολές σε αυτόν, να ακούσουν ιστορίες από την κ. Claus και ίσως να συναντήσουν ακόμα και τους ζωντανούς τάρανους.

Ταξίδια θαλάσσιων ταξί - Κάντε μια βραδινή βόλτα κατά μήκος του Canal Bricktown που περιβάλλεται από τα φώτα των διακοπών.

Κάντε το δωρεάν από τις 6-9: 30 μ.μ. Πέμπτη έως τις Κυριακές, 24 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου. Δεν περιλαμβάνεται η ημέρα των ευχαριστιών και της βραδιάς των Χριστουγέννων.

Εταιρικοί χορηγοί:

Το Downtown, τον Δεκέμβριο, έχει χρηματοδοτηθεί από διάφορες εταιρείες της Οκλαχόμα, όπως οι Dodgers της Οκλαχόμα, SandRidge, Sonic, Devon και πολλά άλλα.

Κοντινά ξενοδοχεία και καταλύματα:

Ερχόμενοι από έξω από την πόλη για την τελετή φωτισμού δέντρων ή άλλο Downtown στις εκδηλώσεις του Δεκεμβρίου; Εδώ είναι μερικά βολικά ξενοδοχεία: